• Ijayi Atiemwen
    2.7k
    Moja greška :rofl: mislio sam na svibanj. Očito se nisam još sav otrijeznio od jučer :smile:
  • Jay
    1.4k
    Danas se zbog jučerašnje velike pobijede na svim poljima i zbog ponosa i na Misu išlo s majcom koje ima malo slovo dNKDZ86

Bilo je zanimljivo i šetati Jarunom danas.
    Puno Petkovića na leđima, jedan Valentinovo dres, jedan Cufre i par klinaca sa svojim prezimenom.
  • Sajla
    8.4k
    mislim da je taj raspored poprilično siguran, tj. da svi igraju zadnje kolo u isto vrijeme. možda ako sve bude odlučeno unaprijed razvuku na par dana zbog tv prijenosa, ali ne očekujem tako nešto.
  • slavkomao
    29

Idemo kolo po kolo rjesavati stavke.
    Subotnji scenarij pocinje s X na Subicevcu, a onda poslije lovimo preuzimanje prvog mjesta.
    Negdje oko 21:39 smo na +1 ;)
  • Krizy
    55.4k
    Čestitke majstorima koji su nakon Gorice htjeli gurati juniore :wink:
  • Davieboy86
    499
    Pa to sam i napisao. Iduce kolo mestre moj…
  • fakin
    595
    zadnje kolo igra se u isto vrijeme samo one utakmice koje ovise o naslov ili ispadanju. lani nije ovisilo i igrale su se sve utakmice u različito vrijeme. znači nakon predzadnjeg kola saznat ćemo satnicu za zadnje kolo.
  • Zagi
    9.6k
    Čekaj. Znači iduće kolo navijamo za šarane , a kolo iza za tovare?
    O živote, težak li si.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.