• criticus
    3.5k
    1654000155355-1200x800.jpg

Ma slično ko i kod nas prije, samo sto oni prodaju od prvog reda na dalje, ne ko nasi od sredine.
  • Big Daddy
    1.5k
    sve osim rasprodanog Maksimira bilo bi uzas
  • deda
    36.5k
    Koliko procjenjuješ da je prošlo?
  • NORTE
    15.6k
    Pa zar nije da bi trebao biti velik interes s obzirom na to da je jos 2 kola do kraja i da bi tom pobjedom bili korak blize osvajanju?Ivan1

Samo uspoređujem s posjetom na tekmi protiv Slavena kad je bilo članskih ulazaka, sponzorskih i sličnih ulaznica i godišnjih ulaznica.
    Naravno, treba s druge strane uzeti u obzir nešto gledatelja povezanih s nk Lokomotivom.
  • criticus
    3.5k
    Koliko procjenjuješ da je prošlo?deda

SD1 ostalo 10%, SD2 70%, SD3 75%, SD4 85%, SD5 85%, SD6 99%
  • deda
    36.5k
    Znači SD cca. 1500 komada
  • dinamo u srcu
    2.1k
    Ako uzmemo u obzir zadnje dvije tekme na Maksimiru.

Dinamo vs Rijeka 1:0 broj gledatelja(15711)
    Dinamo vs Slaven 5:0 broj gledatelja (11750)

Obje donje tribine su rasprodane gotovo 100% do 95% plus i gornje etaže su bile po par stotina i/ili tisuća ljudi.

Obje donje etaže bi trebale biti rasprodane jer je i cijena prihvatljivija plus djeca imaju besplatan ulaz.

Neka nam rasprodane donje etaže postanu navika i izazov da ih rasprodamo na svakoj domaćoj utakmici na Maksimiru. Mislim da imamo realne šanse to činit ako nam vrijeme bude prihvatljivo.

A za Kranjĉu procjenjujem da će bit rasprodana gotovo svaku utakmicu.

Na nama je da od ove subote stvorimo atmosferu koja će igrače voditi do uvjerljive pobjede jer ako nam se posloži rezultat iz Splita, za dva tjedna slavimo novi naslov (ni krivi ni dužni). Ali nećemo se žalit.

Svi na Maksimir.
  • NitkoBitan
    26.1k
    A za Kranjĉu procjenjujem da će bit rasprodana gotovo svaku utakmicu.dinamo u srcu

Potraznja ce se korigirat cijenama ulaznica :grin:
  • deda
    36.5k
    Moja procjena je do sada nekih 2000 ulaznica što znači da na tekmi možemo očekivati nekih 7000 ljudi.
  • criticus
    3.5k
    ZD4 ostalo par ulaznica, ZD3 80%, ZD8 85%, ZD1 i ZD2 po jedan red otisli, ZD9 i ZD10 nijedan
  • NKDZ86
    3.9k
    Slabo to ide, mislio sam da će puno bolje i da će bit ko na slavenu, zapravo ne vidim zašto ne bi bilo
  • NitkoBitan
    26.1k
    Prosirite malo na drustvenim mrezama glas da se klince moze furat za dzabe. Inace mislim da sredisnje sektore na ZD cuvaju upravo za tu procjenjenu brojku klinaca koji ce doc na tekmu pa da slucajno ne bude vise ljudi nego sjedalica.

Takoder mislim da ce vise manje vrijedit pravilo ko na Kranjci, tko prvi njegova sjedalica. Nema mi smisla da sredisnji sektori budu prazni jer nisu bili u prodaji.
  • criticus
    3.5k
    Moja procjena je do sada nekih 2000 ulaznica što znači da na tekmi možemo očekivati nekih 7000 ljudi.deda

Zašto ovako pesimistično? Tek je prvi dan. Siguran sam da madu ljudi još ni nezna da su puštene ulaznice u prodaju
  • jedan u nizu
    13.1k
    niti su se svi godisnjaci aktivirali.
    Da smo mi domacin, 2000 prvi dan bi bio sjajan broj, cak i u ovom predzadnjem kolu.

Polako, dio godisnjaka sigurno zeli fizicku kartu, dio ne zna da se vec prodaje, a sigurno dio nece ni ici.

Bit ce solidna posjeta, Rasprodane donje etaze su i dalje dobra brojka, koliko god mi zeljeli da je to 20k u smiraj prvenstva.
  • criticus
    3.5k
    Da smo mi domacin, 2000 prvi dan bi bio sjajan brojjedan u nizu

Po mojoj procjeni je to i nesto vise al ne samo to, djeca ne trebaju kartu. Recimo ja sam kupio 4 karte a 7 nas dolazi. Da smo domaćini i te besplatne za djecu bi bile vidljive.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.