• NORTE
    15.6k
    Fruk će nam biti preskup čak i ak uđemo u LPcrophantom

Mi sad imamo nešto što nema nitko, a to je Boban, on je naša LP i ako ove godine ne uđemo opet u nju.

Igrači Rijeke su nam preskupi i neće biti meta.

Da smo bili pravi kad je trebalo titula bi već bila naša, a uz ovakvu konkurenciju jasno je koliko je loš posao napravljen u klubu.

Hajduk će pustit Rijeci, to je zapravo neupitno.
    Pričam i s kolegama "umjerenim" hajdukovcima, oni bi voljeli da pobijedi Rijeka.

Nemam problem s neosvajanjem ove titule, potpuno sam opušten pa što bude.
    Spasili smo što je trebalo i sad ide dinamovo vrijeme NADMOĆI.
  • crophantom
    331
    jako mi je drago da je Zvone u klubu, presretan sam zbog toga.
    Ali nije on mesija ni svemoguć, ako ti fali 40 milja od LP, ne možeš iz zraka stvoriti nešto.
    Da se razumijemo, za ovaj jadni HNL je i KL dosta, ali mi imamo tolko velikih ugovora kojih se treba porijesavati, dovesti pun k igraca, trenera, trebali bi kao i kamp graditi kolko ja znam ak ocemo početi mastati o novom Maksu, a to su samo neke od stvari za koje treba pun k love.
    Druga stvar bi bila da mi imamo poslozenu ekipu koju samo treba malo pojačati, ali kad si u situaciji da ideš u teški remont, onda svaki cent znači.
    Osim ak ne misliš da će Boban dofurati 15 milja od sponzora :D
    Edit: a uz sve to, kad ode Baturina, nama nema onog sljedeceg oko kojeg će se 15+ milja licitirati, tim više pare od LP duplo vrijede. Lani si imao luksuz, ak ne uđemo prodat ćemo Baturinu i Sucica, ove godine također ajde, al već one tamo nemaš.
  • jedan u nizu
    13.2k
    ako ti fali 40 milja od LP, ne možeš iz zraka stvoriti nešto.crophantom

Ajde da vise prekinemo price o tih famoznih 40milja iz europe koje ne mozemo nadoknaditi.
    Dinamo igra LP svaku drugu ili trecu godinu, kako to pa onda jos nismo bankrotirali?

Evo za slj godinu, Baturina je vjerovatan odlazak i vjerovatno je to oko 20mil. Jedna EL ce nam donijeti 10mil. I onda nam "fali" samo 10milja.
    A gle cuda, u plusu smo ove godine skoro tih 10 milja.

Sad ubaci u racunicu par miliona vise od sponzora, gledatelja, mercha, ulaznica, plavog kornera i svega toga, dodaj da prodas par igraca ala Spikic, Peric i Bockaj (samo za njih dobijes 3 mil) i sta cemo sad?

Pisati bankrot?

Prestanite pisati budalastine i ponavljati tovarske kmekluke o nasoj propasti ako nemamo LP sljedecu sezonu.
  • crophantom
    331
    Nisam mislio na bankrot, naravno. I u postu sam naglasio da nebi ni trepuno da nismo u situaciji kakvoj jesmo što se tiče kadra. Jasno je svima da idemo u remont kompletni, a mislim da je i jasno da kvaliteta tog remonta dobrim djelom ovisi o parama. I naglasio sam da za HNL ima dosta novaca pa da i ne igramo nikakvu Europu.
  • modri-kibic
    398
    Nadam se da će biti stvari "ozbiljnijih" od pamučnih majica, kao košulje, kravate ili polo majice i slično.Sajla

Pogledaj na društvenim mrežama kluba story iz pizzerie (eh da ih vidi Fabio :rofl: ). Čini se da dolazi polo majica u ponudu.
  • Ivdzo11
    6.3k
    Nama Duje Strukan sudi....dok su u VAR sobi Ivan Bebek (Rijeka) i Dario Kulušić (Šibenik).
  • CISCO
    262
    Taj čoban će nam suditi nakon kupa?
  • crophantom
    331
    Još jedan mit pada u vodu, ja sam mislio da je jedan poziv Bobana dovoljan da jadni Duje nikad više ne sudi.
  • Direktor
    124
    Dali mislite da će potrebni rezovi u momčadi biti isti ak budemo prvaci ili idemo u EL ili KL?

I kaj je u ovom trenutku dugoročno najbolje za Dinamo?
  • Ludovic IX
    8.3k
    pa to je Vaš posao, direktore.. mi smo tu samo da drukamo
  • don
    13k
    kakav poziv Bobana? Koga je zva?
  • Direktor
    124

Ovo piše u mojoj maloj crnoj tekici:
    Zagorac
    Bočkaj
    Mmaee
    Oliveras
    Moharammi
    Ristovski
    Perić
    Belcar
    Rog
    Franjić
    Ademi
    Hoxha
    Cordoba
    Petković
    Mbuku

Kaj veliš?
  • Ludovic IX
    8.3k
    jedan ti je višak.. barem jedan. to što je bio ozlijedjen ove sezone, ne znači da nam ne treba.
  • Direktor
    124
    Ma mislim da je ono gotov kaj se dinama tiče. I u glavi i fizički.

Al kad može i hoće nema mu ravna
  • crophantom
    331
    zajebavam se, tak se pisalo, da je Boban sirotog Duju zabranio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.