• slavkomao
    29
    Sosa ako se vrati nece pogrijesiti.
    Ako imalo razmislja Dinamo bi za njegovu revitalizaciju karijere super doslo, kao sto bi i klub profitirao profilom i kvalitetom igraca.
    Nek se samo vodi poukom Vide koji se vratio u Dinamo nakon sto nije prosao u Leverkusenu pa je imao sjajnu karijeru (klupsku i reprezentativnu).
  • Orc123
    11.4k
    Kakav jebeni Jurisic, tog ne zelim gledati ni 100 m od Maksimira a kamoli da ga dovodimo..serator na kvadrat....
  • Calello5
    125
    Bojim se da je odluka o dolasku Mudražije bila preishitrena.
  • Filip85
    144
    Kalkuliranje sa odabirom za koju reprezentaciju će nastupati se ne cijeni.
    To ti je pozadina svega.
    Zagi

To je i meni broj 1 razlog zašto sam sretan kad vidim da mu ne ide ni na klupskom planu, a svaki igrač koji koketira sa igranjem za neku drugu reprezentaciju bi a priori trebao biti prekrižen za sva vremena. "Reprezentacija je svetinja" treba se provoditi i u praksi, a ne samo teoriji...
  • plavi devet
    517
    24 sata

Istina, Dinama je bio zainteresiran za Marina Šotičeka, ali u Baselu se nisu spremni riješiti hrvatskog reprezentativca do 21 godine. I u Maksimiru su se odmah okrenuli drugim opcijama, točnije Mateu Lisici. I s čelnicima Istre zakazali sastanak već za srijedu! Krilni nogometaš Istre je dešnjak na desnoj strani, a ove sezone je u 36 utakmica isporučio pet golova i šest asistencija.
    Nogo

Nadam se da ovo nije istina. Ne toliko zbog Lisice, nego ne želim da dovedemo svakog HNL igrača koji nešto malo odigra. Ako ćemo mi dovesti Valinčića, Koskija, Lisicu, Jagusića, Soldu, Mudražiju i nakrcati ekipu igračima koji eksplodiraju jedan dio sezone u HNL onda nas ne čeka baš neka Europska budućnost.

Jesam za neke od tih igrača, ali ne želim prekrcavati ekipu takvim igračima, zato se samo nadam da su ovo novinarska naklapanja.
  • emreli21
    301
    rađe sam za takve opcije nego cordobe, mbukue, oliverase... ali pod uvjetom da dovedemo i nekog jačeg domaćeg igrača poput ivanušeca ili tako nekoga.
  • plavi devet
    517
    naravno da nisam ni ja za neke anonimne strance.
    Nemam ja ni neke konkretne prijedloge, ali sviđa mi se npr Ljubičić koji je spominjan, sa iskustvom Bundeslige, standardan u svom klubu, reprezentativac. Što ti kažeš za Ivanuseca. Takvih par igrača očekujem, onda ni ja nemam problem sa ovima iz HNL.

Svjestan sam da se neki igrači dovode za širinu kadra, da nisu prve opcije i za takve opcije naravno da je bolje Lisica nego Cordoba.
  • Paggini
    47.8k
    Vjerujem da se razmišlja između Lisice i Jagušića. S obzirom tko je SD Istre, sumnjam da ćemo dobiti Lisicu za neki dobar deal.

Ako je odabir između njih dvojice, svakako bih Jagušića - mlađi, inteligentniji, prošao našu školu, jeftiniji, polivalentniji, dobar na postavljenu obranu, dobar u tranziciji, odličan udarac, jako nisko težište i dobar dribling na jako uskom prostoru, a jako podcijenjen paser - stavljao sam neka dodavanja s utakmice s Osijekom, magija od dodavanja.

Iako nemam ništa ni protiv Lisice, ali Jagušić mi je puno više pokazao na uzorku cijele sezone.
  • emreli21
    301
    Razmišlja se o obojici, jedan ne isključuje drugoga. Jagušića vide kao 'osmicu', Lisicu kao krilo.
  • Paggini
    47.8k

Ako je tako, onda ulazimo u drugi problem - sta ce nam toliko osmica?

Misic, Ljubicic, Kacavenda, Bulat koji se vraća, sad i Jagušić... Belcara ni ne računam jer sumnjam da će se otkupiti.

Da se razumijemo, mislim da bi bio briljantan na osmici, ali ne znam da će igrati koliko bi trebao igrati.
  • emreli21
    301
    ne znam koliko se na bulata računa. misic šestica, tu su još samo onda kačavenda, stojke (igrat će osmicu dogodine), jagušić, ademi... treba vidjet kaj bu s ljubičićem, nije to gotovo..
  • ElDorado
    3.6k
    Mišić nekako sumnjam da će ostati. Ne znam kaj se dešava s Belcarom,nije više niti na klupi??!!
  • emreli21
    301
    Perković ga ne vidi, teško da će ostati...
  • scooniepenn
    4.3k

Zašto bi Stojke igrao osmicu, a ne desetku s obzirom na izvjestan odlazak Batija?
  • Facke
    5.8k
    Ja sam gotove siguren da bu Misic ostal iz privatnih razloga.

Belcar je igrac na posudbe. Ocite se snjim v iduce sezone ne planera ak nije ni na klupe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.