• Izet Hajrović
    5.7k
    Nemojte napadati Ničotu zbog ovog članka, vrlo vjerojatno je istina u tim financijskim detaljima, pogotovo poznavajući našu štedljivost. Ali dobro, to će se riješiti valjda.
  • Jurki
    18.3k
    pa moras platiti prvu ratu prilikom potpisa. Pa kakve su to bedastoce?
  • Izet Hajrović
    5.7k
    sve se može dogovoriti, nigdje ne piše u koliko rata će se podijeliti transfer i koji će iznos biti. Nije isto je li rata 200k ili milijun. Rijeci trebaju pare odmah i normalno da tu šteka.

@Haza uletavaj i riješi financijske dubioze :smile:
  • austrijanac
    7.5k
    Nahvatali ste se na nešto, kao da je opce poznato da Germanijak piše samo istinu...
  • Jurki
    18.3k
    ok al u clanku pise da Dinamo ne zeli platiti prvu ratu odmah vec za par mjeseci. To je velika razlika. Ne spominju se iznosi koji su.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Dajte ljudi ne širite paniku,Galešić je naš igrač.
    Logično je da smo išli spustit cijenu ili stavit što više rata u ugovor...svi mi tako radimo kad idemo kupit npr novo auto koje nam se sviđa.
    Pokušamo se ogrebat za 500 ili 1000 eura pa ako prođe prođe...ako ne,Bogu hvala platimo šta se traži i to je to.
    I za Pjacu je bila slična priča pa gdje sad igra?
    Ne kupuje se kilo krumpira nego igrača.
  • Mihaljević
    13.2k
    Galešić je naš igračMaxova dijagonala

Galešić će bit naš igrač kad Rijeci platimo sve što treba. Da je Galešić naš sutra bi bio na prozivci.
  • hardek
    5.1k
    Možda naši žele Mišku prodat priču da mu je prva rata transfera 50% od Jankovića :lol:
  • NitkoBitan
    28.4k
    Ajmo ljudi uclanjujte se da u klub ude svjez novac za prvu ratu :pray:

*Kupovanje u fan shopu isto dobro dode.
  • Paggini
    57.1k
    A možda izvodimo takozvani Kalinić Mierez manevar - "Šta??? Trebamo platit transfer????"

Pokušalo se, nije prošlo, idemo dalje!
  • Dr Hofmann
    3.2k
    Riječani su isto tetke. Daj na đemdo prvu ratu, dat ćemo vam majke mi
  • KtcGoat
    748
    Uvijek treba probat, najgore sta kozes dobit je "ne". Slicno ko sa zenskama
  • Jurki
    18.3k
    Ajde poznavaoci pravila kod transfera, dal je obaveza isplate prve rate odmah po potpisu ugovora? Nebitno o kojoj se sumi radi.
    Ak sam ja dobro upucen, prilikom potpisa mora ici odmah prva transa po dogovoru.
  • Žan
    652
    Ante Coric otisao iz Varazdina, nikad nije skrivao da Dinamo najvise voli. Pa vec kad gledamo na igrace kroz ljubav prema klubu, ajmo i njega ubacit u 900 u ludu utrosenih stranica.
  • Paggini
    57.1k
    Oršić, Čorić, Halilović, Šimunović... Opet u plavom dresu...

Pustite me da sanjam, samo veceras...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.