• nemapredaje
    5.2k
    Dakle zamjenu za Sučića smo riješili
  • Crni86
    10k
    Kaj je sa malim Ramsakom na kraju? Ta prica je utihnula
  • crophantom
    275
    Sucica dok je u ovakvoj formi ko neki dan mi teško možemo zamijeniti.
  • Zagi
    9.7k
    Ima neki osvrt na njegove (Ljubičić) kvalitete, poziciju itd? link?
  • Tranzicijski Napad
    412

Imam par snimki kolna pa cu izvuc nesto

Statsi prije metar dana,

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/641159

ovo su updateani statsi

ea3bff8384326549870d7daf7e2c2c71.png
  • Omake
    8.1k
    haha baš kao početak vica
  • Zagi
    9.7k
    Dejan izgleda više kao 8ica ne? Kaj i ima smisla sobzirom da svaki drugi dan izlazi po portalima novo ime 6-ice za koju smo zainteresirani.
    Previše dima da nebi bilo bar neke vatre.
  • nemapredaje
    5.2k

Naravno. Zamjeniti jednog od najboljih igrača boljim ili jednakim u svijetu nogometa može samo par klubova.

Kada je Dinamo na mjesto prodanog nosioca igre doveo jednakog, a da ne pričamo o boljem igraču? Ja se ne sjećam ni jedne takve situacije.
  • Papastrumf
    16.1k
    Kada je Dinamo na mjesto prodanog nosioca igre doveo jednakog, a da ne pričamo o boljem igraču? Ja se ne sjećam ni jedne takve situacije.nemapredaje

Da se to moze, onda bi Inter kupio takvog igraca negdje za 3 milje, a ne za 16 od nas.
    Naravno da mi ne mozemo dovesti igrace iste kvalitete kao sto su oni koje prodajemo (Sučić, Olmo, Gvardiol, Šutalo, Brozović, Kovačić, Modrić itd.) jedino sto mozemo je stvoriti nove. Zato je nasa skola itekako vazna i tu Bobana ocekuje najvise posla.
  • Facke
    5.8k

Kaj se Ramsaka tice nije Dinamo jedini interesiran klub.
    Bil mu je agent i na razgovorima u Seville, Italije itd.
  • Jay
    1.5k
    Ljubicic je ozbiljan igrac, pojacanje za stepenicu iznad. Ne veselim se unaprijed dok ga ne vidim s dresom u ruci, ali ako je istina tocno to je smjer u kojem zelim ici. 10/10
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    naša škola je najbitnija jer tu proizvodimo igrače koji su navikli na naš sistem i pobjednički mentalitet,a nastaviti dovoditi najtalentiraniji igrače iz naše regije ,pogotovo iz Hrvatske. Treba možda mrvicu više strpljenja jer veliki je pritisak u Dinamu gdje se ocekuju pobjede svako kolo a uz to i dobra igra. Lakše mi je podnijeti kad ponekad promašimo sanwgo sa lošim strancima. Uvijek sam za stranca koji će biti pojačanje za prvi 11 ,da ne bude zabune . Ali ne više you tube igrače i igrače francuskih drugoligaša
  • Droljo
    15.7k
    igrače francuskih drugoligašaKujtim Shalla

Pravi trener sa dobro odabranih 11 iz francuske druge lige osvoji hnl sa 20 bodova prednosti.
  • Mathiasovi Chageri
    5.1k
    igrače francuskih drugoligašaKujtim Shalla

Razumijem što želiš reći i slažem se s jednim djelom, no nama je sad ova "francuska druga liga" postala sinonim za nekakve preplaćene škart strance zbog Marića, ali da se razumijemo lik nije bio lud. Ligue 2 je zaista dobar bazen za pronaći igrača.

Evo ti samo ove sezone igrače koji su iz Ligue 2 otišli i pokazali se kao dobra pojačanja:
    - Mikautadze - prošle godine zabijao po Metzu, ove godine u Lyonu 17 golova i 11 asistencija
    - Lamine Camara - isto prošle sezone Metz, ove sezone dost dobar i standardan u Monacu
    - Eli Junior Kroupi - kupio ga Bournemouth, ostavio ga u Lorientu ove sezone, dečko u 32 utakmica 23 gola
    - Muhammed Cham Saračević - Clermont ga prodao Trabzonu, on igra dosta standardno i solidno, 34 utakmice 5 golova, 10 asistencija, redovito pozvan u Austrijsku reprezentaciju
    - Amine El Ouazzani - iz Paua u Bragu, 11 golova. 3 asistencije

Ono što hoću reći, ima dosta dobrih igrača tamo, ono što treba znati prepoznati jest tko od njih je za nas nakon što veći klubovi poharaju tu ligu, a ne se fokusirati isključivo na nju. Pa mi smo s jednim od tih iz druge francuske, Bernauerom, osvojili ligu prošle godine, igrali solidne utakmice u Europi s njim i prošle i ove sezone. Nije baš da je tamo samo krš od igrača, ali nije da nam to treba biti primarni bazen igrača.
  • ElDorado
    3.6k
    Ljubičić zapratio Zonu na Insta!!!

Mogao bi i Matanović postati interesantan u Frankfurtu je van kombinacija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.