• Infinity
    18.1k
    Zakon velikih brojeva. Mozemi mi proci sve ekipe iz Kazahstana, Gruzije i Armenije, ali ako igramo tri kola u nizu s njima, povecana je mogucnost da cemo se negdje okliznuti.

Mi smo igrajuci drugo pretkolo LP jako cesto bili u tom trenutku nositelji sve do kraja, pa bi ispadali prije grupne faze. Jednostavno se dogodi kad moras proci tri pretkola. Puno je lakse kad si direktno u play offu.
  • crophantom
    323
    Fruk će nam biti preskup čak i ak uđemo u LP, bez nje će biti SF dovesti ga. Pa Miško će tražiti minimum 8 milja, kad smo mi ikad tolko dali za igraca?
  • Droljo
    15.8k
    Zaboravite fruka. Sa statistikom kakvu ima zadnje dvije sezone + postao je reprezentativac ode za 10+ mil eura. Malo sam i rekao. Nuditi rijeci desetak mil (što nećemo nikad nikome valjda) i 50% od budućeg transfera nema smisla.
  • Neron53
    1.6k
    Kad bi deal bio za 50 posto narednog transfera, fruk bi nas kostao milju ili dvije. A ne zaboravite koliko balasta imamo na lageru kojega mozemo ponuditi a koji ce prelaskom u Rijeku procvasti i na njima se fino opariti.
  • Ludovic IX
    8.3k
    rijeka više od 5 neće dobit za njega.Pašalić je i odigrao nešto za reprezentaciju pa je tek netko iz MLS-a bio spreman platiti.. Ovaj se još nigdje nije dokazao osim na oranicama HNL-a.

Tek kad Dalić ga stavi nekih 3-4 tekme da igra, i nešto i odigra , tek onda će možda ići preko 5.

to je i cijena koju bi ja dao za njega da sam u dinamu. i 10-15% od zarade od prodaje. Iz dinama automatski ima 30% veću cijenu
  • Droljo
    15.8k

Mislim da nisi u pravu al bumo videli.
    Za fruka su dobili 6.
  • crophantom
    323
    Pašalić je igrao u repci jer smo s krilima na vi i ima ih 5 u državi.
    Fruk je par stepenica iznad Pašalića, tako da nema teorije da ode za tako mali iznos.
    A i zaboravljate da Fiorentina ima ja mislim 50%, a Gorica 5%, znači Misko ionako malo dobiva.
  • Ludovic IX
    8.3k
    znači daju nama fruka i nekog juniora.. fruka za 1 milju, juniora za 4..nebi bilo prvi put
  • crophantom
    323
    Pa jedino da se tak dogovori s Miškom da. Milja za Furka i 6 za menala i eto ti :D
  • deda
    36.6k
    Zaboravili ste Jankovića u deal stavit :cool:
  • Paggini
    48.9k
    Imamo brdo igrača za iskrcati - Peric, Zagorac, Bockaj, Moharrami, Stefulj, Bulat, Spikic, Bernauer?, Mbuku?...

Miško treba samo kamion po njih poslati!
  • MateG
    22
    Random razmišljanje koje se provlači po još nekim temama:

Koliko je zapravo lijepo hodati gradom u zadnje vrijeme, iz vrlo jednostavnog razloga: imam osjećaj da gdje god krenem vidim ljude svih dobnih skupina kako nose Dinamov merch
    Bila ta odjeća, dodaci, školski pribor… kao sto je na drugoj temi spomenuto, ne tako davno su svi nosali Reale, Barcelone i slično a sad ih masa nosi Dinamo

Baš kako i treba biti po mom mišljenju :cool: Nadamo se da će se još više nastaviti i raširiti ovaj pozitivan trend :grin:
  • Sajla
    8.6k
    Netko je spomenuo da bi uskoro trebala doći nova roba u shopove. Nadam se da će biti stvari "ozbiljnijih" od pamučnih majica, kao košulje, kravate ili polo majice i slično. Imam onu košulju od FD, trebam i od velikog dinama!
  • badjibadara
    4.6k
    kao košulje, kravate ili polo majice i slično. Imam onu košulju od FD, trebam i od velikog dinama!Sajla

Košulja iz Preradovićeve je fenomenalna.
  • Blueshadow86
    3.2k
    Zaboravite fruka. Sa statistikom kakvu ima zadnje dvije sezone + postao je reprezentativac ode za 10+ mil eura. Malo sam i rekao. Nuditi rijeci desetak mil (što nećemo nikad nikome valjda) i 50% od budućeg transfera nema smisla.Droljo

Neće otići za 10+ milijuna. Ode on za 7, 8 max. Ali svakako neće ni kod nas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.