• Boycie
    2.7k
    ekipa molba bez ovakvih upisa... nije trenutak.
  • DrawTube
    6.7k
    Treba uvesti nes da od 3 komentara svakog na ovu temu, 1 mora biti slika stadiona ili gradilista, sam tak možemo prevenirat spamanje
  • jedan u nizu
    12.9k
    Civilno koristenje bicikala nema veze sa amaterskim biciklizmom. Bicikl je sredstvo, kao i motika. Postoje natjecanja u oranju njive, jel to znaci da je jedan od najpopularnijih sportova na svijetu jer se milijuni ljudi bave oranjem?IvanKupres

samo da ovo odgovorim pa prestajem sa ovom pricom na temi stadiona.

Biciklizam nije pojam kojim se govori o koristenju bicikla kao prijevoznog sredstva.

Ako kazes da se netko bavi automobilizmom, da li znaci da se mi svi ovdje bavimo time jer svi vozimo automobil? Mislim da ne.

Mislio sam na amaterski biciklizam, ne kao koristenje bicikla kao prijevozno sredstvo, nego koristenje bicikla kao sredstvo za trening. Da li je to ful amaterski, jednostavno trosenje kalorija na jarunu, ili probijanje PR-a na nekim voznjama, ili penjanje na sljeme cestom, ili spustanje downhill i enduro stazama po Medvednici - nebitno.
    I dalje smatram da se BICIKLIZMOM amaterski bavi vise ljudi nego drugim sportovima (izuzevsi kosarke i nogometa gdje se hakla na svakom igralistu)
  • IvanKupres
    100
    I dalje smatram da se BICIKLIZMOM amaterski bavi vise ljudi nego drugim sportovima (izuzevsi kosarke i nogometa gdje se hakla na svakom igralistu)jedan u nizu

I 99.99% onih koji voze bicikl za skidanje kila ne zanima nikakav veledrom, i bitniji im je nogomet u životu.
  • vjeko1701
    14.2k
    I to što bi ja taj koncert park nazvao koncert park "Ivana Pavla 2" bi isto vjerojatno mnogima smetalovlatkomarkovic

Ovo ljeto: Death Metal Fest na koncertnom parku Ivana Pavla II
    Nastupaju: Cannibal Corpse, Morbid Angel, Dismember, Immolation, Carnage, Dying Fetus i Blood Incantation
  • emilperska
    10k
    Ja sam tek iz ove rasprave shvatio što velodrom uistinu jest i to me razveselilo, hvala kolegama.. osjećam se sad kao Kumerle kad u CV stavlja da zna brazilski i latinski..

Za mene je to bio Marseilleov stadion hahah..
  • emilperska
    10k
    Ovo ljeto: Death Metal Fest na koncertnom parku Ivana Pavla IIvjeko1701

A ono.. i da i ne..
    Newcastleov stadion se zove St.James Park pa nema tko nije tamo nastupao niti im je smetalo..
  • vjeko1701
    14.2k
    Realno, malo je drugačije kad je u pitanju bilblijska ličnost u odnosu na osobu koja je umrla prije tek 20 godina i bio je papa.

S tim da ja ne mislim da bi to smetalo izvođačima al mogu vidjet koje bi tek bile svađe oko toga tko je "prikladan" da nastupa.
  • Gelipter
    4.1k
    Kaj se imena stadiona tiče, svi ga kolokvijalno zovemo Kranjča, iako recimo starije generacije još uvijek kažu "Zagrebov stadion" jer im je tak ostalo iz vremena kad je NK Zagreb bio nešto više od tek simbola Medićevog i Lovrićevog lopovluka. "Zagreb te zove, dođi na Zagrebov stadion!" - meni osobno jedan od dražih stihova u toj genijalnoj pjesmi Prljavaca.

Ideja koju su tu neki spomenuli da se novi trg pred stadionom nazove po prvoj smotri potrojbi Zbora narodne garde čini mi se dost dobrom i da se možda tamo istakne ova značajna ploča koja podsjeća na taj događaj. To stvarno ne bi trebalo imati veze sa svjetonazorom političke opcije koja je na vlasti.

P. S. Veseli da se i u ovom trenutku, koji je ipak nekaj pozitivno nakon predugo vremena, tako lako nađu teme i razlozi za ideološko prepucavanje i cjepidlačenje.
  • vlatkomarkovic
    882
    Ovo ljeto: Death Metal Fest na koncertnom parku Ivana Pavla II
    Nastupaju: Cannibal Corpse, Morbid Angel, Dismember, Immolation, Carnage, Dying Fetus i Blood Incantation
    vjeko1701

Ja ne vidim, a ma baš, nikakav problem. Mislim Maksimir ima ime po biskupu.
  • MateG
    18
    Random rant ali, imam “problem”, a problem mi je sto zivim dovoljno blizu Kranjce da svaki dan zelim otic i vidit sta se radi… :lol:
  • NORTE
    15.2k
    Maksimir ima ime po biskupu.vlatkomarkovic

"Stadion Maksimir" je nazvan po parku, kao i kvartu u kojem se nalazi.

Park Maksimir ima to ime od otvorenja 1794.
    Park je dobio ime po biskupu Maksimilijanu, a kasnije kvart ime po parku kad se izgradio u okolici.

Stadion se do 1991. zvao "stadion dinamo" kad je nasilno preimenovan jer je Tuđman 1991. odlučio zabraniti sveto ime.
  • Oluja
    5.3k
    idi i fotkaj da i mi vidimo
  • shameless86
    102
    ja radim blizu,pa cu vjerojatno cesto s posla u inspekciju stadiona..samo trebam objasniti zeni doma zasto cu kasniti na ručak svako malo.. :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.