• Kujtim Shalla
    5.5k
    Odbili su za ovog Jurisica ponudu danskog Brøndbija ,kao nije na prodaju. Šta bi sa ferencom
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    ma on ima klauzulu 2,5 mil eura i tu se Osijek ništa ne pita.
    Ima interesa i iz La lige za njega.
  • Nogo
    8.1k

Promjenili trenera (i Bjelkan je bio kandidat) pa moguće da novi trener ima nove zamisli i igrače.
  • Sibirski plavac
    5.6k
    Bernauer, Mbuku, Mmaee, Olivares, Filipović. Tri trenera, nijedan ih ne vidi.ElDorado

Mislim da Max ne spada u ovu skupinu igrača. Ipak je pridonio lanjskoj tituli, a i ove sezone je imao dobrih nastupa.
  • ElDorado
    4.6k
    lik mi je izuzetno simpa ali jednostavno nije ta razina. Bio je korektan ali jako los u nekim elementima nisu ga niti trebali dovoditi. Maric se hoce igrat nekog moneyballa a sve krive procjene.
  • Sibirski plavac
    5.6k
    Ma ok, slažem se da nije Ramos ili Nesta, ali baš da je u istom košu s navedenima...
    Slažem se da Dinamo treba boljeg stopera, pogotovo fizički gledano.
  • Crni86
    12.4k
    Do izlaska Franjića izgledali smo jako dobro što pokazuje da pokrivenost pozicija postoji ali je plitka.ElDorado

To pokazuje kooliko nam fali trkacki jakih i agresivnih igraca. Bartol nasprem ostalih izgleda kao superman.

Osim onog bljeska protiv gorice meni mbuku nista nije pokazao. On ne moze nikog proc 1vs1 a kad razbija bunker upravo ti to treba. Ne kuzim zas cordoba ne dobiva prilike. Krenuo je dosta dobro u dinamu pa i sad na pripremama mi je djelovalo kao da je on prvi izbor trenera. Cordoba ima tu neku nepredvidivost, brz je, ima udarac. U svim segemntima je bolji od mbukua.
  • ElDorado
    4.6k
    Bez scoutske ekipe ili analize podataka i statistika mi se ne mozemo igrati s raznim jeftilenima. Bolje probaj sa svojima. Nadam se da im je doslo iz dupeta u glavu. Eto npr Mbuku je nas igrac na tri godine, koliko ces potrositi i kako ces ga se rijesiti? Tko ga je gledao osim na jutjubu?
  • GeneralNapoleon
    1.8k

Mislim da je najgore u vezi transfera Bernauera da se to ljeto navodno moglo dovest Pongracica, Jedvaja mozda i Uremovica. I to za slicne pare. Tko god je donio tu procjenu trebao bi u zatvor.
  • Paggini
    58.1k
    Ne kuzim zas cordoba ne dobiva prilikeCrni86

Cordoba ima problem, što mislim da smeta Cannavaru, da ne ulazi kao krilo 1 na 1, ne pokušava probijati stranu ala Pjaca. Ne sjećam se situacije kad je ostao sa svojim obrambenim i da je probao probiti stranu.

Solidno koristi prostor bez lopte i ulazi u njega, ali očito nedovoljno. Navijam za njega itekako, bilo kako bilo jer mislim da je debelo kvalitetniji potencijal od Mbukua.
  • ElDorado
    4.6k
    slažem se, lik uglavnom šamara povratne, ali se pitam zakaj smo ga onda kupili i tko ga je skautirao osim jutjuba. I jos je bila cijela trakavica od dva mjeseca i kao lik zeli samo u Dinamo? Da se razumijemo jos uvijek se nadam i prve dve tri tekme kad je ulazio izgledao je stvarno moćno.
  • Ali
    2.7k
    Ivušić
    RPG-KTC/Galešić-Torrente/Mae-Franjić
    Mišić/Rog
    Ivanušec-Stojković/Kačavenda-Baturina-Pjaca
    Petko/Kanga

Sa klupe: Kule, Cordoba, Perković, Mbuku

I niz od desetak pobjeda je tu a time i ptvo mjesto
  • Dani Olmić
    1.8k
    bojim se da smo petka izgubili za ovu sezonu
  • Orc123
    12.5k
    Treba nam l. Bek jer ocito da Franjic nije spreman a i treba nam pravi bek konacno.....ali igra od danas me veseli.....jako puno noviteta, iskreiranih prilika i jbt stvarno danas nije htjela u gol! Od Petka krece nezaustavljiv niz.....
  • sebenico
    1.2k
    Ponovo ništa od ključnih pozicija nije riješeno, a sada je očito i da nam treba golman jer od ova 4 koja imamo se ne može spojiti jedan pošteni. Ivanušec, lijevi bek i golman je minimum koji se još mora dovesti, ali mislim da nitkp u klubu nije svjestan toga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.