• kajsitilud
    648
    pa evo Broja i Kolasinac ovak kaj se sjecam, al bilo je jos toga. Di sam ja spomenuo Mudraziju i Lisicu? :rofl:
  • Dzoni
    1.3k
    Biram da za jednog kapitalca damo 5M€Mihaljević

E da bar je ovaj samo 5 milijuna
  • Mihaljević
    12.8k
    E da bar je ovaj samo 5 milijunaDzoni

8M€ je odšeta koju Como neće isplatiti jer je imao lošiju sezonu. Kolko je onda ako nije blizu 5M€?

evo Broja i Kolasinac ovak kaj se sjecam, al bilo je jos toga.kajsitilud

I to su igrači koje Dinamo ne može dovesti ako naravno bude obostranog slaganja Dinama i igrača? Kolašinac sa ACL-om i Broja sa golom u posljednje dvije sezone?
  • Dzoni
    1.3k
    Lako za odštetu, tu postoji amortizacija kroz godine ugovora, ali plaća je u najmanju ruku poprilična. Ako se ne daj Bože neka teška ozljeda dogodi, što onda? Otišla lova, a napretka nigdje.
  • Mihaljević
    12.8k
    Ozljeda se može svakom dogoditi, Stojković je najbolji primjer trenutno, plaćen 3M€ čini mi se. Ako ćeš tako gledati nikog živog nećemo nikad dovesti.

Dejan Ljubičić je odličan primjer, reprezentivac Austrije i legenda Kolna vrijedi 5M€ i dolazi u Dinamo jer smo ga uspjeli dogovoriti. Ja sam uvjeren da on može igrati u 80% Bundes klubova sa ozbiljnom minutažom. A zašto je izabrao nas? Vjerovatno zato jer smo puno veći klub od svih tih 80% Bundes klubova, svi to znaju i svi nas više cijene osim nas samih.

Dinamo Zagreb je u top 30 klubova svijeta po cijelokupnoj povijesti nogometa, Dinamo je prevelik klub da mi možeš reći da jebeni Ikone i Broja igrači koji nemaju šanse doći.

Krenite cijeniti ovaj klub.
  • Dzoni
    1.3k
    Za Stojkovića se zna ili s pravom vjeruje da ga se može preprodati, dok za Ikonea sam poprilično siguran da dosta teško će to ići. Ako se već dovode takvi igrači, ne ide to na horuk, nego se pomno planira jer se dobiju situacije kao Boško Šutalo
  • Sibirski plavac
    5.2k
    23 godine, veznjak, igra za Holstein Kiel. Standardni reprezentativac BIH.
    Na TM vrijedi oko 3 milje, ugovor mu ističe ovog ljeta. S obzirom da Kiel skoro pa sigurno ispada u Cvajtu, možda je tu mala šansa da ga probamo dovesti. Iako, ne bih se čudio da već ima dovoljno klubova iz Bundeslige koji su ga spremni dovest za cifru kakvu mi ne možemo dati. Uglavnom, dovođenje ovakvog igrača bih svakako ocijenio kao odlično.
    Sibirski plavac

Očekivano,Kiel je sada i službeno drugoligaš od iduće sezone, a za Gigovića se piše da je moguće da napusti klub na ljeto. E sad, je li moguće dovesti ovakvog igrača u Dinamo? Kao što sam napisao prije mjesec dana, mislim da mu na ljeto neće faliti ponuda iz Bundeslige ili neke druge lige tako da vjerojatno nije realan za dolazak kod nas, ali nikad ne znaš.
  • Mihaljević
    12.8k
    Svaki dan do početka prijelaznog roka ću ovdje predložiti jednog igrača za Dinamo. Dan 30/79

Vasilije Adžić
    250166680.webp
    Klub : Juventus
    Pozicija : 10/8/6
    Godine : 19
    Ugovor : 06/29

Prošlo ljeto je Fabrizio objavio da ga želimo dovesti, ovaj dečko mi je u ranku Vidovića, mlad igrač u velikom klubu koji traži minutažu. Tudor ga jako cijeni, ali Tudor će u Juventusu izdržati pola godine najviše, jer ni sam ne zna kako je opet završio na klupi Juventusa. Adžić je sa 18g dominirao u crnogorskoj ligi gdje je kao vezni u 35 utakmica zabio 6 golova i podjelio 4 asistencija. Nikada ga nisam gledao u Juventusu, samo sam jučer vidio da ga je Tudor izvadio nakon 9min. Ali partije koje je pružao u crnogorskoj ligi u sažetcima mi se činilo onako Rodrijevski zbog čega smo ga i htjeli dovesti. Kad Tudor ode, na posudbu kao Vidovića uz mogućnost otkupa. Baš mi se čini kvalitetan igrač koji je tehnički dominantan i može igrati na više pozicija.

• Droljo
    15.6k
    Koliku plaću može budimir imati u osasuni? Možda se i njemu ide doma...
  • Vedraca
    152
    Nevjerujem da ima vise od 2mio€ netto
  • Izet Hajrović
    4.9k
    Capology kaže 1.35 mil. Dakle, manje od Ademija.
  • Omake
    8k
    Stoperi Dominantni u Zraku

Nakon „pada” Raula Torrentea, nemamo baš stopera koji dominira u zračnim duelima. Theo je tu dobar s 60% i 2 po utakmici, ali čovjek stari, a ostatak rostera je uglavom prosječan u tom pogledu. Zato ova lista s 8 igrača plus par zanimljivih ibonus koji bi se našli na inicijalnoj listi, ali nisu odigrali preko 1500 minuta, te par HNL imena. Pošto u nekim slučajevima WyScout i SofaScore znaju imati velike razlike, uzeo sam podatke s oba izvora i objedinio u jednu listu.

8 Kevin Boma

WyScout Zračni Dueli 3,15
    Wyscout % Zračni Dueli 68,8%
    SofaScore Zračni Dueli 2,48
    SofaScore % Zračni dueli 70,1%
    Minutaža 2500 minuta u prvoj portugalskoj
    Klub Estoril
    TM vrijednost 2,5 mil
    U19 rep Francuske, 2 nastupa za Sen Rep Toga
    Visina 193 cm
    Ugovor 7.2028
    rfXI8Uy.png

7 Federico Bonini

WyScout Zračni Dueli 3,46
    Wyscout % Zračni Dueli 68%
    SofaScore Zračni Dueli 6,31
    SofaScore % Zračni dueli 61%
    Minutaža 3146
    Klub Catanzaro (na posudbi iz Virtusa)
    TM vrijednost 1,4 mil
    U19 Rep Italije
    Visina 188cm
    Ugovor do 7.2026. Catanzaro ima klauzulu za otkup. U trenutku posudbe je vrijedio 500k. Možda bi ga bili voljni prodati
    Zabio 8 golova uz 5 asista kao lijevi stoper u 3421 formaciji Catanzara
    hWveHGn.png

6 Konstantinos Chrysopulous

WyScout Zračni Dueli 2,75
    Wyscout % Zračni Dueli 72,2%
    SofaScore Zračni Dueli 3,13
    SofaScore % Zračni dueli 60%
    Minutaža 2007 minuta
    Klub Anorthosis
    TM vrijednost 600K
    Četiri nastupa za u21 Grčke
    Visina 193cm
    Ugovor 7.2028
    zYcRwgd.png

5 Kacper Lopata

WyScout Zračni Dueli 4,88
    Wyscout % Zračni Dueli 65,1%
    SofaScore Zračni Dueli 2,1
    SofaScore % Zračni dueli 66%
    Minutaža 2663 minuta
    Klub Ross County (posudba iz Barnsleya)
    TM vrijednost 250K
    Sve selekcije Poljske od u17-u21
    Visina 195cm
    Ugovor do 7.2027
    Ze1sjz1.png

4 David Lopez

WyScout Zračni Dueli 2,94
    Wyscout % Zračni Dueli 71,4%
    SofaScore Zračni Dueli 2,36
    SofaScore % Zračni dueli 71%
    Minutaža 1600 u drugoj, 60tak u prvoj španjolskoj
    Klub Mallorca (vratili ga iz druge lige na polusezoni, ali ga nisu koristili)
    TM vrijednost 500K
    Visina 195cm
    Ugovor 6.2027
    A1SoOpt.png

3 Yevgeniy Skyba

WyScout Zračni Dueli 3,9
    Wyscout % Zračni Dueli 69%
    SofaScore Zračni Dueli 3,89
    SofaScore % Zračni dueli 67%
    Minutaža 2128 minuta
    Klub Chernomorets
    TM vrijednost 250K
    Visina 189cm
    Ugovor 6.2026
    Četiri gola i 2 asista u ukraijnskoj ligi.
    N2boJ2B.png

2 Sohaib Nair

WyScout Zračni Dueli 4,46
    Wyscout % Zračni Dueli 68,1%
    SofaScore Zračni Dueli 2,66
    SofaScore % Zračni dueli 63%
    Minutaža 2218
    Klub Guingamp
    TM vrijednost 600K
    Bio pozvan u rep Alžira,
    Visina 186cm
    Ugovor 7.2027
    Eneozad.png

1 Tyler Bindon

WyScout Zračni Dueli 4,2
    Wyscout % Zračni Dueli 71%
    SofaScore Zračni Dueli 2,37
    SofaScore % Zračni dueli 62%
    Minutaža 4182 minuta
    Klub Reading (posudba iz Nottingham Forresta)
    TM vrijednost 1 mil
    Tri Nastupa za Novi Zeland
    Visina 188cm
    Ugovor 6.2028
    iy9ceFT.png

Bonus
    Iovu što je igrao za Istru bi bio na listi da ga Alaves nije odveo u svoju B momčad. Po većini statistika je tu negdje s Bindom koji je prvi. Billy Koumetio je trebao biti oko sredine liste, ali mu fali 200njak minuta. Zanimljiv igrač s dobrim pedigreom. Bio u Liverpoolu, igrao za mlađe selekcije Francuske, na FM23 odličan BPD s lijeve strane. Andrei Marginean je trebao biti zadnji na inicijalnoj listi, ali kratak za 150 minuta, te je igrao i zadnjeg veznog. Prošao većinu rumunjskih selekcija, te je ovu sezonu proveo na posudbi iz Sassuola u njihovom prvenstvu.

Što se tiče HNLa, najbolja opcija je Prpić , ali to je vjerojatno neizvedivo. Od ostalih je Koski najbolje rangiran (15to mjesto), a još su na listi Dajčer i Živković iz Lokse.
  • Krizy
    56k
    Kacper LopataOmake

Ovaj bi nogometno poginuo pri samom potpisu za Dinamo. Lopata :lol:
  • Omake
    8k
    Ako je preživio Slepička i Lopata će.

Vjerojatno im je usađivanje nekog svog fundamentalizma prva stvar kod razvoja igrača. Njima je bitno da tu djecu pretvore u nekog tko mrzi Dinamo. Nedavno sam slušao intervju s čovjekom koji je vodio La Masiu. Rekao je da je najbitnije da se ta djeca iskuju u prave ljude, nogomet če doći sam od sebe. Očito je po tome kako njihovi prolaze čim izađu Hr da im škola šteka u ljudskom pogledu. Mlađe generacije su doli problem općenito, što se tiče odnosa prema nama i hr nogometu općenito. Imam u obitelji osobu koja od 70ih živi i radi u Splitu u jednoj firmi. Svi u firmi znaju da je Dinamovac, nikada nije imao problema.

Edit

Pitanje za ljudi koji su upoznati s austrijskom Bundesligom, je li realistično da targetiramo Dominika Fitza kao zamjenu za Baturinu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.