• Dani Olmić
    1.5k
    Sluzbeno potvrdio Fabrizio a i Modric objavio na Instagramu. Kraj jedne velike ere.

BOMBA: LUKA MODRIĆ BLIZU DINAMA!

Najbolji veznjak svih vremena i jedan od najboljih igrača svih vremena se oprostio s Realom i blizu je povratka u Dinamo! Doznajemo da je kontakt već uspostavljen od strane Bobana te se čeka odluka Modrića. Kakva vijest ljudi moji..
  • Enco
    310
    Informacije iz španjolskh medija ipak su bile točne: Luka Modrić je na društvenim mrežama poručio kako odlazi iz Reala!

U subotu će se, dakle,protiv Real Sociedada oprostiti od kluba u kojem je ostavo neizbrisiv trag. Santiago Bernabeu će ga sigurno ispratiti kako to i zaslužuje zasigurno uz ovacije…

„Došlo je vrijeme. Trenutak u koji nikad nisam htio doći, ali takav je nogomet, a u životu sve ima početak i kraj... U subotu ću odigrati svoju posljednju utakmicu na Santiago Bernabéuu
  • emreli21
    351
    Ne divljajte, Luka nije opcija. Kratko i jasno, tko hoće neka vjeruje, tko neće ne mora. Dolazak u Dinamo je točno 0%.
  • rokikaciga
    1.3k
    hvala na informaciji Zvone
  • emreli21
    351
    jbg, onda se nadaj.
  • rakurs
    1.3k
    Kakvo razočarenje slijedi za sve koji se nadaju dolasku u Dinamo :lol: Mislim, šta ja znam, valjda je moguće da dođe, ali sam uvjeren da smo mu neka 4., 5. opcija. Želi ostati u formi za SP, a poprilično sam siguran da u njegovoj glavi to znači ostanak u Ligama petice.
  • flexXy
    2.9k
    Modricu se ne isplati doci u nasu ligu i kaljat si ugled kao Rakitic pred kraj karijere. Ostavio je trag kao reprezentativac i mislim da mu je bolje da se ne uvlaci u ove price jer u slucaju lose forme cemo ga i mi i tovari razvlacit po podu.
  • ArtVandelay
    109
    Smatram da su jako male sanse da se Luka pojavi u Dinamu. Isto tako mislim da su male sanse da ostane u Europi. Posto nitko od velikana ne zeli dovodit 40-godisnjaka kaj mu u Europi preostaje? Sumnjam da ce birati klubove sa sredine ljestvice, jer želje za to ne postoje niti s jedne strane. Kaj mu preostaje? Arabija, USA?
  • din
    788
    Nekako mislim da nije ni on očekivao da mu neće produžiti ugovor. Tako da se ne bi iznenadio da objavi kraj karijere već sad.
  • flexXy
    2.9k
    Kaj mu preostaje? Arabija, USA?ArtVandelay

S obzirom da mu je cilj igrat na SP cisto sumnjam da ce tamo otic. Villareal ga je vec otvoreno zvao, ako ima tamo opciju i dalje msm da je jasno di ide.
  • Keyser Soze
    13.5k
    Modrić kao igrač nikad neće doći nazad u Dinamo, ne zanimamo ga.Keyser Soze

Modriću je Dinamo na 287. mjestu prioriteta, više je Olmo napravio za Dinamo nakon odlaska nego on.
  • Dani Olmić
    1.5k
    Ja opet smatram da bi Luka mogao zavrsit u Dinamu na jednu godinu nakon sto ga pozove njegov idol Boban … odigra gospodski, pometemo HNL i onda opraštaj od nogometa na SP!

Kaj njemu znaci sad ic na godinu dana u neke arabije, amerike, pizde materine …. On ima dosta novaca, ta jedna godina ga nece obogatit vise
  • OsamŠest
    5.1k
    Villareal ga je vec otvoreno zvao, ako ima tamo opciju i dalje msm da je jasno di ideflexXy

Vele da igra posljednju na Bernabeu, tak da onda nije Villarreal. :joke:
  • Crni86
    10.6k
    BOMBA: LUKA MODRIĆ BLIZU DINAMA!Dani Olmić

Nema te objave kod fabrizia
  • ArtVandelay
    109
    Ovo nisam znao, dobar klub i vjerojatno ce igrat tamo dosta ako ode. Pitanje je kaj on misli o toj opciji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.