• Orc123
    11.5k
    nista ja nisam reko tak da...kaj se mene tice nek pise, meni ne smeta.....
  • Thor
    153
    Zadnja tekma ove sezone! Ajmo to dobit proveselit se kak spada pa grist nokte za izvlacenje pretkola i onda jedva cekat pocetak nove...volim te dinamoooo :heart: :strong:
  • Dino
    3.6k
    vse su v diname krivi crncof i črni igralciHnlovac

Ja se uvijek tolko nasmijem na te komentare da bi iskreno volio da bude prisutan hahaha
  • NORTE
    15.8k
    Nada u Slaven ostaje.

No ako je cijena ovosezonskog grobarizma u dinamu ta da ovaj put Rijeka bude prvak onda je to prihvatljiva pokora.

Ako ništa drugo neka barem uvjerljivo pobijedimo pred punim Maksimirom i za oproštaj uđu Ademi, Rog, Rile i Moha.

Zanimljivo da nam je zadnju priliku da ovo ipak riješimo ovo u svoju korist uzela "tramvaj liga" u vidu Lokomotive i Gorice.

U ovoj sezoni u 4 utakmice nismo pobijedili u gostima ni jedne ni druge!

"Tramvaj liga":

Zadnjih 15 utakmica kod Lokomotive imamo jako slab skor:
    4 poraza, 5 remija i 6 pobjeda

Zadnjih 5 utakmica kod Gorice:
    2 poraza 2 remija i 1 pobjeda
  • Bosskovitz
    16.4k
    Imao je Hajduk ekipu juniora koji su igrali finale LPa, pa kurcina.vlatkomarkovic

Često imamo posve pogrešnu percepciju uloge nogometne škole. Njezin cilj nije da osvaja prvenstva nego da proizvodi igrače. Jedan solidan prvotimac vrijedi više od svih juniorskih i kadetskih naslova.

Uvijek je lijepo vidjeti klince da su prvaci, da osvajaju turnire ili pobjeđuju u Ligi prvaka, od Dinamovih klinaca se zbog selekcije to u neku ruku i očekuje, ali rezultat tu nikako ne smije biti primarna stvar već priprema igrača za seniorsku karijeru, za prijelaz u profesionalce i za to da izbore svoje mjesto u prvoj momčadi. Uspjeh neke generacije ne mjeri se u njezinim juniorskim trofejima nego u igračima koji u konačnici zaigraju za seniore, pa na kraju i u zaradi na njima od koje klub živi i raste.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.