• Dani Olmić
    1.3k
    Dajte nam Letexier-a i svi mirni.
  • Danko
    2k

Može i turpin
  • Dzgšb
    1.5k
    Evo slike s Instagrama su opet pokazatelj naših novinara koliko izmišljaju na Dinamo.

Germanijak - Ničota kaže jučer da će teško ijedan trening Martin odraditi do subote, kad gle čuda Martin već jutros na treningu.
  • Jos-Optimus
    5.2k
    Ja isto mislim da bi mogao Petko krenuti pa koliko izdrži
  • MolonLabe
    460
    Znao sam uvijek da ce doci neka sezona koju necemo moci rijesiti kao inace. Ali sam se nadao u tome slucaju da bi i mi i oni bili dobri i dominantni tokom cijele sezone pa na kraju 1 na 1 u ring pa ko koga.

Ovo sada ko 2 alkica u parku kada se potuku pa pobjeduje jedan kada se drugi popikne sam preko sebe.

I onda Rijeka ko treci alkic kaj gleda iza drveta ali je prepijan da bi se i on ukljucio.

Ali sta je tu je, onaj njihov zid srama pored nase tribine na koji nisu 20 godina dodali nista bitno ostaje prazan. Tako i onako nemaju para za kantu boje.
  • nemapredaje
    5k
    onaj njihov zid srama pored nase tribine na koji nisu 20 godina dodali nista bitno ostaje prazanMolonLabe

Pada mi par dobrih ideja za koreografiju :smile:
  • NitkoBitan
    25.7k
    onaj njihov zid srama pored nase tribine na koji nisu 20 godina dodali nista bitno ostaje prazan.MolonLabe

Jel im jos stoji onaj famozni superkup u sezoni kad su osvojili duplu krunu ili tak nes na tu shemu, uglavnom superkup se nije igrao a kakti osvojili ga :rofl:
  • Str1nger Bell
    1.9k
    Jel im jos stoji onaj famozni superkup u sezoni kad su osvojili duplu krunu ili tak nes na tu shemu, uglavnom superkup se nije igrao a kakti osvojili ga :rofl:NitkoBitan

Na stranici im stoji i osvajanje dvoranskog prvenstva. :rofl: :rofl: :rofl:
  • Paggini
    46.6k
    Jedva čekam da krenu sami sebi priznavati naslove koje bi osvojili da nije bilo sudačkih makinacija za zli mordor, a s obzirom koliko su očajni, mislim da su blizu te razine
  • Mali Zeus
    16.6k
    Jel im jos stoji onaj famozni superkup u sezoni kad su osvojili duplu krunu ili tak nes na tu shemu, uglavnom superkup se nije igrao a kakti osvojili ga :rofl:NitkoBitan

Aha, 1995. uredno stoji.
  • Dani Olmić
    1.3k
    Daj nam Petka u prvih 11 pa neka izgori cijeli Split :fire:
  • Noel
    10.9k
    Napao bi Hajduk od prve minute sa svim mogućim sredstvima. Mi ako tamo u prvih 20 minuta ne damo gol nogometa nebumo više vidjeli. To je realnost na koju moramo bit spremni. Nadam se da i Perković gleda na taj način.
  • Hrc-Vg
    661
    Želim 3-5-2

KTC-Galešić-Torrente
    RPG-Mišić-Kačavenda-Baturina-Pjaca
    Kanga-Kule (Petko)

Galešić u fazi napada iznosi loptu i ostaje gore ko defanzivni vezni za presjeći ako izgubimo loptu.
    Od ove dvojice u napadu kad igraju sami do izražaja dolaze njihovi nedostaci. Ako ih se spoji moći će pokazati ono u čemu su dobri.
  • Mathiasovi Chageri
    4.8k
    Mi ako tamo u prvih 20 minuta ne damo gol nogometa nebumo više vidjeli. To je realnost na koju moramo bit spremni.Noel

Kolega ja mislim da ste poprilično optimistični. Ja bih dodao da ako u prvih 10 minuta ne damo gol, da je to to od utakmice. Štoviše, mislim da će već prvo Lučićevo ispucavanje na utakmici trajati 30 sekundi. Njima je bod kao tri i praktički nas remijem izbacuju iz borbe za naslov, tako da tu pretjerano igre neće biti puno, osim tih prvih 10 min kad će možda krenuti po gol pa će biti nešto prostora za igru.
  • Jos-Optimus
    5.2k
    Ma mogu oni krenuti po šta god hoće ako im se uvuče strah, jer moramo znati da njih lovi panika, jedan naš ozbiljniji napad i bit će opća panika. Možda je vrijeme da se i nama otvori nekim ranim golom iz kornera, da nam uđu prva dva šuta na gol, što nikako da nam se desi cijelu sezonu...bit će dobro, ali moramo izaći hrabro
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.