• Ludovic IX
    10.2k
    Gledam malo statistiku od od onog sveda u sportingu. Sa 22 godine je zabijao 3 gola u cijeloj sezoni a koštao je milju eura.

Nema garancije ni da ce kanga bit manga ali niti da će biti falinga. Nekad treba i istrpiti igrača..
  • Mr Anderson
    15.6k

Napisao sam sve u postu iznad, neda mi se diplit stalno o nečemu, o čemu se trkelja zadnja 2 mjeseca uzalud.
  • Orc123
    14.1k
    S bekom ne smoje biti kompromisa...mi beka smo trebali i trebamo i dalje...sve nabrojano su zakrpe a ako je klub dam pred sebe postavio strateske ciljeve u vidu stopera, napadaca i beka, onda se to treba i ispuniti!
    Ocekujem beka do kraja prijelaznog roka.....
  • rokikaciga
    8.1k
    Mislim da pravi trener kojeg igrači slušaju se treba prošetati ligom s ovom ekipom.

Ma i s ekipom kakva je bila prije mjesec dana na terenu!

Prvenstvo se osvaja na malim utakmicama i tu je Dinamo napravio razliku prošle sezone kada je hvatao minus.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    To što su se neki pomirili s nedolaskom lijevog beka ili smatraju da nema potrebe dovoditi istog, ne znači da se treba prestati raspravljati o tome. Što smo se prije prijelaznog roka trebali pomiriti s time da nitko neće doći i ne napisati niti jedan post u ovoj temi? Što se tiče prenatrpanosti pozicije, tu bi posla trebao imati SD s izlaznim transferima, eto špekulira se o odlasku Perkovića, za Franjića možemo reći da je šestica. Tko nam ostaje? Ozlijeđeni Bočkaj i upitni Oliveras. Ne treba nam krpanje, treba nam pravi lijevi bek.
  • skener
    6.7k
    Evo ga
  • Mr Anderson
    15.6k
    Kanga dobrodošao.
  • Nogo
    9.4k

Idemooooo!
  • Crni86
    18.1k
    Napokon su uslisili zelju @Droljo
  • NKDZ86
    6.8k
    A @OldSchoolZG bi imao kaj za reć :rofl:
  • Bratić
    118
    A da nisu mogli nekakav video složit..
  • Jos-Optimus
    8.3k
    možeš ti svašta reći, to ne znači da ima smisla. Rekao si 5 puta, shvatili smo, aj dalje
  • SAS1987
    19.2k
    A da nisu mogli nekakav video složit..Bratić

Nema ga smisla snimati po tami :lol:
  • Droljo
    23.4k
    Nema ga smisla snimati po tamiSAS1987

Kaže se po kmici.
    Rasistu slovenski
  • Vedraca
    227
    Citam malo Komentare za Kangu....Ljudi moji pa to je strasno....neki zive na Oblacima! Kad pitas kojeg "Kapitalca" je Dinamo trebo dovest umjesto njega niko nemoze Ime rec! Ni blizu Nesto ....kao prvo nijedan Napadac koji je u svom Klubu zabijo, npr. Drmic u Rijeci sjetimo se...nije Jamstvo da ce i u Dinamu zabijat! Klub kao Dinamo uvjek je u Riziku Sto se tice ovakvih Transfera ne Samo Dinamo nego i Klubovi koji Su mocniji ....evo npr. pratim Bundesligu .... Frankfurt je prodo Marmousha i dovest ce Napadaca Wahija iz OM za 25mio€....i njihovi Navijaci sanjaju o raznim Imenima jer misle da trebaju "Kapitalca"... Marmoush je iz Wolfsburga Doso ljudi Su se smijali ....da nece moc Mouanija nikad pa onda zamjeniti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.