• Enco
    237
    Luka Jelenić na meti Dinama javlja Faze Nouns (ne znam tko je i da li je vjerodostojan) na fejsu .

EKSKLUZIVNO: DINAMO U POTRAZI ZA ŠTOPEROM, JELENIĆ META?

Nakon strašne povrede našeg Raula, Dinamo je u potrazi za štoperom za iduću sezonu. Ime i informaciju koju smo dobili i koje se spominje jako puno na Maksimiru je igrač Osijeka, Luka Jelenić.
    Jelenić je igrač Dinamove akademije koji nije dobio nikakvu šansu u Dinamu te je otišao tražit šansu negdje drugdje i trenutno je jedan od boljih štopera naše lige iako igra u Osijeku u kojem znamo kakvo je stanje.. trenutno se on dosta spominje a kasnije objavim koji su još igrači u priči.
  • Dzoni
    1.2k
    Teški mediokritet od stopera
  • Paggini
    47.8k
    Jelenić nema apsolutno nikakve šanse igrati u Dinamu, pogotovo ne nakon ovakve tragične sezone, a posebne pozdrave šaljemo menadžeru koji plasira ovakve gluposti preko tih kanala
  • Carrasco
    6.2k
    E ovo bi bila nova glupost epskih razmjera...
  • Captain America
    19.9k
    Povezat će nas ovo ljeto sa svakim u23 igračem iz HNLa ili s hrvatskim podrijetlom. Još ako je prošao našu školu ili školu nekog inozemnog velikana ima bonus bodove.
  • Enco
    237

Aaaa znači Marjanov "igrač" taj Faze ?
  • Paggini
    47.8k

Čim ti je konstrukcija za Jelenića "trenutno je jedan od boljih štopera naše lige iako igra u Osijeku u kojem znamo kakvo je stanje" i "nije dobio šansu u Dinamu", vrlo vjerojatno ti to dolazi iz tih krugova jer nitko osim menadzera i njegove rođene matere ne bi Jelenića zvao jednim od boljih štopera lige
  • Droljo
    15.4k
    Faze NounsEnco

Ja sam na prvu pročitao fake news :lol:
  • Mathiasovi Chageri
    5k
    Mislim da prema novinarima jedino nismo iz HNL-a pokazali interes za Livaju, Uremovića i Rakitića. Nek me netko ispravi ako griješim, ali u ovih par dana smo dogovorili sastanke sa skoro svakim klubom iz HNL-a vezano za jedno 75% njihovih rostera.

Ako se ovakva naklapanja nastave od strane novinara, malo će nam biti Dinamo 2, trebat će nam cijela razvojna liga za sve te igrače, a uz malo truda i ako se opet dovedem u formu, mislim da imam i ja šanse da se Dinamo zainteresira za mene i osvanem u Olivarijevom ili Ničotinom članku.
  • emreli21
    301
    mozes pokazat interes za sve njih, ali ništa od tog nije realno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.