• SAS1987
    17.2k
    Kek još nije pozvao u reprezentaciju AustrijeMihaljević

Kek je naš! :lol:
  • Crni86
    9.7k
    Nisam znao da je Mitrovski jedno vrijeme bio u Njemackoj ko klinac pa zatim i u Sportingu. Dosta zanimljivo.

Trenutacno imamo i previse igraca, ali imam osjecaj kada bi se otvorilo mjesta da bi mitrovski kao neko rotacijsko desno krilo bio top pick za nas. Jos k tome ima samo godinu dana ugovor s varazdinom.
  • Jurki
    16.9k
    da bi mitrovski kao neko rotacijsko desno krilo bio top pick za nasCrni86

Jbg nemremo bas sve pokemone pokupiti. Mi trebamo prvo raditi ciscenje jer imamo prevec skarta u svlacionici.
    Ne znam kak bi se Mitrovski eventualno uklopil kod nas jer su Belcar ili npr Šego rasturali u tom istom Varazdinu pa ih sad nema na mapi.
    Dal mi znamo al je Cordoba neki potencijal, a platili smo ga finu cifru?
    Opet puno kvantitete, a upitne kvalitete.
  • Mihaljević
    12.6k
    Svaki dan do početka prijelaznog roka ću ovdje predložiti jednog igrača za Dinamo. Dan 21/79

Giorgi Guliashvili
    Gg704ApXUAAt6nQ.jpg:large
    Klub : Sarajevo
    Pozicija : Desno krilo
    Godine : 23
    Ugovor : 05/28

Debitirao za Gruziju, koja je nemoguće nogometno narasla u posljednjih 5-6g, prošle godine u ovo vrijeme sam isto predlagao Zuriko Davidatshvilija, koje je ove sezone izabran u tim sezone u prvoj Francuskoj ligi. Baš jako cijenim Gruzijce i mislim da je Giorgi najisplativije desno krilo koje možemo dovesti. Kao i što uvijek ponavljam, tehnika je najbitnija da uspiješ u Dinamu, a stabilnost kod driblinga je kod njega brutalna. Zekić ima samo riječi hvale za njega, a kako i neće kad je najbolji igrač "BiH" sa 16 golova i 4 asistencije. Za njega se u zimu zanimao Ferencavroš, zvezda, Lens i Saint-Ettiene, ali valjda nije došlo do dogovora. Mislim da on Dinamu može dati ono najbitnije, a to je stasitika kod naših krila, koja je od odlaska Orše sramotna, u najmanju ruku.

• CastAway1986
    2.8k
    3M traže zato nije otišao.. Inače brutalan je
  • Mihaljević
    12.6k
    Uvijek se može dogovoriti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.