• Kujtim Shalla
    4.7k
    Neka ide u Swansea opet i opet ,nema on ništa sa Dinamom ,ne treba nam hvala bogu
  • Droljo
    15.3k
    ne vjerujem da bi se išlo u ozbiljniji dogovor s njim bez dijaloga tribine i ljudi iz klubavjeko1701

To ako ima 1% istine treba ugasiti klub odmah!
  • crophantom
    159
    Kažu Španjolci Modric prebio Rudigera, možda da ga ipak dovedemo kao osiguranje za derbije da ovi više ne mogu unijeti 800 baklji I topovskih
  • OsamŠest
    4.9k
    Kažu Španjolci Modric prebio Rudigeracrophantom

Dvoumim se je li realnije to ili njegov povratak..
  • crophantom
    159
    Ma šalim se, samo pišu da su se potukli.
  • Toot
    353
    Svoje mišljenje o njemu stavljam na stranu, u prvi plan stavljam interes Dinama. Ako klub procjenjuje da je njegov povratak u interesu Dinama, onda ga podržavam.

Da sam ja Boban, doveo bih ga. Koristi od njega za Dinamo bile bi ogromne. O igri ne treba ni govoriti jer radi se o kapetanu Reala, najtrofejnijem igraču u povijesti najtrofejnijeg kluba na svijetu, no on bi bio i dobar mentor za klince (prvenstveno Stojkovića), i as u rukavu za pregovore s nekim drugim pojačanjima, neupitan autoritet na terenu koji bi izmamio pljesak na svakom stadionu u Europi, generator veće posjete na stadionu, više djece na stadionu i oko kluba, a da ne govorimo o marketingu i svemu što bi nam tamo donio te klupskom imidžu jer bi to, bez obzira na njegove godine, bio naš najveći transfer u povijest i prenijeli bi ga svi mediji u Europi te svi sportski mediji na svijetu.
  • ElDorado
    3.4k
    Ja u to uopće ne vjerujem iz niza razloga od obiteljskih, načina života i njegove udaljenosti miljama od Zagreba i Dinama. On će ostati živjeti u Madridu. Njegova vezanost za Dinamo mislim da je nikakva jer to kroz sve ove godine baš ničim nije pokazao. Nije se čak niti zahvalio na onom oglasu koji je bio pomalo cringey.
  • Jaro
    9.8k
    On će ostati živjeti u Madridu.ElDorado

A jbg, mozda se predomisli sad kad nemaju struje :rofl:
17891011Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.