• Tongo Doumbia
    6.6k
    Puno više fair i poštenije, nego da je ostao pa prosipao nekakvu nervozu jer ne igra.

Imam priliku uzeti još love i bolji ugovor negdje drugdje, ovdje me ne žele i očito ne mogu doprinositi koliko sam mogao. Što ima bolje nego pošten rastanak i stisak ruke? Da je ostao, svi bi živi kanalizirali frustracije, psovke i žuč ka Bobanu ili treneru koji bi mu dao i jednu jedinu sekundu igre.

Ovakve klupske poteze uvijek podržavam, a igraču poput njega se samo možemo zahvaliti za trofejne i uspješne dane kod nas. Ne vidim mjesta zloj krvi ili bilo čemu negativnom u ovom trenutku.
  • fakin
    727
    a ne, ne, ovdje ga žele, ali za manje novaca nego što sad dobiva. isto kao i petković, ali koliko se priča petković je pristao na smanjenje plaće, ristovski nije.

to dovoljno govori koliko je kojem igraču stalo do kluba
  • Paggini
    50.2k
    Al stvarno nema potrebe od Ristovskog radit negativca, pogotovo sad kad odlazi. Dao je klubu najbolje godine, imao je simpatije navijača i čovjek ide dalje.
  • Tongo Doumbia
    6.6k
    Nema velike razlike, osim što je Petković generacijski igrač kojem se sve ikad namjestilo u Dinamu, odnosno, koji će igrati u svim kombinacijama, formacijama i zamislima svakog trenera jer je najbolji igrač i nositelj ovog Dinama. Ne znam koliko veći ugovor od 120000 eura trenutnih ili tih 800 potencijalnih on može dobiti u nekakvom drugom klubu, na pragu 31- e godine i dobrano načet.

S tim da računam da on potencijalno ide u rang klubova koji su u sredini lige petice, a znamo da oni ne plaćaju više od nas. Osim u engleskoj ligi možda, a on to ni ne može pratiti, svakako. A nije ni tip lika koji će otići u SA jer puca dobar ugovor, znamo da ga motivira samo pravi nogomet i da mu se ne igra tamo.

S druge strane, Ristovski je u nekakvom slobodnom padu drugu sezonu i zna da sljedeće pripreme i sljedeća sezona nose još veći postotak tog pada. Pa cijeli forum i tribina mu već dobrano (nekada i zasluženo) jebu sve po spisku. Sad je antiheroj jer ide i jer će vjerojatno negdje u divljini puknut jak ugovor a zauzvrat hladit jaja?

Mislim, ne znam tko bi to odbio. Ja osobno ne.
  • fakin
    727
    da, meni je antiheroj onaj tko odbije igrati za manje novaca za Dinamo, a očajan je, a heroj mi je onaj tko pristane na smanjenje ugovora, a želi i dalje igrati za Dinamo.
  • tp1997
    1.5k
    koji će igrati u svim kombinacijama, formacijama i zamislima svakog treneraTongo Doumbia

Bože sačuvaj.
  • Marley
    4.1k
    pretjerujes. U ovoj konkretnoj situaciji, niti je Bruno heroj, niti se Riletu ima ista zamjeriti.
    Nemojmo biti licemjerni.
    Kod nas, osim manje love, upitno je koliko bi uopce minuta dobio, u novim planovima starter sigurno vise ne bi bio. Neka covjek ide dalje, neka jos igra, zaradi lovu, a mi ga imamo po cemu dobrome pamtiti.
    Unatoc padu, imao je i ove sezone ok utakmica, dakle nije jos za baciti niti toliko ocajan kako kazes.
  • ShanKu
    1.5k
    Bruno zna da ne može nigdje toliko šetat po terenu kao u Hnlu :sweat:
  • pjetlić
    115
    Znam u sebi da objektivno nismo zasluzili naslov (nije nitko ove godine), ali negdje se sve stative iz ove sezone valjda moraju vratiti pa se ipak nadam...
  • Brusa
    3.2k
    zaslužio je onaj tko nakon 36 kola bude prvi. Pusti te priče...
  • Gelipter
    4.2k
    U mislima je našim samo pobjeda,
    Ajde hrabro naprijed nema uzmaka,
    Zajedno smo jači i ne sumnjajte,
    Bodrimo vas sve do nove pobjede (titule)!

Kako bi ova legla pred sam početak tekme, uz neizostavni fanatični uzvik cijelog stadiona Dinamo, Dinamo!
  • Dadox
    271
    Mene najviše zanima Ademi i kako će postupiti prema klubu u slučaju odlaska.Koliko će tražiti za raskid i hoće li se sjetiti razdoblja kada nije igrao radi doping afere,a klub ga je uredno plaćao.Puno je puta dokazao da je veliki Dinamovac…
  • Paulie
    40

melodija iz koje pjesme je na ovu stvar?
  • ZgDLions
    1.1k
    Sutra će biti ok vrijeme pa nećemo previše raspravljati o prognozi, a dreskod?
    Nosimo svi šalove, u dresovima smo, oćemo i zastave?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.