Sibirski plavac
Sibirski plavac         

Murinjo
Murinjo         
          Izet Hajrović
Izet Hajrović         

Sibirski plavac
Sibirski plavac         

Teofil Kateran
Teofil Kateran         
          Murinjo
Murinjo         

Miro Vugrinec
Miro Vugrinec         
         Mislim da ce možda nekima biti čudno, ali meni je jako zanimljiv na desnom krilu i smatram ga puno većim potencijalom od Pasalica-Raul Florucz iz Olimpije. Austrijanac koji je stasao u Loksi, al je bio posvađan sa Sikicem i upravom Lokse i nikad nije dobio šansu u prvoj ekipi zbog toga iako je bio 2 sezone daleko najbolji igrač Jaruna, doslovno se rugao s drugom ligom.Osobno mi je dosta ljudi iz Lokse i pričalo da je to kvalitetom najbolji igrač Lokse, ali da neće dobit šansu zbog tih zavrzlama. Top sut lijevom nogom, dribling rekao bih sigurno najbolji od svih krila u hnl. Otišao u Olimpiju prošle god i dao 9 golova i 5 asista. Ove sezone već dao gol u europskoj tekmi protiv ukrajinskog predstavnika. Olimpija već ima 2-3 ponude za niega iz Italije oko milijun eura. Mislim da ga se može dovest za milijun i pol i da će to biti odličan igrač jer ima sve sto moderno krilo treba imati. P.s evo gledam i brojke 3.8 uspješnih driblinga po tekmi, uvjerljivo prvi dribler SLO lige — Miro Vugrinec

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.