• Boysica
    841
    Karta u depu volim gostovanja kod Lokse :cool:
    Da smo bar na jugu ko pravi gosti .. i bacamo baklje na tartan kaj nas briga :rofl:
  • Georg Koch
    6k
    Eto nakon tvog posta ja sam javio jednom kolegi koji vodi školu sporta tu kod nas da kontaktira lokomotivu i vidi kak bi se moglo grupu klinaca dovesti na tekmu.Droljo

Pa evo bravo :clap: :clap:
    Moj post je vec uspjesan ako dvoje uradi kao ti.

Zasto mislim, ne znam mozda zbog ovog broja do sada prodanih ulaznica. Neka nas demantiraju sve i urade nesto dobro prvenstveno za djecu koju treniraju, za Dinamo a i za sebe.
  • fakin
    640
    kakva mala utakmica? Predzadnja utakmica ove sezone o kojoj ovisi naslov prvaka
  • fakin
    640
    ja sam napisao za proslu tekmu razlog pa me nekoliko ljudi ovdje napalo. Ocito Dinamo ne zanima veliki broj ljudi u gradu, mozda 10 tisuca ljudi i to je to. Ljudima je vaznije doci protiv milana ili arsenala nego borba za naslov prvaka
  • crophantom
    330
    Ljudi nemaju navike ići na tekme, što opet nije cudno nakon zadnjih 15 godina. Ti kao da zaboravljaš da bi nekad ne tako davno bio SF na ovu tekmu dovuci više od neznam, 2.5 k ljudi.
    Ja sam do 2010. Redovito išao na tekme, onda sam otišao u svojevrsni bojkot i do prošlog proljeća nisam ni jednom pohodio Maksimir, to ne znači da me Dinamo nije zanimao.
    Kad sam ponovo krenuo, nije baš samo tako steći tu naviku, mogu reći da mi je tek sad nakon godinu dana ušlo praktički fiksno u raspored da se vikendom ide na Maksimir. A takvih ima na tisuće, to je proces.
    Ko god je mislio sad smo dobili izbore, Bobana u klubu neznam što, pa ćemo odjednom od 2 tisuće ljudi na tekmama skočiti na 20, taj nije realan, to je jednostavno nemoguće.

O Dinamu se priča više nego ikad zadnjih godina, na poslu, na kavi, na gemistu, u whatsapp grupama, ljudi se polako vraćaju i samo trebamo zadržati taj momentum. A normalan stadion će samo doprinijeti tome.
  • Sajla
    8.6k
    izrazi "Dinamo zanima" i "dolazak na Dinamovu utakmicu zanima" trenutno nemaju jednako značenje. ljudi sjede u birtijama na pljunomet od stadiona i gledaju utakmice na tv, ili gledaju doma. puno je posla pred klubom da se to promijeni
  • Droljo
    15.8k

Istina, prije dva tjedna kod mene deset ljudi gledalo tekmu.
  • Tvrdica McTvrdi
    82
    nije tema posjeta, ali nadodao bih da je možda najveća pobjeda što prije 10 godina kada sam bio u školi kod djece si mogao isključivo vidjeti ruksake, pernice, majice Barcelone, Reala, Chelsea, a sada ne pamtim kada sam vidio zadnji put, svi imaju dinamovu opremu. Imamo svjetlu budućnost.
  • Mali Zeus
    17.1k
    Pa gdje su svi ti treneri raznih klubova po cijelom ZG-u.Georg Koch

Protiv Rijeke su klinci iz nk Jarun s trenerom išli na tekmu.
  • crophantom
    330
    Slažem se. Ja prije 2 tjedna u Vukovaru na vodotornju, klinci u Dinamovim dresovima, a neka dosta starija ekipa priča o derbiju i kak ćemo dobiti na poljudu (dan derbija na to bio, prijepodne). A i di god da idem , a da nije prema morskim krajevima, viđam klince i odrasle u dresovima, a to mi je prije par godina bilo nezamislivo.
  • Liks90
    3.1k
    Sjever 2200
  • Marley
    4k
    40% godišnjaka ne dolazi na male tekmededa

Ok, ja sam sad blago receno, neugodno iznenadjena.
    Sta stvarno ljudi kupe godisnju kartu, pa biraju tekme?
    Recite da sam naivna, ali sam nekako zamisljala da su godisnjaci oni koji su najzagrizeniji i idu na sve sto mogu. Ne? Kako to, zasto?

Isprike sto se iscudjavam, ali jos uvijek sam relativno nova u tim ulaznicama i pracenju dolaznosti itd. Toliko toga saznas tek na ovoj Zoni :smile:
  • Tvrdica McTvrdi
    82
    mislim da dobar dio godišnjaka su ljudi van Zagreba koji uzmu, znaju na kojih 5-6-7-10 utakmica će isplanirat dolazak (vjerojatno Europa i derbiji) i imaju to sređeno unaprijed, ne boje se da će izvisiti.
  • Sajla
    8.6k

Sjećaš se kak je prošle godine samo 20ak ljudi bilo pozvano u klub jer su bili na svim utakmicama? Iako imam dojam da su oko mene stalno ista lica, kad bolje razmislim uvijek netko fali. Netko se razboli, nekom se ne ide po kiši, ima neku neodgodivu obavezu... I onda kad izračunaju da su s europskim utakmicama i derbijima pokrili cijenu godišnje i male utakmice im se čine "besplatnima", pa dodaš tome komfor na stadionu - lakše je odlučiti da ne dođu. Također, značajan dio godišnjaka na zapadu su ljudi u godinama i često jednostavno ne mogu.
    Puno je tu faktora, a navijači su godinama zanemarivani i to je rezultat. Bude se i to popravilo.
  • fakin
    640
    neki ljudi kupe godisnju samo da mogu kupiti kartu za Allianz i Emirates
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.