• Orc123
    14.1k
    Nikad stoper od Zivkovica ako ga vratimo na ljeto ....veci potencijal ima i Gurlica od njega.....mozda izraste za koju godinu da bi mogao biti rotacija ali vracat ga na ljeto bi bilo pucanje i u drugo koljeno i vjerojatno vracanje ne jedan vec 10 koraka unazad.....njemu treba jedna cijela sezona u loxi da bi uopce pokazao da moze igrati u kontinuitetu hnl.,...
  • Jos-Optimus
    8.3k
    Dinamo treba vođu ekipe na stoperu, kapitalca (Erlić ili mlađa verzija Teophile-a), a ne HNL- dodatke, to imamo
  • Nolifer
    13.6k

https://gol.dnevnik.hr/amp/clanak/rubrika/nogomet/emotivna-erliceva-ispovijest-zivjeli-smo-u-stali-kada-sam-se-rodio-a-sanjam-zaigrati-za-hajduk---845688.html

Erlić je tovar, tak da ne znam kolko bi nam odgovarao.... Tak da radije mladja verzija KTCa onda, dapače

Kaj je s Pongračićem?
  • Jos-Optimus
    8.3k
    Znam da je, ali nije zadrta budala...dečko je skroz na mjestu, a trenutno ne igra...Pongračić igra tako da, mislim, ništa od toga.
  • Nolifer
    13.6k

Bio zadrti ili ne, tovar je tovar, zakaj bi mu onda kvarili taj san, :lol: pa neka njega tamo.
  • Jos-Optimus
    8.3k
    pošteno :lol: ali imali smo i jednog Ivana Bošnjaka koji je bio hajdučko srce, pa je krvario za Dinamo
  • The Undertaker
    9.3k
    Zar nije Erlić već bio u Dinamu?

Edit: Sad vidim da je bio u mlađim selekcijama. Ne vidim problem.
    Previše se to potencira. Petković, Ademi, Baturina su Dalmatinci, pa što sad.
  • blue heart 72
    2.9k
    da, bio je i nikada nije (bar koliko je meni poznato) rekao nijednu ruznu rijec o Dinamu. Zato, ako postoji bilo kakva mogucnost za njegovo dovodjenje, od mene palac gore
  • Marley
    5.3k
    Erlic je profesionalac veliki gdje god da igra. Da ne spominjem da je osoba kakva se danas tesko nalazi, pogotovo medju nogometasima.
    I nema ni najmanje dileme da bi nam bio ogromno pojacanje, bas kapitalac.
    Nikad nije skrivao da je hajdukovac, ali isto tako o Dinamu samo lijepe rijeci.
    Tesko, ali opet s obzirom na situaciju u kojoj se nalazi vec duze vrijeme, nikad ne reci nikad :grimace:
  • Nolifer
    13.6k
    A Nikola Moro? (isključimo razlog da je isto tovar) al je bio u Dinamu i bil je solidan. Po meni koristan bi bio u srednjem redu...
  • Mali Zeus
    20k
    ↪Mali Zeus Znaci vise mrzis hajduk nego volis dinamoJaja

Izvrsno si to zaključio, bravo!!! :cheer:

:rofl: :shade:
  • Droljo
    23.4k
    Ničota veli da su rešeni soldo, mudri i ljubičić. Ljubičić ok jer može igrati na vrhunskom nivou. Ali čemu soldo i mudri dok još ne znamo jel budemo igrali lp ili konferencijsku ligu? Jel su ti dečki pojačanja za lp? Ak budemo prvi valjda bumo i više love zaradili pa se možda moglo uložiti u bolje igrače? Nadam se da nije istina...
  • Keyser Soze
    17.3k
    Po nekim informacijama, transfer Ljubičića mogao bi pokvariti još samo rasplet HNL-a, u kojemu Dinamo neće biti prvak, međutim, Ljubičić i Dinamo dali su si riječ, dogovoreno je sve i do bilokakvih komplikacija ipak ne bi trebalo doći niti u tom slučaju.

Moglo bi se pokvariti, al dogovoreno je pa se ipak ne bi trebalo pokvariti. U prijevodu, može doći, a i ne mora.

Strašno novinarstvo.
  • rakurs
    2.1k
    Za Soldu je već rečeno da je cilj preprodati ako se ne varam, netko je to napisao ovdje. Naravno, nije sveta riječ, ali mi to jedino ima smisla. A Mudražija niti meni nije previše jasan, ima jebačku sezonu, ali bojim se raspleta situacije kao Šego u hajduku. Ali ajde, ne dovode se igrači samo za prvih 11, moraš imati i klupu, a za tu rolu je ok rekao bih. Jedino ne znam koja je njegova točna pozicija i gdje ga naši vide.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.