• austrijanac
    6.6k
    Mi smo iduce godine dosta slabiji na 6/8 i tu očekujem dosta dolazaka.
  • emreli21
    301
    a to je to... pitanje hocemo igrat sa sesticom i dve osmice, ili dva zadnja vezna i desetka. Ali to je to, on ce ga mijenjat, to mislio, sorry
  • Omake
    7.9k
    Nije mi dao đavao mira. Usporedba Lisice i Špikića u sličnim godinama. Ne djeluje obećavajuće. Špika djeluje kao extra tranzicijski wingback koji silom prilika igra krilo. Lisica je kreativniji i bolji dribler.

pEauB3g.png
  • scooniepenn
    4.3k

Razumijemo se, sve jasno. Odmah bih za HNL potpisao kombinaciju Stojković, Ljubičić, Mišić, s tim da u nekim utakmicama Kačavenda ili Jagušić igraju umjesto Mišića da ga se ne rauba do iznemoglosti. Za Europu nam treba klasična šestica koja će nam značajno podići defanzivnu tranziciju. Osobno nisam ni u ludilu za opciju da uz Sučića i izvjesno Baturinu puštamo i Mišića u istom prijelaznom roku. To ozbiljni klubovi ne rade.
  • ElDorado
    3.6k
    Špika se ionako vraća ak se ne varam
  • Orc123
    11.4k
    Nista, pokupovati pola hnl....eto sad necemo iz 2. Francuske lige nego cemo iz hnl...razlika? Potrosit ce mo samo par milja eura vise, a ucinak ce biti isti....Jagusic i Koski da, sve ostalo je totalno bezveze, glupo i ne sluzi nicem....iako sam siguran da se Koski ni ne gleda, jer je stranac ....iz krajnosti u krajnost.....nekako sam siguran da se nece ni ic u produzivanje RPG-u.....

Umjesto da se gledaju provjereni igraci, tipa Sosa, Taylor Moro, Erlic, Mierez, itd itd....dovest cemo opet 10 igraca od kojih ce jedan ili nijedan biti za prvih 11
  • Laugreano
    3.9k
    Ba sam mislio napisat da mi se cini da je Spikic bio bolji u Gorici nego Lisica u Istri. I sada da stavis Spikica u Istru bio bi im najbolje krilo.
  • Eduardo
    24.2k
    već si krenuo s histeriziranjem i paranojom baziranoj na doslovno ničemu... :ok:
  • Str1nger Bell
    2k
    Umjesto da se gledaju provjereni igraci, tipa Sosa, Taylor Moro, Erlic, Mierez, itd itd....dovest cemo opet 10 igraca od kojih ce jedan ili nijedan biti za prvih 11Orc123

Momcad se sastoji od 16 - 20 igrača, ti očekuješ da mi imamo na svakoj poziciji 3 top igrača.

Ne moze svaka kupnja bit pojačanje, ove godine se pokazalo da nemamo ništa od toga što su nam zamjene Mbuku,Cordoba ili netko treci.

Kačavenda ce igrati protiv Gorice i Milana isto, ovi gore navedeni nece i zato je po meni okej da idemo ka tome da rotacije budu domaci igrači koji su se dokazali na HNL razini.
  • Droljo
    15.4k
    da rotacije budu domaci igrači koji su se dokazali na HNL razini.Str1nger Bell

Onda je bolje juniore gurat u tu rotaciju. Tak bude više koristi a besplatni su. HNL razinu smo valjda prerasli odavno...
  • tp1997
    1.3k
    Zadnje dvije sezone nam zorno pokazuju da više ne možemo samo tako s klincima kroz HNL. Radije bih da su mi u rotaciji za HNL Lisica i Špikić nego juniori.
  • ZGBhoy
    1.8k
    Pa nebi nam ni Gabriel Vidovic skodio, trzisna vrijednost 3 milja ugovor do 06/2026
  • ElDorado
    3.6k
    Koliko smo izuli za Galešića žao mi je da nismo i za Vidovića. Mislim Cordoba 2.1, Vidović 3. A koliko bi nama vrijedio. Baš mi je to žao. To su sve te Marićeve pregrozne procijene.
  • austrijanac
    6.6k

Pa ja nemrem vjerovat da si ti očekivao drugačije nakon 3 godine :lol:
  • Laugreano
    3.9k
    Pa ja se nadam da ce uzet njega. posto ocekujem odlaske Baturine i Hoxhe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.