• Liks90
    3.2k
    tempo će sutra bit jak, čvrsto u to vjerujem. SG je već sad preko 1300, a jug bi trebali otvoriti po svemu sudeći kad se proda SG
  • jedan u nizu
    13.2k
    ne morate naglašavati da je to nemoguće u stvarnosti, to znam i sam...Josip Frank

Postoji li teoretska mogućnost da se istok otvori u manjem kapacitetuJosip Frank

Prvo si odgovoris na pitanje gdje kazes da znas i sam da je nemoguce u stvarnosti.
    A zatim postavis to pitanje.

:ok:
  • NitkoBitan
    26.4k
    Dinamo - Rudes prvi dan prodaje rasprodani bili SD, ZD i ZG, a stanje za SG u 23:30 bilo 1700.

Tu je to u par stotina karata razlike, mislim da ce definitivno bit potrebe za otvaranjem juga kao sto je bilo i tada.
  • Liks90
    3.2k
    Al opet tad smo već bili prvaci i bila je fešta pa…sad još nismo prvaci, Al neka se ponovi to :cool:

I s tim da je SG dns pušten nešto kasnije u prodaju…
  • Josip Frank
    47
    nemoguće je u praksi (u stvarnosti kako sam ja napisao) jer se klub sigurno neće dovoditi u takav rizik, ali me zanimalo je li teoretski s određenom papirologijom moguće otvoriti takvu tribinu, zgradu ili dječje igralište...
    U teoriji je bilo moguće i da Gorica osvoji HNL, ali u praksi naravno da nije
  • NitkoBitan
    26.4k
    Bit ce to najbolja spontana festa u povijesti spontanih festi :sweat:

I s tim da je SG dns pušten nešto kasnije u prodaju…Liks90

Nisam to uopce imao na umu kad sam usporedivao.
  • Boysica
    855
    Idem na sjever gore :roll:
    Na žalost :sad:
    Prvi put u životu neka druga tribina iskreno ljuti me al dobro tjerat ću ekipu gore da navija kak i dolje ak nis drugo i visit na ogradi da cujem doljnju tribinu :roll:
  • Liks90
    3.2k
    SG 1376, ukupno 17 028 prodanih.
    Laka vam noc do sutra :cool:
  • Ludovic IX
    8.4k
    iz čisto estetskih razloga je trebalo prvo jug pustiti kad se već može. uvijek je ljepše imat tri tribine pune nego dvije
  • NORTE
    15.7k
    SG 1376Liks90

Kapacitet 4510.
    Moglo bi to već danas otić, a onda je na redu još 3910 na jugu.

Uz ovih 17 tisuća još 7 tisuća ima priliku uć na Maksimir.
  • obelix
    114

Koliko se sjecam, zadnjinput da se odlucivalo u zadnjem kolu, a da je Dinamo bio u igri, je 2004.

Bio sam na jugu tad, Boysi bili na jugu. Cekali kiks tovara, i nismo docekali. Igrali protiv Varteksa, a mi Osijeka
  • Ivanmtk
    1.3k
    Dobili u derbiju, dva gola Strupara, onda kolo nakon toga kiks u Zadru. Tvrtko Kale nam uzeo naslov
  • Liks90
    3.2k
    4514 točnije kapacitet :grin:
  • NKDZ86
    4k
    dan danas se sjećam tog derbija, brutalna tekma i atmosfera.
    a što se tiče karata i velikog interesa, nekako mi još više daje nadu da će kiksat ri, mi razbit vž i da će bit ludnica na punom stadionu i da će svi završit u jarku diljem grada od slavlja :rofl:
  • Liks90
    3.2k
    SG 1880

Ukupno preko 17500 ulaznica trenutno otišlo…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.