• Liks90
    3.1k
    Sjever: 3285 (od 4948)
    Zapad : 2336 (od 4210)

Ukupno: 5621( od 9158)
  • bbb medimurje
    4k
    Zapad dolje 8 pred rasprodajom
  • Liks90
    3.1k
    vec je odavno. Jedna karta se vratila…i samo 420 od 840 je pušteno jer je to očito taj ostali dio za sponzore ili djecu Itd…
  • Ludovic IX
    8.3k
    Na slavenu je bilo 12k ili i više jer je besplatnih bilo 3-4k plus 4k godišnjaka.. sad fale ovih 4k besplatnih i barem 2k godisnjaka
  • Crni86
    10.1k
    da li je tu ubrojena sredina zapada koja se spominjala da se podjelila od strane lokse njihovim prijateljima kluba?
  • bbb medimurje
    4k
    Sjever dolje će se rasprodat do utakmice sutra,dinamo u srcu

1500 karata bude se za sjever prodalo? Svaka cast na optimizmu
  • Liks90
    3.1k
    ne…ovo sto ja brojim je bez sredine…4210 smo dobili…prodano oko 2340 do sada…(kapacitet 6371 kao sto sam napisao već)
  • Tvrdica McTvrdi
    95
    jeje u pravu ste, vidio sam negdje da je to jedan kvart i onda čuđenje kako kvartovski klub može toliko platit Brodića i gradit stadion za 25000 ljudi, a sad ošo na TM i vidim 20 titula i 11 kupova. Čak i ovaj MTK tako, očito oni nemaju nikog van Budimpešte.
  • Sunja86
    1.3k
    Sjetimo se da bi nam prije samo par sezona 11k na Slavenu ili 12k na Šibeniku bio mokri san.Sibirski plavac

Da ta utakmica sa Slavenom i Lokomotivom ne odlučiva toliko, i ne dolazi nakon svega sto je bilo ove sezone gdje smo bili totalno mrtvi i otpisani i nakon što smo tukli najljućeg rivala i bacili ga u totalni u očaj.Onda bih svi bili super zadovoljni sa brojkom od 8 9 10k.

Meni je osobno ne shvatljivo da netko tko je iz Zagreba i okolice ne osjeća potrebu u ovakvom trenutnko biti na Maksimiru a smatra se navijačom Dinama,čast ekipi koja je redovna na 90% utakmica i propušta utakmicu samo kada su sprječeni iz opravdanih razloga i ekipi koja 5,6,10 puta godišnje poteže po 100 200 300 500 kilometara i još toliko za nazad doma.

Koliko brojku onda očekivati da na primjer dogodine na Maksimiru 2.kola prije kraja igramo sa Lokomotivom ili nekim sličnim i imamo 15 bodova prednosti?
  • Liks90
    3.1k
    Zadnji izvještaj vcrs

Sjever: 3285 (od 4948)
    Zapad : 2345 (od 4210)

Ukupno: 5630( od 9158)

S obzirom na dolazak dosta roditelja s djecom to je na preko 6000+

Laka vam noc
  • Big Daddy
    1.5k
    Znaci, ako Bog da i dobijemo danas a Rijeka ne dobije u Splitu, onda ce tek svi navaliti na zadnju tekmu Varazdina, jao…..
  • NORTE
    15.7k
    Sjever je na cca 3300 trenutno.

5 velikih sektora ima cca 4250 stolica.
    S time da je pola tog jednog velikog sektora "prekriveno" stupom reflektora pa koreografija u tom dijelu i nema velikog smisla.

Generalno govoreći za neku koreografiju na sjeveru dovoljno je 3.400 ljudi (4 sektora), ali pričam samo o stolicama ne i o stepenicama između sektora koje također treba popuniti i gdje se također dižu papiri.

S 3.700 ljudi standardna centralna koeografija na sjeveru je uspješna.

Djeca ne bi trebala biti dio dizanja koreografije niti zauzimati ta sjedeća mjesta u sredini tribine jer su preniska i onda nastaju rupe u koreografiji.
  • Liks90
    3.1k
    da ti bude lakše….prvi i zadnji sektor imaju 748 sjedalica, svi ostali po 863 :wink:
  • Liks90
    3.1k
    Sjever 3352
    Zapad 2379

Ukupno: 5731
  • deda
    36.6k
    Liks se ne javlja, meni se čini da je SD na oko 3.500 trenutno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.