• Derby
    1k
    Ja sam ju zatvorio jer je forum javan, a tribina je isključivo za članove. Podijeljen je tu link na javnom forumu koji je isključivo za ljude koji su platili kartu i koji su članovi — marcio amoroso

Ok, ovo za link nije bilo OK, ali u cemu je problem ako netko prenosi ukratko odgovore na pitanja? Sto je to neka tajna? Ljudi vole Dinamo i zanima ih sto se dogada…
  • Crni86
    25.1k
    bas je da odgovore cuje 100-200 ljudi od preko 50 tisuca clanova. Pa nismo dinamo jakovlje.
  • marcio amoroso
    54.3k
    Nitko ne brani nikome ništa, ali otvoriti temu za javnu tribinu i prenositi link koji je za članove nije dozvoljen.

Zona vam nije ništa kriva. Ako vam se Zona ne sviđa nitko vas ne prisiljava da budete tu.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    neodoljivo podsjeća na "ćakulu".
  • don
    22.6k
    @marcio amoroso molio bi te da razmišliš o trajnom banu koji si da dečku koji je prenosio, a nigdi nije bilo napisano da je zabranjeno ili nešto slično. Svi su zagovarali da se otvori tema a nitko od moderatora/admina nije napisao da će djeljenje "informacija" sa članskog dana rezultirati banom.
  • Maksim Maksimirski
    7.2k
    Pročitat ćete odgovore na portalima iz pera nekog novinarskog frenda koji će malo uljepšati sve to i od Marića napraviti Cicerona.
  • marcio amoroso
    54.3k

Razmisliti ću i konzultirati se sa ostatkom moderature. A vi se molim vas svi skupa smirite.
  • BBB Mataa998
    3k

Ne ulazim nikad u rasprave a pratim sve i vidim za sto te ljudi prozivaju,vecinom je to politika a to me ne zanima toliko. Ali daj molim te u ovom slucaju ne brani ono sto se ne moze obraniti. Daj mi reci jesu ovo odgovori. Ovo je sve u najmanji ruku kao da smo na -1 na tablici i to sa utakmicom manje. Nitko nije kriv, a i ako se vec mora naci krivac ajmo onda na bivseg trenera(da se razumijemo i ja sam protiv njega). Ovo je samo red floskula i red demagogije. Takodjer se postavljena pitanja brisu iako nema nigdje u njima bilo kakvog vrijedanja.
  • Bosskovitz
    21.5k

Ja kad pogledam oko sebe, vidim pristojan broj praznih mjesta u dvorani.
  • DrawTube
    7.1k
    slucajan lajk za ban covjeka. Zadnje Upozorenje bi bilo sasvim primjereno, ali ovo je malo prestrogo

Bit će ovo crnih par dana za zonu i test može li forum opstati ili ne rekao bih
  • E46
    2.1k
    Svakako ce to sve procurit u novine tak da nemas brige procitat ces to opet
  • Nema zaleđa Mikića
    3.8k
    test može li forum opstati ili ne rekao bih — DrawTube
    Forum mora opstati, jedina oaza dinamovstine. Sa sklanjanjem ovih sto pisu gluposti, misle da je ovo chat ili birtija moze postati samo bolji.
  • Crni86
    25.1k
    sori kaj svi ne mogu sjedit eto u cinestaru. Al dobro klasicna prica. Valjda bi stalo nas 50k u tu dvoranu… Ima ljudi koji nisu iz zg, iz hrvatske, oni valjda isto ne zasluzuju cut sto im se dogada s klubom.

Prica za malu djecu, kao i svi odgovori na clanskom danu.
  • Bosskovitz
    21.5k

Nisam komentirao odgovore nego prozivanje za nedemokraticnost i netransparentnost. Pojedinci koji truju po Zoni konstantno, danima su trovali da će se moći postaviti samo pitanja koja odgovaraju upravi, na kraju svi postavljaju sva neugodna pitanja i to jest transparentnost i demokracija. Razumijem vruće glave, ni moja nije hladna, ali za debilizam i toksičnost nemam razumijevanja.
  • austrijanac
    14.2k
    Naravno da će ljudi pizdit i na Zonu u ovim vremenima jer je omogućavala ljudima da indirektno komuniciraju s klubom u dobrim vremenima.

To što su sad loša vremena, naravno da izaziva dozu živčanoće.

Ili u dobru i zlu, ili nikako.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube