• NORTE
    15.7k
    Očekivao sam laganu pobjedu u hendikepu, ali čak nisam ni ljut ni iznenađen ni razočaran, skoro ravnodušan, ne znam zašto.

Možda zato što nam je ovo bio već 17. kiks u 35 kola pa sam navikao na razočaranja (8 remija i 9 poraza!, u faking hnlu)
    Također nismo ovisili sami o sebi nego o kiksu Rijeke u zadnja 2 kola.

Pobjedom bismo otišli na prvo mjesto s 2 boda više od Rijeke koja bi tada imala pritisak da mora pobijediti obje.

Što je najgore imali smo stativu Sučića (25. već u hnl sezoni) pa onda i zicer Petkovića.

Realno odigrali smo lošu utakmicu bez kreacije...

Žao mi je i zato jer ćemo vrlo vjerojatno imat lošu posjetu u zadnjem kolu.
    Posebno ako Rijeka sve riješi na Poljudu.

Jesmo li zaslužili titulu? Nismo.

Sreća u nesreći ove nesposobnosti je dolazak Bobana.
    Kad su uzde dali Perkoviću napisao sam da je to još jedna greška vodstva kluba.
    Lako je bit general poslije bitke, ali ne daješ jedan dinamo liku koji izgubi 4:1 od Slavena i jedva prođe neki Banjol.

Ova momčad je dokazala da je očajno loša i bezidejna.
    Pjaca je danas bio toliko loš da bih ga zamijenio Oršićem kojeg nismo doveli.
  • IceMan
    3k
    Inače se uvijek ljeti veselim transferima i novopridošlim igračima, ovaj ljetni prijelazni rok jedva čekam Zvoneovu metlu.
  • Blueshadow86
    3.2k
    Lakše je napisati tko treba ostati nego tko treba otići, i to puno lakše. Bez pretjerivanja, ali ja bi jedno 15 igrača igrača otjerao, prodao, poklonio... jer gore od ove sezone jednostavno ne može. Igračka metla se mora dogoditi.
  • Crni86
    10.2k
    Imali smo dva upozorenja zadnje dve sezone, nismo ih shvatili ozbiljno i sad smo dobili po ušima.

Ja se nekako tjesim da smo morali jednostavno upast u tu zamku kako bi se neke stvari promjenile i kako bi opet krenuli prema naprijed. Sada je evidentno da treba napravit metlu, da je osvojena titula zazivalo bi se Perkovica, branilo bi se senatore (poznato od prosle sezone?) itd Ovako doslovce Zvone ima cisti put za napraviti cistku i sloziti kostur novog dinama.

To je tako u zivotu, moras dotaknut ponekad dno kako bi se opet uzdigo i vratio jos jaci. Nadam se samo da se i u vodstvu mnogo toga naucilo u ovoj sezoni te da neke egzibicije vise nikad necemo dozivjet.
  • kadsemasazatalasa
    55
    Izgleda da igračima prijensvake tekme na Maksimiru treba dizati transparent "jel danas opet šetnja?"

U ovakvoj sezoni na teren izaći sa stavom s kakvim su izašli samo mogu prepotentne preplaćene pičketine.

uopće nisam razočaran i ljut...nakon poraza u gorici sam bio lud, sinoć uopće ne. nek rijeka danas dobije, da se ova agonija završi i to je to. čistka na ljeto i to je to.
  • The Undertaker
    7.9k
    Prilično sam siguran da bi mi u HNL puno bolje izgledali i primali puno manje golova da imamo ozbiljnog defanzivnog veznog, primarno orijentiranog na obrambene zadaće, profila Selahija, Šunjića ili Jakića. Kod nas su to sve spori tehničari koji ne mogu napraviti faul u sredini kad je potrebno. Oslanjati se samo na Mišića se pokazalo promašajem, prespor je da bi sve zatvorio. Za razliku od većine ovdje, mislim da ovoj ekipi nedostaje samo par igrača ali pogođenog profila da opet promarširamo HNLom. Međutim, u svim ovim dolascima koji se spominju ne vidim takvih (osim možda Ljubičića).
  • NORTE
    15.7k
    nakon poraza u gorici sam bio lud, sinoć uopće nekadsemasazatalasa

Tad nisam mogao vjerovati da se opet to događa.
    Bili smo "u naletu", laganoj euforiji i nadi, kad ono boom, poraz i rivalima sve na pladnju.
    U glavi misli da je možda i do termina utakmice, opravdanja za nemoć.
    Opet izgubili na kontre, od solidne momčadi koja se barem bori za ostanak.

Ali kiksati s ekipom kojoj je gotova sezona, kojoj ne treba ništa, e to je umijeće ove naše momčadi.
    Unaprijed smo svi upisali bodove protiv Lokse, koja je onda još u tekmu ušla skroz rasterećena kad je dan prije Šibenik ispao.

Ali da ne stvoriš nikakve prilike u borbi za titulu, e to je jadno. Makar da se potučeš do kraja pa što bude.
    Sve skupa ova momčad nije ni zaslužili priliku za titulu, a trenutno ju još uvijek i ima.
  • Ludovic IX
    8.3k
    Jebalo vas više teza da se oni setaju. Loše igraju. Koji smo mi tekmu odigrali na nivou cijelu sezonu. U lp nam je protiv slovana i salzburga ulazilo ono što nije u hnlu. Protiv Milana je bilo dobro, čak i prije crvenog. Monaco je bilo sve samo ne normalno.

U hnlu nismo jednu tekmu odigrali kako bi trebali. Tj kako bi morali s obzirom na kvalitetu.

Ne može se nešto popraviti zato što mi tako želimo. Njima treba reset, dal igrački dal u glavama, pojma nemam. Ali kad je bjelica došao prvi puta, doveli smo par igrača za koje bi sad rekli da koji će nam kurac ali su se pogodili i mi smo igrali I bolje nego smo trebali i mogli.

Dal će to ovaj put bit hnl igrači ili neki stariji koji ce opet okupit momčad oko sebe, vidjet ćemo.

Jebem sve po spisku ovima koji bi sad mijenjali upravu. Koji žele nove izbore, veći govnari od tovara po meni. Imaju mandat i imaju vremena da naprave od dinama ono što želimo. Mamicevo vrijeme pogodovanje kod menadzercica i ruka ruku mije kod ostalih prvoligaša je gotovo. Dinamo sad trzi u normalnim uvjetima i kako treba a neki nisu na to navikli.

Ako moramo sve opet spaliti jer nismo prvaci, onda ovaj dinamo niti ne zasluzujemo.
  • Efes Pilsen
    11.1k
    Cijelo proljece igraju jednu utakmicu i vecina ih nije u stanju povezat dvije na visokom nivou. Stojkovic koliko god bio slavljen je od odlaska Cannavara jedan od gorih na terenu, ako ne i najgori, pa odigra jednu protiv Slavena, pa onda opet nista, Pjaca je po tom pitanju najvece razocarenje. Isti obrazac, ajde koljena, ajde 2 puta tjedno, teski tereni, ali sta je sad? Baturina ista prica, dikod je dikod nije. Kvaliteta, karakter, Galesic je izvukao na Poljudu, ali osim toga mi nije pokazao puno vise od Bernauera, a kosta duplo. Da se zove Sammy Mmae i kosta 3 mil. eura lopatama bi ga tjerali iz Maksimira.
    Kvaliteta, karakter, balans, nista nije poslozeno kako treba ove sezone.. Nazad ne mozemo, ali dubinski ocistit i resetirat MOZEMO (namjerno, posveta naj inasjderu formu Vugrinecu).
  • Noel
    11.4k

Iako se slažem sa tobom nadam se da ćeš popit ban zbog vrijeđanja drugih zbog drugačijeg razmišljanja. Upravu nebi ni ja mijenjao ali tko si ti da nekome jebeš sve po spisku i nazivaš govnima nekog tko drugačije razmišlja?
  • Izet Hajrović
    4.9k
    slažem se s većinom, ali nismo niti pod Bjelicom igrali neki lepršavi nogomet, čak smo u 2. njegovoj sezoni zabili 6 golova manje nego što sad imamo. Od kad ja pratim Dinamo uvijek igramo isto, samo što je prije do izražaja došla individualna kvaliteta pa bi riješili neku utakmicu na mišiće, u sudačkoj nadoknadi, kako god. Ove sezone niti to nismo mogli, a golove primamo kao na traci i to je problem cijele momčadi, a ne samo zadnje linije.
  • Dani Olmić
    1.4k
    Ovo je još jedna sezona u nizu gdje bas nismo toliko dominantni u HNL-u, prosle godine svi znamo kako je ispalo, a da se ne varamo moglo je sasvim drugcije… Ove godine jednostavno nismo zasluzili i sreću koju smo zaista imali smo prosle sezone i kredite smo ispucali, ove godine jednostavno nije sudjeno, a mozda i bolje da se konacno neki u klubu malo trgnu i progledaju

Sto se tice buducnosti: Lako je nama pricat o remontu, pojacanjima i metlama senatorima, u teoriji je to sve jednostavno - Ali cinjenica je da ti trebas prava pojacanja koja ce ti preokrenit ekipu za 180 stupnja… Ali to nimalo nece bit lako, da se ne lazemo: Jedno 15 igraca nisu za Dinamo, ako ne i vise… Mozda se moramo pocet privikavat na to da šetkaranja po HNL-livadama vise nece bit normala kao sto je to bilo zadnjih 10 godina, imam osjecaj da nas se nitko vise ne boji, igra se kao protiv svakog drugog…

A sto se tice transfera/prinova: Ovi igraci koji se u medijima najavljuju meni ne uljevaju niti 5% optimizam za sljedecu sezonu … sa svim respektom ali ako su igraci poput Solda, Mudrazije i Lisice prve mete i pojacanja za Dinamo, onda se nama ne piše dobro bogami …

Jedino sto mi uljeva nadu je ciljanje na igraca poput Ljubicia, ali je pitanje kolko cemo takvih uspijet privuc (i to bez LP!)… kod ljubicica je vise faktor „hocu obavezno igrat za Dinamo“ nego „hajmo kupit njega jer ga zelimo i jer ga laganice mozemo platit“ - dakle svi koji misle da je ovo slucajno i da se narednih 10 godina vraca dominacija Dinama …. Eto ja nekako mislim da nece, bar ne kako je znalo bit…I da nas ceka teze razdolje.

Sad smo svi sretni sto je Zvone opet dosao, ali sad na ljeto cemo vidit kako ce se odvit mozda najvazniji ljetni rok kluba svih vremena - I onda mozemo dat ocjenu… do tad se moramo strpit
  • Ludovic IX
    8.3k
    ako neko priča ...nja u rukavicama i dalje je to ...nje. to što gmizavci izlaze ispod kamena nakon poraza, i svi sute, ne znači da nisu gmizavci.

Nas dinamo nije zbroj pobjeda i poraza. Po nekima, mi nemamo pravo na lošu sezonu.
  • crophantom
    394
    Imamo pravo na lošu sezonu, ali danas ak mitomani dobiju, naši ak ne skinu VŽ u zadnjem kolu zaslužuju šamaranje svi redom... možda je trauma od ove sezone, ali od jutra sam se probudio s mišlju da smo možda ove opet vratili u život nakon kaj su +8 sjebali.
    Ne zanima me kako, ali nadam se da ne cmizdre u klubu nego da je od danas opća mobilizacija da se pobjedi VŽ.
  • Navijač Dinama
    9.9k
    Po nekima, mi nemamo pravo na lošu sezonu.Ludovic IX

Spomenuto je valjda ne jednom. Nije problem imat lošu sezonu ako su drugi kvalitetniji, bolji, imaju isto ili bar upola-približno proračun kao mi ili da su nam rosteri u par deka, ali oni imaju kvalitetnijeg i boljeg trenera nego mi(četri trenera smo već promjenili u sezoni, na ljeto će i peti).

Ili imaju onakvu legendarnu sezonu i roster da ti se posloži kao Rijeci 2017.e(iako smo i mi tu sezomu igrali odličan nogomet i imali jako dobru sezonu i završili sa 82 boda na kraju).

Za takve sezone(2017) jednostavno možeš reć nismo imali sreće, nesretna sezona ili nešto, al ovu prčvajzinu što gledamo ove sezone, je samo nakupina i finalni odraz svega, a to nije samo od ove sezone, pa da kažeš loša sezona.

Ovaj film što gledamo ove sezone smo gledali i nekoliko sezona unatrag, samo je u tim filmovima bila s(p)retna završnica, u ovom očito to nije slučaj.

Nemojte sektašit bezveze, i uvjeravat ljude o nekakvim pričama "matematika, nismo preplaćeni, igra brojeva" i slične oprazne priče, Dinamov navijač ako išta ima to su oči i uši, i dovoljno je vidio laži,obećanja i mazanja svim mastima da neće popušit tu glupu priču o brojevima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.