• rioda
    12.2k
    Uskoro, Germanijak doznaje: Zapeli pregovori oko transfera Belcara
  • Miro Vugrinec
    10.1k
    Ne želim da ispadne da kontriram, danas sam od ljudi iz Varaždina saznao da su zadovoljni s drugom ponudom Dinama, da će se još neke sitnice dogovoriti, i da je transfer 99 posto siguran. Iznos će biti manji od 2 mil eura.Haza

Vjerujem da su ti točne info i da im je cilj malo manje od 2 milje, al evo kazem sto je zadnje potrazeno od strane Varaždina sto im je očito dio taktike
  • Orc123
    14.1k
    Samo idiot ce dat te novce za Belcara!
  • rokikaciga
    8.1k
    Borba insajdera!!!

giphy.gif
  • Haza
    11.3k
    Nije borba, samo prenosimo info, nije nam isti izvor. Ja iskreno ne znam točne cifre, pokušao sam saznati iznose iz našeg kluba, ali i jedna i druga strana šuti na temu iznosa, s tim da sam od strane VŽ shvatio (između redaka) da će iznos s bonusima biti oko 2 mil eura i da će na to VŽ sigurno pristati. Sad je u tijeku po izvoru iz VŽ, finiširanje detalja, dinamika plaćanja, bonusi i sl. Ali poanta upisa, transfer nije u slijepoj ulici, već se može očekivati već u nedjelju potpis igrača.
    Nemam ja ništa protiv Mire, ima dobre info, ali svatko od nas ponekad ima lošeg informatora;)
  • emreli21
    457
    bez uvrede, glupost! Niti traze toliko, niti mogu dobit toliko. Provjereno. ‍♂️
  • emreli21
    457
    Belcar nije ni blizu 2 milje. Ni blizu.
  • GOAT
    4.2k
    A Bože dragi naravno da nije ni blizu 2 milje.. to je pregovaranje.
  • Miro Vugrinec
    10.1k
    Nije borba, samo prenosimo info, nije nam isti izvor.Haza

Tako je, nema borbe, zadnji put kad sam odgovorio Hazi, javio sam mu se u inbox pa smo malo i popričali i izgladili nesporazume tako da nema nikakve borbe
  • emreli21
    457
    ne mislim to, Dinamo ce ga dobit za puuuno manje.
  • Majki2111
    4.2k
    Ne slažem se s vama. Belcara moramo uzet, pod mus. Kvalitetan je jako. Njega vidim kao nasljednika Mišića.
  • GOAT
    4.2k
    Ma znam da hoce samo ne mogu kriviti Varaždin za taj pokusaj i trazenje 2 mil. Dogovorit cemo se za manje svakako, a po ovome sto @Hazard pise izgleda da i jesmo :clap:
  • emreli21
    457
    ne traze 2 milje. To hocu reci.
  • rokikaciga
    8.1k
    Da se razmemo, drago mi je da ima ljudi sa insajderskim informacijama, malo šale nikome nije škodilo :blush: Bez ljutnje obojici.
  • Laugreano
    4.8k
    Priznaj da se zove León Belcaro da bi rekao da je to dobra cijena. :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.