• crophantom
    333
    Zakaj je na Slavenu bilo toliko više ljudi, po meni je glavni problem ono kaj sam par puta već spomenuo, a to je navikavanje ljudi na besplatne ulaznice. Pa onda kad mora dati 20 ili 10 eura im se nejde. Jbg, ja bi to ukino od iduće sezone da se mene pita, treba početi stvarati plaćanja proizvoda, kao što smo počeli naviku dolazaka.
    Žao mi je ljudi koji se trude oko koreografije, evo 15 godina nisam bio na sjeveru, iako sam već uzeo ZD ak vidim prije tekme da je i dalje puno sjevera prazno uzeti ću kartu i otići na SD. Tak jedino mogu pridonijeti, od plakanja neće bit ništa.

Edit: da ne ispadne da serem, ja sam svoju jednu iskoristio, nakon toga sam se osjećao izuzetno glupo kaj sjedim za džabe na tom stadionu, od tad ih ne koristim nego plaćam. Tak da krećem od sebe.
  • Bumtres
    74

Nikakav faktor. Samo komentiram kao i svi tu.
    Ne bude grupa kmečila.
    Kmečenje je za vas kaj svirate ku...
    Povuci sa sobom jos dvojicu i bit će nas dovoljno za koreografiju.
  • dinamo u srcu
    2.1k
    3265 sjever trenutno…(bez mladjih od 12)
    Zapad 2272

Ukupno: 5537
    Liks90

Moja prognoza da ide ovo ukupno preko 9soma ljudi

Sjever dolje će se rasprodat do utakmice sutra, a zapad dolje ide do 5soma.
  • Sibirski plavac
    5.3k
    Trebat će godina da se brojke dignu na nekakvu razinu od 15k pa na više. Zar se stvarno očekivalo da nakon godina i godina gdje se uopće nije radilo na povezivanju kluba i navijača, sad odjednom bude sve krcato? Sjetimo se da bi nam prije samo par sezona 11k na Slavenu ili 12k na Šibeniku bio mokri san. Rastemo, možda ne brzo, ali rastemo.
    Ako vam je tolika sramota i žalost gledati našu posjetu, bacite oko na klubove iz nekih drugih glavnih gradova. Nije baš ni da je tamo svaka tekma "spektakl od posjete".

Prosjek:

Austria Beč- 12,880
    Olimpija Ljubljana-2, 269
    Slovan Bratislava- 6,187
    Partizan- 7, 145
    Zvezda- 9, 584
    Levski Sofia- 8. 824
    Cska Sofia- 5,650
    Cska Moskva- 12,225
    Lokomotiv Moskva- 10, 534
    Ujpest- 5, 631
    Dinamo Zagreb- 10,875

Nismo mi toliko ni loši...
  • Liks90
    3.1k
    Zapad je trenutno na 2306 prodanih od onog kaje bilo u ponudi(4210)….opet ponavljam…to je sve bez djece do 12 godina i sponzorskih, Itd…

Tribina prima 6371…
  • Tvrdica McTvrdi
    94
    zanima me odakle ove brojke? Na Partizan ne dolazi ni 1000 ljudi više, pa mi ovih 7000 izgleda nestvarno. A Ujpest je ekvivalent Rudeša, tako da to izgleda kao super prosjek.
  • Sibirski plavac
    5.3k
    Neke prosjeke sam našao na Transfermaktu, a neke na stranici worldfootball net.

Ujpest po meni nije Rudeš. Treći su po broju titula prvaka države i možda i najveći rival Ferencvarosu, koji je najveći klub u toj zemlji.

Inače, Ferencvaros ima prosjek od 13, 577.
  • NORTE
    15.7k
    Ujpest je ekvivalent Rudeša, tako da to izgleda kao super prosjek.Tvrdica McTvrdi

Naravno da nije kao nekakav Rudeš.
    20 puta prvaci Mađarske, a taj kvart Budimpešte ima ljudi kao Osijek.
    Imaju veliko gradsko rivalstvo s Fradijem i dobru navijačku grupu.
  • reziser
    7.4k
    ako mi za ovu bitnu tekmu nemozemo skupiti bar 12000 je sramotno

ali bi ja pricekao ipak tekmu da vidimo kolko ce nas se skupiti...da ne lupamo bezveze....
  • Liks90
    3.1k
    11 319 je kapacitet zapada i sjevera
  • reziser
    7.4k
    ma to je ta cifra :) 11320/12000.... iako ja i dalje vjerujem da ce biti dobar broj na utakmici bez obzira na pretprodaju. mozda nece biti prodanih ulaznica, ali ce biti podosta djece...
  • Papastrumf
    16.1k
    Partizan- 7, 145
    Zvezda- 9, 584
    Sibirski plavac

Ovo nema veze s istinom. Niti zvezda, a pogotovo partizan nemaju ovaj prosjek.
  • Sibirski plavac
    5.3k
    Za Partizan je vjerojatno krivo jer Tranfermarkt veli oko 4 i pol tisuće prosjek, a Worldfootballnet kaze 7,145. Zvezdu i Transfermarkt i ova druga stranica stavljaju da je prosjek oko 9k. Ne znam odkud im izvlaće ovakve prosjeke.
  • Hnlovac
    2.2k
    U ping pong ligi Srbije samo Radnički i Pazar imaju realne brojke. Ostali onako mitomanski zaokruzuju brojke, Zvezda najvise, dobro kaze Papa da njih prosjecno nema vise od 8000, mozda i manje

Fala Bogu, FK Ćaci nas po broju gledatelja ne moze prestic ni da podijeli besplatne karte ako rasprodamo Varazdin, i evo nas na 2. mjestu najpracenijih, a s Maksimirom skidamo i taj skalp i borimo se s Rapidom i Grckim ciganima za najpraceniji klub ovog dijela Europe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.