• E46
    2k
    tko je rekao trenutno? Ovim tempom prestic ce nas jer se mi zajebavamo, nevjerojatno da ne citas s razumijevanjem, ne znam stvarno sta nije bilo jasno u mom komentaru.
  • E46
    2k
    Ne, Maricu dovedi nekog novog maxa iz 2. Francuske lige za dzabe i jos se dobro razmisli jel ti previse visoka placa, tako cemo bit ispred ferencvarosa.
  • veselko tenžera
    6.4k
    Kako se financiraju točno? Jel privatno ili državno?Paggini

Ključno pitanje, odgovor na njega jasno pokazuje zašto se ne može uspoređivati nas s igračkama apsolutnih vladara u pojedinim državama. Vidi pod C.Z.

Mi moramo pronaći talent, stvoriti igrača, prodati i usput napraviti rezultat da bi se financirali. Oni trebaju poslati SMS na jedan broj.

Količina keša koji se tu plasira nije mala i to je nešto što se ne može ispratiti.
  • E46
    2k
    Zasto misliš da nikad nece, sta smo mi nedodirljivi? Mi smo trenutno u silaznoj putanji ili stagniramo i to je MOJE mišljenje a oni napreduju godinama.
  • Teofil Kateran
    3.7k
    Mi smo trenutno u silaznoj putanji ili stagniramo i to je MOJE mišljenje a oni napreduju godinama.E46

Blago nama ako smo sa 11 bodova u Ligi Prvaka u silaznoj putanji.
  • Zagi
    13.7k
    Ne bih podcjenio Ferencvaros ali ne bih niti postavio kao neki putokaz kojim bi mi trebali ići.
    Romao u močadi koja ima Mišića definitivno nije must have transfer.
    Traore kada ti je Špika u prvoj, definitivno je.

Neka zlatna sredina između domače produkcije, najboljih HNL talenata i ciljanih stranih akvizicija.
  • Dzoni
    3.2k
    Ferencvaros je državni projekt od Orbana i njegove vlade kao i svaki klub u mađarskoj prvoj ligi osim Ujpesta(a i to nisam siguran da je više tako) te imaju sponzorstva od Gazproma.
    Od doba Puskasa nisu razvili skoro nikakve igrače te im jedino preostaje oslanjati se na scouting stranih igrača(crnaca, latinosa i sl.) kao i svaki "simboli nacionalnog ponosa" po istočnoj i jugoistočnoj Europi.

Mi se moramo više ugledati na klubove poput Athletic Bilbaoa i njihovom načinu scoutinga nego nekakvom Ferencvarosu, Ludogorecu i sl.jer zasigurno imamo jači temelj za nogometnu školu nego za scoutsku službu. Ali svakako se mora popraviti scoutska služba jer ovim tempom ćemo kroz 10ak godina opasno zaostajati i za prosječnim akademijama zbog nikakvog scoutinga, a da ne pričam o traženju stranih igrača.
  • Laugreano
    4.8k
    Imaju 20 stranaca starijih od 25 godina. Od toga vise od pola ih je škart. Bas super politika.
  • E46
    2k
    igracki mislim, koji je tvoj plan nakon baturine i sucica? Dao si ok argument sa bodovima ali i to ce proc i zaboravit se i sta onda?
  • Teofil Kateran
    3.7k
    igracki mislim, koji je tvoj plan nakon baturine i sucica? Dao si ok argument sa bodovima ali i to ce proc i zaboravit se i sta onda?E46

Imaš u rosteru u veznom redu Kačavendu, Stojkovića i Pavića. Vraća se Vrbančić. Iz juniora će kao uvijek netko izaći s te pozicije, npr . Šunta, vidit ćemo. Uvijek kad neki ključni igrač ode se postavlja to pitanje i apsolutno uvijek iskoči netko novi. Mišljenja sam da Baturina i Sučić ne bi trebali ići u istom prijelaznom roku, ali isto tako sam uvjeren da će netko iskočit kao i uvijek.
  • E46
    2k
    kacavenda sigurno nije ta pozicija. A sto se tice stojkovica mali ne moze protiv sibenika drzat sredinu, necu dalje..
  • Crni86
    18.3k
    Mislim da nam je najbolje zaboravit na ivanuseca, ovo sad vec pre dugo traje. Da feynord zeli pustio bi ga vec odsvno.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Kad tebi treba cijeli prelazni rok da dovedeš igrača na kojeg njegov klub ne računa , neznam više šta se ti treba napisati a da već nije napisano. A očekivati neki normalno odradjen transfer je utopija. Kako se nadam pojačanjima u budućnosti tako se nadam istima i na mjestu sd i struke
  • CastAway1986
    4.7k
    Feyenoord je uvrstio Luku Ivanušeca na popis igrača za knock-out fazu Lige prvaka i sada se njegov povratak u Dinamo, o kojem se puno pisalo, čini jako neizglednim. Šta reći , koju poruku poslati?
  • Paggini
    74.5k

Ma ionako nam se nije isplatio za 13 utakmica HNLa!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.