• Dani Olmić
    1.3k
    Dajte nam Letexier-a i svi mirni.
  • Danko
    2k

Može i turpin
  • Dzgšb
    1.5k
    Evo slike s Instagrama su opet pokazatelj naših novinara koliko izmišljaju na Dinamo.

Germanijak - Ničota kaže jučer da će teško ijedan trening Martin odraditi do subote, kad gle čuda Martin već jutros na treningu.
  • Jos-Optimus
    5.2k
    Ja isto mislim da bi mogao Petko krenuti pa koliko izdrži
  • MolonLabe
    457
    Znao sam uvijek da ce doci neka sezona koju necemo moci rijesiti kao inace. Ali sam se nadao u tome slucaju da bi i mi i oni bili dobri i dominantni tokom cijele sezone pa na kraju 1 na 1 u ring pa ko koga.

Ovo sada ko 2 alkica u parku kada se potuku pa pobjeduje jedan kada se drugi popikne sam preko sebe.

I onda Rijeka ko treci alkic kaj gleda iza drveta ali je prepijan da bi se i on ukljucio.

Ali sta je tu je, onaj njihov zid srama pored nase tribine na koji nisu 20 godina dodali nista bitno ostaje prazan. Tako i onako nemaju para za kantu boje.
  • nemapredaje
    5k
    onaj njihov zid srama pored nase tribine na koji nisu 20 godina dodali nista bitno ostaje prazanMolonLabe

Pada mi par dobrih ideja za koreografiju :smile:
  • NitkoBitan
    25.7k
    onaj njihov zid srama pored nase tribine na koji nisu 20 godina dodali nista bitno ostaje prazan.MolonLabe

Jel im jos stoji onaj famozni superkup u sezoni kad su osvojili duplu krunu ili tak nes na tu shemu, uglavnom superkup se nije igrao a kakti osvojili ga :rofl:
  • Str1nger Bell
    1.9k
    Jel im jos stoji onaj famozni superkup u sezoni kad su osvojili duplu krunu ili tak nes na tu shemu, uglavnom superkup se nije igrao a kakti osvojili ga :rofl:NitkoBitan

Na stranici im stoji i osvajanje dvoranskog prvenstva. :rofl: :rofl: :rofl:
  • Paggini
    46.6k
    Jedva čekam da krenu sami sebi priznavati naslove koje bi osvojili da nije bilo sudačkih makinacija za zli mordor, a s obzirom koliko su očajni, mislim da su blizu te razine
  • Mali Zeus
    16.6k
    Jel im jos stoji onaj famozni superkup u sezoni kad su osvojili duplu krunu ili tak nes na tu shemu, uglavnom superkup se nije igrao a kakti osvojili ga :rofl:NitkoBitan

Aha, 1995. uredno stoji.
  • Dani Olmić
    1.3k
    Daj nam Petka u prvih 11 pa neka izgori cijeli Split :fire:
  • Noel
    10.9k
    Napao bi Hajduk od prve minute sa svim mogućim sredstvima. Mi ako tamo u prvih 20 minuta ne damo gol nogometa nebumo više vidjeli. To je realnost na koju moramo bit spremni. Nadam se da i Perković gleda na taj način.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.