• Crusades1986
    9.8k
    Mislim da trenutacno, a i ubuducnosti niti jedan lives nece biti jednako matter kao black lives. A dam se kladit da napravis majicu sa 'all lives matter' bi dozivio provlacenje kroz blato moralnih higijeničara koji imaju monopol nad određivanjem ispravnog i neispravnog.
  • xavier
    11.1k


    Mislim posebno je ironično u cijeloj toj priči što se događa u SAD-u gdje originalno stanovništvo nije ni "black" ni "white" nego "red". Zbog pokreta se između ostalog mijenjaju sportska imena povezana s indijanskim plemenima. Ako zbog ničeg drugog, barem zbog toga je moglo biti "all lives matter" umjesto "black lives matter".
  • r1oma
    1.5k
    Danas nam se vraća i Liga prvaka.Danas igraju Juventus - Lyon i Manchester City - Real Madrid a sutra u subotu igraju Barcelona - Napoli i Bayern - Chelsea.

    Što mislite, tko ima najveće šanse za osvojiti iako je u ovom formatu sve moguće?
  • Infinity
    15.3k
    Meni se trenutno cini da bi Bayern mogao, mada mi je tu jedino bitno da Lyon i Napoli odmah ispadnu i da mi preskocimo to drugo pretkolo LP.
  • r1oma
    1.5k
    A još u srijedu 12.08 igraju Atalanta - PSG i u četvrtak 13.08 RB Leipzig - Atletico Madrid.
  • r1oma
    1.5k
    Sto predviđate za ovu borbu?71nsscy5iferioam.jpg
  • ZDS86
    205
    #whitelivesmatter

    I pobjeda Miočića
  • Markelo
    2.5k
    Treba stavit crnu pozadinu na svoje profile na drustvenim mrezama i pisat blm na svakoj cesti koja postoji jer to ce sigurno rjesit problem rasizma u SAD-u.

    Sto se tice Miocic vs Cormier, navijam za Stipu al bojim se da debeli uzima trecu borbu
  • Bosna86
    11.6k
    Kada neki Nike i slični otvore tvornicu u Baltimore ili Južnom Chicagu umjesto u Kini, onda ću to shvatiti kao borbu za neki napredak... Iz mog iskustva u Americi, jedini koji se imaju pravo žaliti su Hispanci koje nitko ne jebe 2%
  • über alles
    1.5k
    Nitko ih ne jebe jer ih je pun kurac ilegalnih,pa samim time nemaju nikakvu moc u politickoj igri(razlog zbog kojeg demokrati forsaju popustanje mjera oko imigracije je taj da dobiju njihove glasove,al mislim da bi se iznenadili kolko bi latinosa glasalo za Trumpa recimo),a i generalno se ne zale jer ih je dosta prva,druga generacija ,pa su itekako svjesni kolko im je bolje u Americi nego od juzno od granice.

    Takoder poznati su ko vrijedni radnici(sto srozava cijenu rada ,al jbg nisu oni krivi nego pohlepna dubrad na vrhu) za razliku od nekih drugih.
  • Navijač Dinama
    7.4k
    Danas nam se vraća i Liga prvakaNewGeneration

    Imas temu za LP
  • Navijač Dinama
    7.4k
    "Bila bi to sjajna borba za nas obojicu, a ja bih iz iste izašao kao prvak. On dolazi iz druge kategorije i znam da bih odradio dobar posao protiv njega."
    -Miočić o matchu sa Jon Jonesom, u slučaju da dođe do njega(Ako se naravno Jones prebaci u kategoriju vise)

    Pitanje za vas koji pratite UFC, tko je za vas trenutacno najbolji UFC borac, i najbolji UFC borac u povijesti kojeg ste gledali?

    Evo ja ću reć za mene Jon Jones i jedno i drugo , posto nisam gledao Andersona Silvu uopce niti sam pretjerano gledao St.Pierra.
  • über alles
    1.5k
    Ikad vjerojatno GSP,uzivo Gustavsson,a trenutno puno slabije pratim ,pa mi je tesko rec.

    Osobno volim Fergusonov stil borbe unatoc tome kaj je nedavno pojeo govno,al nebi reko da je trenutno najbolji.

    Jones zbog svojih doping shema automatski ispada iz svake price kod mene.
  • Bosna86
    11.6k
    Khabib nije rundu izgubio u zivotu, tako da tko je trenutno najbolji je prilicno jednostavno pitanje...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.