• FelceAzzurro
    362
    Jos su velike 3 utakmice do kraja. Naše je doci na stadion i dati im vjetar u leđa. Njihovo je da se koncentriraju i izguraju ta 3 finala na najjače. Nikakve fešte, to nas je dovelo isprva i u ovu poziciju. Kad se samo sjetim onog susramlja od vatrometa na pocetku sezone :vomit:
  • BBBaranja
    3.4k

Pero je ozljeđen,teško da će konkurirati za nastup.
  • cibona
    5k
    Nemojmo se blamirati s dočekom. Pobijedili smo raspali i nikad gori hajduk tek prvi puta ove sezone, nismo ni približno osigurali naslov prvaka, naprotiv, niti ne ovisimo sami o sebi. Prije tjedan dana smo s razlogom prozivali 90 posto igrača, a sada bismo od njih pravili heroje nakon samo jedne dobre odigrane utakmice? Ne hvala.

Prvo neka ostvare maksimalan učinak u narednim utakmicama pa onda možemo govoriti o slavlju.
  • DrawTube
    6.7k
    Ma dinamovci imaju amplitude, uvijek su ih imali

Prije 20 dana je bilo da je ovo nakupina ljudi bez muda i da ih ništa neće iskupiti, sada se rade doceci
  • Miro Vugrinec
    8k
    Ostalo je 5 tekmi do kraja sezone. Ova današnja sramota od prve 3 ekipe je nama puno veći plus nego da je završilo sa 3 pobjede prve 3 ekipe. Hajduk i Rijeka nas se uvijek boje dok smo god živi, a znajuci danas da smo kiksali i da su mogli pobjec na nedostižnih plus 7 pucali su si u mozak i psihološki puno vise padaju nego mi.

Također u ove 3 utakmice danas dobili smo prvu pobjedu Osijeka koja im je golem podstrek za dalje, a di ćeš bolje nego da nastave kući na punom pampasu protiv Hajduka. Barem bod da uzmu to bi bilo od velike koristi.

Znaci ostane nam 5 tekmi od čega možemo reci da su prve dvije tekme sezone. Ako pobjedimo Hajduk i Rijeku u derbijima, dovoljan nam je jedan remi od te dvije ekipe u 4 utakmice, a igraju međusobno također i poprilično je sigurno da će u te 4 tekme i jedni i drugi kiksati najmanje jednom ako ne i dvaput. Pobjedom u derbijima mi se dižemo u visine i psihološki kočnice se otpuštaju, a kad kralj otpusti kočnice, 3 tekme doma protiv "slabijih" protivnika se čine kao prepreke koje se mogu rješiti bez problema. Isto tako te pobjede dodatno ubijaju tovare i Riječane i zakucavaju ih psihološki.

Tako da, ajmo momci, danas vam je bila prilika za ispucat zadnji los dan, sad uzet 5/5 i prvaci smo. Znam teško će biti, ali 4 tekme doma od zadnjih 5 i dva derbija koje nisi nijednom dobio ove godine jednostavno moras dobiti ako u sebi imaš D od Dinama. Tako da ništa nije gotovo, nadajmo se da će Sandro galvanizirati momke. Kao sto smo mi našim očajnim predstavama dali šansu tivarima i Riječanina, tako i oni nama svojim očajnim predstavama vraćaju šansu za prvaka
    Miro Vugrinec

Kao sto sam i rekao nakon onog kola gdje su sve 3 ekipe kiksale, to je bio prijelom sezone, tu su nas mogli sahraniti u ovoj sezoni, a oni nas uskrsnuli. A klub kao sto je Dinamo to kažnjava. Danas nogometno nenajbolja tekma, klasični tvrdi derbi gdje su čak možda i bili konkretniji od nas, ali pobjednički mentalitet i vjera da si bolji je dovela dečke do pobjede. Svi su se bacali na glavu, išli 200 na sat i onda ti i uđe gol od Rpg-a, onda ti i Galesic skine loptu koja već ulazi u gol. Sve ti onda ta lopta i Bog vrati. Kao sto i ovima dolje uvijek Bog vrati za svu tu mržnju i navijanje u kojem je glavna riječ MRZIN.

Ostala su još 3 finala, Rijeka ima 4 finala, uopće nema dileme da ova Rijeka nije sposobna pobjediti sve 4 utakmice i gotovo sam siguran da će se negdje poskliznuti, možda već sutra. Mi imamo 3 tekme doma, 3 protivnika koji nam po nicemu ne bi smjeli parirati kad smo na 100 posto voljnog momenta, a sad to defintivno jesmo. Ništa još nije gotovo i još nismo prvaci, lijepo je pobjedit kako mi to kažemo HNK Euforiju, ali ne smijemo sami upasti u tu euforiju i zavaravati se.

I danas nije to bilo bajno, kad uzmeš da si igrao protiv trenutno najlošije ekipe lige po igri, a nisi ih izdominirao, ne možeš biti zadovoljan s nogometne strane. Ali igru piši, bodove briši. Analizirat tekmu, poradit na boljem presingu, na tečnosti igre, skupit glave, zapet na treninzima i uz pravi angažman ne bi trebalo bit problema za 3 od 3. Ali samo u slučaju da angažman bude pravi. Jer danas da angažman nije bio pravi, ne bi nam ni lopta vratila, a ovako je. Tako ds samo hrabro momci, odlika velikih ekipa je da i kad ne igraju dobro pobjeđuju i osvajaju, a vi ste veći dio hnl sezone tanki, ali ćete ne sumnjam pobjedit i ove 3 do kraja i tako dokazat još jednom da jeste velika ekipa i da smo veliki klub.

Samo jako, samo hrabro kako i dolikuje našem Dinamu!
  • Droljo
    15.3k
    kad ste to skužili?
  • NORTE
    15.3k
    Sve ti onda ta lopta i Bog vrati. Kao sto i ovima dolje uvijek Bog vrati za svu tu mržnju i navijanje u kojem je glavna riječ MRZIN.Miro Vugrinec

Ovo ću istaknuti iako se nisam mislio ni doticati zla, ali ono jednostavno ne može pobijediti i opet je poraženo.

Zanimljivo da smo i u prošloj sezoni izgubili prvi derbi doma pa onda i na Poljudu, zatim X doma i onda tek pobjeda na Poljudu za slom zla.

Zahvalni budimo na tome gdje smo i bavimo se svojim klubom, budućnost zaista izgleda obećavajuće!

Moram istaknuti Stojkovića, kakav borac je taj dečko!
    Zamijenjen je na poluvremenu kako bismo zaigrali Jakirball s dva napadača iako je Petko zapravo bio razigravač.

Vojnik Perković odradio dobar posao. Pokušao s Pjacom desno pa to izmjenio nakon pola sata jer nije išlo, a onda u 2.poluvremenu prešao na Jakirball jer druge opcije nismo ni imali.

Moram spomenuti i da su u dva navrata zbog naših baklji na travnjaku zaustavljeni napadi (kontre) dinama koji je u tim momentima izgledao sposoban dovršiti posao.

Sudac Erceg odsudio vrlo dobro.

Pred nama je Slaven Belupo, nadam se da ćemo rasprodati sve i u top atmosferi do uvjerljive pobjede.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.