• emilperska
    12.8k

Nitko tu Petka ne omalovažava. Ja sam njegov najveci fan ovdje hahaha..
    Ali čovjek nije igrao od listopada, trenira i dalje odvojeno, a mi ostali na Kulenatoru..

Mariću!

3,2,1 kuhaj!

Dosta je bilo zajebancije. Ulovili smo te u direktnoj laži za Brodića. Ili laže Brodić ili laže Marić, ali netko laže..
    Prestani nas muljat sve skupa i dovedi bar 1 poštenu špicu.
  • Captain America
    20.4k
    3,2,1 kuhaj!emilperska

Vafli se peku.*
  • Jos-Optimus
    8.3k
    komentar na koji sam se referirao ga omalovažava, ja isto tvrdim sa trebamo napadača, možda i 2, ali Petko je nasa legenda, tko to ne vidi se posvađao s mozgom i ne razumije što znači imati takvog igrača.
  • tp1997
    2.3k
    Pa i Oršić je naša legenda, pa su nekako svi ovdje negativni prema njegovom povratku zbog...vidi čuda...spreme.

Ne kažem da Petkovića treba nogom u guzicu iz kluba, kažem da ne može biti pretplaćen na prvih 11, i da klub treba ciljati napadača koji je pojačanje, a ne grijač klupe Petkoviću.
  • Jos-Optimus
    8.3k
    nisi to baš tako formulirao na početku. Petko je trenutno ozlijeđen, nije 2 godine neaktivan kao Oršić i ostao je u najbitnijem mogućem trenutku, usporedbe nisu moguće i nisu ni blizu slične.
  • Paggini
    74.5k

Upozoren si za ove pošalice i da smiriš s tim. Ne da mi se raspravljati s tobom o semantici, šta si ti mislio i da nije uvreda, samo prestani.

Lp
  • tp1997
    2.3k
    Sve što sam rekao stoji. Stoji da je nepredvidiv i da bira utakmice (ili nema spreme igrati u kontinuitetu), stoji da je ovo ljeto bio uvjerljivo među najgorima na testovima fizičke spreme, stoji da je u 31. godini i stalno ozlijeđen, i sve to vodi tome da mora prijeći u rotaciju.

Petković, ili bilo koji drugi igrač, treba igrati na osnovu onoga što u danom trenutku pokazuje, i ničega drugoga. Pretplaćenosti na prvih 11 ne smije biti. Svaka mu čast što je ostao ali to ne znači ništa u smislu toga treba li biti na terenu ili ne.

I Ademi je legenda, vratio se, drugi po broju nastupa za Dinamo iza Ladića...i ne bi trebao igrati ako ima boljih i spremnijih.
  • plavadesetka
    74
    Mislim da sad nepotrebno gomilamo igrače na dosta pozicija, a na nekima smo skroz tanki.

Recimo na krilima treba prodati Hoxhu i treba prekinuti posudbu Mbukua. Pjaca / Cordoba / Špikić uz pomoć Stojkovića po potrebi su dovoljni.

Na stoperima se treba riješiti Mmaeea i Perića, desno Mohe i RIleta (znam da je neobjašnjivo dobio novi ugovor), a lijevo Bočkaja.

S time bi u budgetu dobili prostora za top lijevog beka i top napadača.
  • Droljo
    23.4k
    treba prekinuti posudbu Mbukua.plavadesetka

I još bih umirovio rileta, ktc-a, ademija i idemo u polufinale kupa sa 9 igrača. Top
  • njurci10
    288
    Jos da si rekao mi prodati spikica bi razumio :lol:
  • Jurki
    20.9k
    ak nekog treba ostaviti u rosteru (trebas 2 krila) to su onda Mbuku i Cordoba.
    Od Špike smo sve vidli i stvarno ja tom decku zelim da ode u MLS ili SA i nek se nabere para tam i zbrine sljedecih svojih 5 generacija.
    sa KTC-om si zasral post. Katarina je nepoderiva mašina i nemoj mi njega tirati v penziju.
  • plavadesetka
    74
    Ja mislim da je Špikić OK kao rezervno krilo koje može pokrpati i denso i lijevo, ali ne kao prvi izbor. Mbuku je na posudbi, i tek bi ga trebalo otkupiti što je puno skuplja opcija.
  • jp23
    3.6k
    Kolega Droljo je bio vidno sarkastičan
  • plavadesetka
    74
    Imamo više od 30 igrača u rosteru, bez juniora.
  • Jurki
    20.9k
    ja nisam to videl ko sarkazam, jer Ademi se ispuse nakon 45 min utakmice (uz duzno postovanje njemu ko Kapetanu i svemu kaj je dal za Dinamo), Risto se namaše rukama, jedino od tog trojca de vidim postenog nogometasa to je KTC.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.