• NB86
    17.7k
    Osvoji li se hnl, i afirmira se par igraca iz maricevog sesira (torrente, mmaee, cordoba, kanga) mogla bi i uprava i SD bit vizionari na kraju sto su imali strpljenja, mislim da pobjeda u osijeku donosi ogroman impuls prema prvenstvu, mi cemo se nafilat sampouzdanjem, nastavit s pritiskom na konkurente i izdrzat ovaj najgori dio rasporeda, nadam se da je ekipa svjesna koliko je ovo bitna utakmica
  • Mali dioničar
    20.6k
    Klubovi koji su bili prvaci Europe, a koje je Dinamo pobijedio u službenim utakmicama;

Ajax
    Bayern
    Benfica
    Celtic
    Chelsea
    Feyenoord
    HSV
    Juventus
    Milan
    Porto
    Steaua

Plus jedan kojeg ne želim napisati.

Patite debili.
  • Jurki
    27.9k
    jos su nam Švabe duznici pa da kompletiramo listu skalpova zvana "liga petica" zadnjih 7-8 godina.
  • NORTE
    27.4k
    Klubovi koji su bili prvaci Europe, a koje je Dinamo pobijedio u službenim utakmicama;

Ajax
    Bayern
    Benfica
    Celtic
    Chelsea
    Feyenoord
    HSV
    Juventus
    Milan
    Porto
    Steaua

— Mali dioničar

Kod vodstva 0:3 u Amsterdamu nije sviran čisti penal za dinamo...zamislite tek to gaženje...

U Lisabonu ispali sudačkom pljačkom!

Pobjeda protiv Milana je jedna od zaista najvećih u povijesti kluba, bez imalo sumnje.
    Nažalost ostali bez prave nagrade.

Chelsea...neponovljiv osjećaj.
    Vodstva u pobjedi protiv Milana su bila na tom tragu, do zadnje sekunde dok je nada trajala.

Da nadodam u vezi Torrentea i Mmaeea, odigrali su jako dobro, posebno Španjolac, veliki dobitak je on.
    Kao i povratak Mmaeea, bar se nadam...
    Iskreno, obrana je na najvećoj mogućoj kušnji po meni bila jako dobra.
  • DrawTube
    7.1k
    Činjenica je da bi se s više divljenja u hrv medijskom prostoru ispratile pobjede klubova protiv Zire, Olimpije i Ružomberoka nego naše skidanje skalpa Milanu
  • Infinity
    21.5k

Ajax
    Bayern
    Benfica
    Celtic
    Chelsea
    Feyenoord
    HSV
    Juventus
    Milan
    Porto
    Steaua

— Mali dioničar

Koji? Marseille? :chin:
  • Mali dioničar
    20.6k

Imaš pravo, i Marseille je tu. :smile:

Mislio sam na Zvezdu. :lol:
  • Infinity
    21.5k
    Mislio sam na Zvezdu. :lol: — Mali dioničar

Znam, al kad sam vec zapazio... :lol:
  • BluePhone67
    5.5k
    Bayern je isto bio prvak Europe. Dobili smo ih 1:4 u KVG 1963 ako to računaš.
  • Mali dioničar
    20.6k

Stavio sam Bayern. :smile:
  • BluePhone67
    5.5k
    Sorry nisam vidio. :smile:
  • Carrasco
    7.3k
    Pitam se šta bi bilo da smo još i prošli? Bilo bi i srčanih i moždanih.
  • NORTE
    27.4k
    Pitam se šta bi bilo da smo još i prošli? Bilo bi i srčanih i moždanih. — Carrasco

To je neupitno.
  • petrinjskikokošinjac
    128

Mozda bi i ti dobio koji s obzirom kak si sve pisao proteklih mjesec dana.
  • NORTE
    27.4k
    Mozda bi i ti dobio koji s obzirom kak si sve pisao proteklih mjesec dana. — petrinjskikokošinjac

Hahahaha, oprosti na drugačijem mišljenju od tvog, nisam znao da samo "najispravniji" smiju pisat svoje.
    Kritike su valjda dopuštene samo nekima ovdje.
    Nemam kome dokazivati svoju dinamovštinu u krvi.

Iza napisanog stojim, kao i uvijek, a možda sam oko nekih tema i promijenio mišljenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.