• veselko tenžera
    6.4k
    Toplo se nadam Ivanušecu u narednih par dana. Mislim da ljudi nisu svjesni kakvo pojačanje u njemu dobivamo. Njegovo spuštanje po loptu na našu polovicu da bi s njom razbio protivnički presing je užasno podcijenjeno oružje, otkad je otišao muku mučimo s tim. Može igrati sve ofenzivne pozicije osim špice, dolazi nakon odrađenih priprema i jako gladan uspjeha. Natjecateljska forma sigurno nije naročita, ali to se kroz HNL da brzo steći kad imaš kvalitetu i fizičku spremu. Njegov dolazak otvara prostor za prodaju Hoxhe, nešto bi se zaradilo plus uštedjela njegova plaća.

Jedna dobra stvar prijelaznog roka, svi igrači koji dolaze su u punom treningu ili su prošli pripreme što nije za podcijeniti. Mogli smo dobiti igrače s egzotičnih adresa i drugačijih sustava natjecanja.

Inače Kanga za 1.7 milijuna od čega prva rata na ljeto je u najmanju ruku neloš posao, ali šta ćeš kad su podguzne muhe raznih aveti iz prošlosti stvorile narativ o paničnom rasipništvu. Nema veze, sve se to stigne razbiti na terenu.
  • rioda
    12.3k
    a kad je Tatta prodao Moru za 8,5 od kojih dinamu išlo 50%, to je bio top transfer. ma pusti ih. neka pateemreli21

A tek ćemo vidjeti kakva je njegova ostavština u vidu postotka u Baturininom ugovoru
  • Papastrumf
    20.5k

Jer do sad smo prodali bome hrpu igraca po 25 milijuna €.
    Inace, pripazi na rijecnik malo, teske rijeci pises.
  • Šteco
    1.3k
    • Zakaj Kanga ima bonus za gol i asist?
    • Zakaj ga plaćamo u ratama?

Sve kaj je normalno u svijetu, nekima je nenormalno. Ova tema je sve!
  • deda
    42.1k
    A tek sutra će biti šok kad neki vide da je crn.
  • Mr Anderson
    15.7k
    Samo da ne padne na liječničkom.:lol:
  • M94
    2.3k
    Čuđenje za bonuse na gol i asist... Neki nikad nisu igrali Football Manager.
  • Sajla
    15.7k
    ali, ali.. zašto je Kangin bonus za golove problem kad ne zna zabiti već 9 mjeseci? to se zove pripremanje narativa - ako mu ne bude išlo ide pljuvačina jer su doveli igrača koji ne zna zabiti, a ako mu bude išlo onda kreće pljuvanje jer bonusi koje nitko nema, nered u svlačionici. što god se dogodilo, motiv za negativu je spreman. fuj.
  • Mihaljević
    14.2k
    Kanga mi daje vibe broja 90 kojeg Lukaku uzme uvijek...
  • Beowulf112
    422
    Po meni je ljestvica za sucica trebala biti blize 20 milja...ovako ako ode za 15 djeluje mi malo ispod cijene...pogotovo sto je on reprezentativac i dokazao se u reprezentaciji i na klupskom nivou se pokazao u ozbiljnim utakmicama u europi...takviH DM/CM igraca koji znaju kreirarat akciju,asistirat pa i zabit nema puno.A ima samo 21 godinu!
  • rioda
    12.3k
    ali, ali.. zašto je Kangin bonus za golove problem kad ne zna zabiti već 9 mjeseci? to se zove pripremanje narativa - ako mu ne bude išlo ide pljuvačina jer su doveli igrača koji ne zna zabiti, a ako mu bude išlo onda kreće pljuvanje jer bonusi koje nitko nema, nered u svlačionici. što god se dogodilo, motiv za negativu je spreman. fuj.Sajla

Baš tako.

Ako će zabijati: "Kanga je dosad skupio 3 gola i 2 asistencije, evo koliko će to koštati Dinamo"

Ako neće: "Dinamo ga plaća po golovima i asistencijama. Zasad nije zaradio ništa"
  • E46
    2k
    Sutra bi mogla biti jasnija situacija i sa Ivanusecom, napad Cordoba Kanga Ivanusec aauuu ne znas ko je veca manga i gdje prijeti veca opasnost.
  • Sibirski plavac
    7.5k
    "Ide Kanga u kontru, a ja i Šarlija sami u obrani."- Filip Uremović, proljeće 2025. :cool:
  • OsamŠest
    6.4k

Uvijek kontra Splita!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.