• Crni86
    18.1k
    Znači ističe mu kajem ove sezoneZagi

Ugovor je potpisan na zimu. Istice za godinu i pol od tada, krajem iduce sezone 2025/26. Pisali su o tome i ovdje insideri i izaslo je msm u germanijaku odmah nakon potpisa.

Znaci ugovor nije bio na 6 mjeseci kako si ti napisao vec na godinu i pol.

Edit. Iso sam malo trazit detaljnije. Godinu dana je ugovor. To je i Skegro izjavio: “ To je malo potvrdio i njegov agent Matej Škegro. “Mikić je potpisao ugovor do 10. siječnja 2026., kao što piše u HNS glasniku”, kazao je Škegro. “O njegovim igrama i o tome koliko će dobiti šanse od Dinama, ovisi novi produžetak ugovora”, dodao je Mikićev agent.”
  • Rex Ramae
    4.3k
    Nisam ni ja fan dovođenja igrača iz (ispod)prosječnih klubova nakon jedne dobre (polu)sezone u našoj ligi, posebno ne kad se sjetim Jurića, Štefulja ili Čabraje...međutim, ovaj put želim vjerovati Zvoni jer znam da zna puno bolje od nas dvojice i da se transferi ne rade zbog rikverca nego zbog dobrobiti našeg kluba.
  • Zagi
    13.6k
    Ok ako je tako.
  • Str1nger Bell
    3k
    Bas bi volio vidjet Mikica u Ligi prvaka u slučaju ozljede ili kartona RPG-a.

Tim potezom bi se vratili u vrijeme kad su nam Knezevic,Coric,Benkovic i ekipa rušili rekorde i učili se na Ligi prvaka.
  • GeneralNapoleon
    2.4k
    Samo cekam da se sad jos i Rozica dovede pa da imamo losu kopiju HoxheOrc123

Mislis bolju kopiju Hoxhe.
  • Zagi
    13.6k
    Tim potezom bi se vratili u vrijeme kad su nam Knezevic,Coric,Benkovic i ekipa rušili rekorde i učili se na Ligi prvaka.Str1nger Bell

floskula
  • Orc123
    14.1k

Tu se slazem....ostaje nam vjerovati da ce pogoditi...ima moju podrsku, a ovo je cisto moj pogled na to....to ne znaci da ja mislim tocno i da znam bolje ...cisto moj stav.....
    Zvone je tu da odlucuje i ima tu odgovornost ....

Ja samo mislim da se treba vise dati povjerenja da rotacija budu nasi igraci skole.....ili se treba naci klub partner!
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Ekipa omalovažava Nou Mikića nauštrb Morisa Valinčića :lol: :lol: :lol:

Znači, sljedeće sezone opet: "*Ime Trenera* ODLAZI!!!!"
  • Captain America
    20.4k
    Mudri, Valinčić i slični igrači na klupi su ono što nam je falilo ove sezone :ok:
  • Omake
    14.1k
    Nadam se transfer Valincica znači posudba Mikica Istri uz garanciju minuta. Ako obojica naprave iskorak u sljedećoj sezoni, onda su bekovi u 26/27 jer rpgu svakako istječe ugovor u 2026.
  • Peškaman
    8.3k
    Imaš mogućnost RPGu (26-godišnjak) pridružiti jednu od četiri opcije za sljedeću sezonu :
    • Ristovski (33-godišnjak,najveća plaća među opcijama)
    • Moharrami (29-godišnjak,često ozlijeđen, ne igra u zadnje vrijeme)
    • Valinčić (22-godišnjak, ove sezone jedan od najboljih bekova lige,potencijalna zarada)
    • Mikić (produkt tvoje škole, 18-godišnjak, svega par desetaka minuta seniorskog nogometa, imaš mogućnost poslat ga negdje da se razvija i ugraditi buy-back opciju)

Mislim da bi 90% ljudi zaokružilo Valinčića, sljedeće sezone postavljaš temelj za buduću dominaciju nad ligom.
    Živo me zanima što će biti s lijevim bekom, je li vide i dalje Franjića na toj poziciji. Ako ne, koga ćemo dovesti.
  • Nogo
    9.4k

Ako ćemo gledati naše igrače ja bih uzeo Jurišića ali samo kao backup. Netko bolji i stožerniji bi trebao biti broj 1 na lijevom beku.
  • GeneralNapoleon
    2.4k

Jurisic ne vrijedi lovu koju zele. Ak se ne varam 2m. Onda je bolje ostavit Stefulja kao back up ak se mene pita.
  • Brusa
    3.8k
    Živo me zanima što će biti s lijevim bekom, je li vide i dalje Franjića na toj poziciji. Ako ne, koga ćemo dovesti.Peškaman

Dejan Ljubičić će pokriti :death:
  • Zagi
    13.6k
    Jurišić je lošija verzija Mikića, samo 5 godina stariji i iskusniji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.