• Omake
    8.1k
    Izvadio sinoć sa Sofe kako je Ljubičić korišten u Kolnu. Samo ću reći da ovo ni Guardiola nije Lahmu radio. Zamišljam kako se Robert žali Dejanu jer je u Dinamo korišten kao lijevi bek, a ovaj ga gleda kao, Sinko, ne znaš ti šta treneri po Zweiti rade.

Uwari9d.png
  • Vedraca
    153
    Znaci sve u svemu Ljubicic moze sve igrat osim Golmana!
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    slažem se ,naveo sam da nam ne trebaju igrači koje dovodimo preko youtube,nego dobro scautirani kao što i radi ozbiljan klub. I naveo da je sad sve puno bolje u našoj organizaciji nego što je to bilo primjera radi prije godinu dana. Eto Ljubičić,pa on je bomba od pojačanja . Gledao sam ga odavno i pratio i bilo mi je tad science fiction da mi takvog igrača možemo dopeljati. A sad dolazi i to još sa čistim papirima . Radi se dobar posao, a Zvone i Dalje abac su odličan team. Ja sam uvijek za kvalitetnog stranca ,nema razlike . A osim toga sam i sam stranac ovdje
  • Brusa
    3k
    Mogao bi i Matanović postati interesantan u Frankfurtu je van kombinacija.ElDorado

Ne trebamo dovoditi još jednog napadača koji je duplo lošiji od Kuleta...
    I napadača koji je u sezoni zabio 2 gola...
  • Ivdzo11
    6.3k
    Soldo već otišao

U ovom trenutku izvjesno je kako će Opus Arenu nakon završetka sezone napustiti Marko Soldo. Mladi veznjak karijeru će nastaviti u Dinamu, iz kojeg je prošlog ljeta stigao na Opus Arenu uz odštetu od 400.000 eura. Klubovi su se tada dogovorili i o "buy back" klauzuli po kojoj se Soldo u Maksimir može vratiti uz odštetu od milijun eura, što je Dinamo iskoristio aktiviravši ju sredinom ožujka. Soldo je s Dinamom dogovorio i svoje uvjete, pa više nema prepreka za njegov odlazak.(Glas Slavonije)
  • Nogo
    6.2k

Ja se nadam nekakvoj preprodaji jer mislim da ćemo imati i previše veznjaka. Ljubičić ako dođe, Mišić, Mudri, Kača, Bulat, Vrba...ne računam ovdje Batija, Sučića, Roga i Belcara.

Po meni osim Ljubičića treba doći bar još jedan kvaliteni vezni igrač.

Ps: i Franjić je vezni ali trenutni igra beka (posudba)
  • Orc123
    11.5k
    Valjda smo dovoljno pametni da cemo osim deset 8ica valjda dovesti jednu 6icu ili cemo se opet cuditi kak nemremo braniti tranziciju.....
  • Ivdzo11
    6.3k
    ako smo htjeli tog Zeljkovica iz Trnave, onda se ide prema tome da dode i 6-ica jedna
  • Droljo
    15.7k
    Radije bi ja lamparda i gerarda nego dva selahija. Hoću reći da dvije osmice mogu top braniti tranziciju te biti opasni gore ako su dobri igrači. Igraju i krila, bekovi, stoperi koji brane kontre ako postoji sustav i sistem.
  • Jaro
    9.9k
    Muhammed Cham Saračević...redovito pozvan u Austrijsku reprezentacijuMathiasovi Chageri
    Dok sam citao ime(na) i prezime(na) sam bas razmislja kombinacija cega je taj. Na kraju, normalno - Austrijanac...
  • Droljo
    15.7k
    Na kraju, normalno - Austrijanac...Jaro

Pa logično jer je tamnoputi crnac...
  • Omake
    8.1k
    Baš me zanima hoće li Atalanta obnoviti interes za Baturinom kroz sljedećih par tjedana. Lookman bira između Arsenala, Man Utd i Liverpoola. Meni osobno to djeluje kao dobar klub i dobra sredina, uz ekstra trenera, za Batijev sljedeći korak. Odlaskom Lookmana vjerojatno bi bio prvi pretendent na lijevu desetku u Gasperinijevom 3421. Atalanta je zadnjih par sezona znala platiti igrača 20-25 mil.
  • db-izbjeglica
    17.4k
    Ne trebamo dovoditi još jednog napadača koji je duplo lošiji od Kuleta...
    I napadača koji je u sezoni zabio 2 gola...
    Brusa

samo ću napisati ovo:

bruno petković je napadač koji je prije dolaska u dinamo imao točno 0 golova u prvoligaškom nogometu!
  • Tvrdica McTvrdi
    66
    premalo iskustva na lijevom beku, najbolje da ga preskočimo. nadam se da je ovo radi preprodaje, ne razumijem kaj će nam on.
  • Mihaljević
    12.8k
    Ne znam zašto se već Soldo otpisuje i govori da je samo na preprodaju... Soldo je ozbiljan igrač i u paru sa Ljubičićem bi mogao igrati u prvih 11. 21g , 6 golova i 4 asistencije i odlična heatmapa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.