• Mihaljević
    12.8k
    Svaki dan do početka prijelaznog roka ću ovdje predložiti jednog igrača za Dinamo. Dan 31/79

Lamine Ba
    Lamine-Ba-289x400.png
    Klub : Varaždin
    Pozicija : Stoper
    Godine : 27
    Ugovor : 06/26

Igra konstanto već 3 sezone, Varaždin ove sezone primio samo 22 gola u kojima je Lamine Ba u 95% slučajeva igrao. Nema ozljeda u karijeri. Ako ćemo ići po još dva stopera, Lamine Ba ili Koski kojeg sam već prije naveo. Možemo ga sigurno dobiti za smiješnu cifru a prilagodba mu neće trebati. Uz Galešića (Thea sa 35g) trenutno ne vidim nijednog igrača koji je kalibar da bude startni stoper sljedeće sezone. Njega ili Koskija za smiješnu cifru dovesti i ne ulaziti u prevelikim rizik da se ne ponovi Mmaee, a na priprema će možda i Jakirović/Cvetko iskočiti. Ne treba izmišljati toplu vodu i dovoditi igrače sa upitnim kvalitetama koji su nekad bili nešto, a vjerojatno više nikad neće, kada imamo sasvim solidne igrače u HNL-u, od kojih znaš šta ćeš dobiti.
  • NKDZ86
    4k
    zakaj škilji? ništa to, samo ibrahim ba!
  • Mihaljević
    12.8k
    Što je najbolje on je radio u Milanu sa Bobanom
  • nemapredaje
    5.2k

A kaj ćemo s Dembom ?
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    nešto se više ne spominje Mierez,i ja bi ga volio kod nas vidjeti ,ovo sa Matanovićem.mislim da nije realno. Nema šanse da damo 6 milja a oni će to dobiti
  • Nogo
    6.2k

Netko je bio napisao da je kontaktiran i da se na tome radi. Ne znam jel to bilo prije ili za vrijeme Bobana i kakvi su sada planovi.
    Ako mu ističe ugovor to bi bilo top pojačanje!

Mislim da @Paggini više zna.
  • Paggini
    49k
    Netko je bio napisao da je kontaktiran i da se na tome radi. Ne znam jel to bilo prije ili za vrijeme Bobana i kakvi su sada planovi.
    Ako mu ističe ugovor to bi bilo top pojačanje!
    Nogo

Znam sta sam pisao prije koji mjesec, koji je status s tim otkad je Boban došao ćete morat pitat Bobana ehehehe.

Al brijem da će na ljeto biti finalizacija ugovora i prelazak u sveti dres.
  • Nogo
    6.2k

Iz tvojih usta u Božje uši. Mislim da nam takav profil treba i još k tome nakon Ljubičića još jedno top pojačanje bez odštete.

Neću se previše radovati jer dok ih ne vidim s dresom su samo naklapanja.
  • Nolifer
    11.1k

Mogao bi on bit mladja verzija KTCa
  • vlatkomarkovic
    969
    Ja želim iz HNLa najviše Krivaka, ima ok igrača u HNLu ima koji će eksplodirati, ima kojih će flopati. Fabijan Krivak je najveći talent Lokomotive od Pjace (na temelju njihov unutarnjih analiza). Polomio se, ali i dalje želim njega u Dinamu. To je po meni igrač koji će jednog dana vrijediti 15 milijuna eura minimalno, da nije bilo ozlijede već bi sada vrijedio više od Fruka.
  • Paggini
    49k
    Ja želim iz HNLa najviše Krivakavlatkomarkovic

On se meni također jako svidio proslu sezonu, prije tog loma, fantastične utakmice je znao igrati. Uvijek se sjetim kako je letio onu tekmu 2:2 na Kranjci protiv nas. Moglo bi ga se, vjerujem, dobiti po nižoj cijeni zbog loma ala Kacavenda i ne bi mi smetao da klub uđe u taj rizik, ako je cijena korektna s obzirom na okolnosti.

Ali s druge strane, imamo na njegovoj poziciji vec hrpetinu igraca, pa sad jel nam treba ili ne?
  • vlatkomarkovic
    969
    Ali s druge strane, imamo na njegovoj poziciji vec hrpetinu igraca, pa sad jel nam treba ili ne?Paggini

Paaa, on je stvarno jako polivalentan, ali ajmo reci da je najviše igrao desno krilo u Loksi. Mi nemamo niti jedno desno krilo. Odlaskom Batija će Stojke ući na 10ku, a da i ne uđe, opet imamo samo Stojkovica. Sad ne znam da li se na Spiku računa na ijedan način. Cordobi i Mbukuu je poruceno da traže nove klubove. Sad posudbe ili prodaja je nebitno.
  • Droljo
    15.8k
    Cordobi i Mbukuu je poruceno da traže nove klubovevlatkomarkovic

Tko im je to poručil?
  • Tranzicijski Napad
    427
    Kaj vise gledam Pajazitia sve vise mi se svida, iako ga carevic ne koristi kako treba, treba biti vise blize golu

4b2fdad81137d9ca8d26287d01509dde.png

• vlatkomarkovic
    969

Pa Zvone, pa pola ekipe je dobilo to
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.