ali je Olimpijski sport jer eto je od prvih igara i bez njih bi spao na kompletni amaterizam — vlatkomarkovic
Uglavnom, mislim žao mi je to reći zbog tih ljudi koji koriste velodrom, ali po meni ne treba se ulagati u taj sport i grad ne bi trebao to graditi. Nit imamo nekih povijesnih uspjeha u tom sportu nit ima toliku popularnost jednostavno nema smisla. — vlatkomarkovic
nit ima toliku popularnost jednostavno nema smisla — vlatkomarkovic
Kakve bi to veze imalo s icim. Treba nam nekakav purgerski i jak prepoznatljvii simbol. Cast tvom Papi ali… — Špan
Velodrom stvarno nije neka velika investicija, tako da ne vidim problem i da ih se 5 napravi. — jedan u nizu
Biciklizam je puno vise olimpijski sport nego kosarka, vaterpolo ili nogomet. — jedan u nizu
Takoder, nebi pao na amaterizam jer su velike svjetske utrke daleko popularnije od olimpijske utrke. — jedan u nizu
Mogli smo sva skijalista ugasiti prije 30 godina jer nismo imali uspjeha, a eto vidi sad, od Kostelica, Zubcica i Zrinke. — jedan u nizu
Tema je stadion, a ne biciklizam u krug za kojeg nikog nije briga. — NORTE
Pa to sam i rekao, ja uopće ne umanjujem veličinu biciklizma. Samo radim razliku između cestovnog i velodromskog. Cestovni je jedan od većih svjetskih sportova, ovaj drugi not so much. Otprilike ko nogomet i futsal, kosarka dvoranska i 3x3, rugby i rugby sevens, dva različita svijeta. — vlatkomarkovic
Ne znam iskreno kolika je, ali bi radije nešto od onog navedenog na tom području. Mislim neke škole nemaju adekvatne dvorane. — vlatkomarkovic
Nije Zagreb L.A. da ima mjesta i novce kako bi svima građanima nudio opciju bavljenja svim mogućim sportovima. — vlatkomarkovic
Na mene vjerojatno jer ne želim imena Pape za događaje ili mjesta s kojima nema veze i difamiraš svakog tko tako razmislja…. — Špan
pa da, ali na velodromu se ne trenira samo za taj velodromski sport, nego i za cestovni bicklizam. — jedan u nizu
Biciklizmom se amaterski bavi vise ljudi nego ijednim drugim sportom osim nogometa i kosarke rekao bih — jedan u nizu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.