• Droljo
    24.8k
    Top pojačanje ak uspiju. Fali nam takav veznjak brutalno.
  • rioda
    13.3k
    U ovoljetnom remontu očekujem da se kod novih pojačanja kao bitan segment gleda i brzina. Ekipa nam je generalno strašno spora, npr. vezu Mišić - Sučić je bolno za gledati što se tiče brzine.
  • DiddyGuela
    5.4k

Koje juniore prijatelju? Pa i tamo smo truba, ne pratis juniorsku HNL?
  • Kujtim Shalla
    8.4k
    ovo si pogodio u sridu. Brze i motorički jake igrače moramo dovoditi,bez toga ni jedna taktika ne pije vodu.
  • NKDZ86
    7.5k
    ne znam i ne pratim, ali vjerujem da bi više volje i energije pokazali od ovih bolikurčina od igrača
  • Omake
    15.4k
    Ljubicic mi djeluje kao odlična zamjena za Sučića. Daj Bože da dođe.
  • Crni86
    19.6k
    upravo to. Trk, trka i trka. Od nasih 11 igraca trce njih 2 i pol i to naizmjenicno svaki po 10 minuta. Kod onog udarca pajzatija u prvom pol se najbolje vidlo koliko smo ocajni u trci i to pogotovo vezni red koji bi trebao biti najpokretniji.

znaci vise neka zamjena za sucica?
  • marcio amoroso
    48.7k
    znaci vise neka zamjena za sucica?Crni86

Po meni da.
  • Droljo
    24.8k
    To nam i treba kad ovaj ide u inter. Dobar početak ako se ostvari.
  • Omake
    15.4k
    Selahi Ljubičić
    Hagi

Pustite me da sanjam!
  • austrijanac
    9.7k
    Kako privatno imam dodira s tom obitelji, ne mogu bit previše objektivan, no što se da pročitati je da je jedan od najspremnijih igrača zweite, gdje prednjači po broju sprinteva, intenzivnih trčanja i pokrivenošću terena.

Mislim da je tipa 10. u ligi po broju šprinteva, uz brzinu od 33kmh.

Baš prošli tjedan čitao da ima 27 šprinta i 70ak intenzivnih trčanja po tekmi, te da prednjači u ligi.

Ne znam jel istina, siguran sam da @Omake može izvuć graf svoj popularni, no trka mu je forte.
  • Orc123
    14.9k
    Da, Ljubicic je jako dobar igrac...ali nije defanzivni vezni nikako...tko god ga gledao zna o cem pricam...podrzavam njegovo dovođenje ali ko centralnog veznjaka ili odenzivnijeg u paru sa jos jednom klasicnom 6icom ala Selahi.....ljudi, Selahi je slobodan na ljeto i bome smo jako glupi ako ga ne potpisemo! Nasusno nam je potreban takav tip igraca.....

Ljubocic je pak s druge strane za dvije klase bolji igrac od Belcara ili Solde....
  • ElDorado
    9.7k
    Naći će Zvone boljeg od Selahija :)
  • NKDZ86
    7.5k
    stari moj, koliko o tome selahiju, uzeo bi ga samo da više ne čitam to :rofl:
  • Omake
    15.4k

Ta količina inteziteta i brzine je blago preko prosjeka Premier League. Ove sezone Koln igra sve i svašta, po pitanju formacije. Mislim da je ljubicic najčešće desni vezni u 433, 4312 i 352. Par puta je i igrao desnu 10 u 3421. zbog toga su mu defenzivne brojke niže. Dok je igrao niže u Rapidu bio je na oko 10tak defenzivnih radnji kroz 4 sezone. Za usporedbu, naša dva najbolja vezna igrača u toj kategoriji ove sezone su Kačavenda i Pavić s oko 8,5. Selahi kao solo 6 u Eredevise je bio na 13,5.

CDhIlng.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.