• sebenico
    1.2k

Znali su samo neki forumaši koji su kontaktirali frendove u Budimpešti. Jbg, ipak u posao sportskog direktora ne spada malo se raspitati o igraču na kojeg ćeš potrošiti 3-4 milijuna eura. Ja kupujem usisavač pa evo tjedan dana čitam po forumu, informiram se, ali Marić nije valjda to stigao jer radi po noći pekarsku smjenu.
  • NitkoBitan
    39.7k
    Doslovno se na Zoni 99,9% nas slaže da je SD napravio jako loš do užasan prijelazni rok — mali M

Tko je to tvrdio zadnji dan prijelaznog roka? Doslovno nitko. Formirate misljenja na temelju kratkorocnih rezultatskih kriza i mijenjate ih vrlo lako za 180.

Dinamo je rijetko kad kroz proslost dovodio odmah prevage na terenu te ih skupo placao, a vise se oslanjao na uigravanje mladih igraca. Naravno da je sada problem kad ti je ozljedeno nekoliko nositelja igre. Pa i sami ti nositelji (Petko, Sucic) nisu bila instant pojacanja kad su dovedeni.

Uslo se u rizik sa nedovodenjem igraca na neke pozicije, nitko nije imao kristalnu kuglu krajem kolovoza. Ako se pogreske ne isprave na zimu ciao arrivederci i to je to (a sumnjam da nece s obzirom na uloge, pristupit ce se maksimalno ozbiljno).
  • Dudu9
    2k
    dinamo nije u kratkoročnoj krizi, jer barem 1 i pol godinu smo u problemima sa rezultatima, SD kojem prioritet bio lijevi bek nije doveo, stoper kojeg je najavio kao bombu je promašaj, krila isto tako nema ih, a ni 3 napadač nije doveden, njegov je posao bio da riješi pojačanja za ovu sezonu vidimo da nije napravio svoj posao
  • ElDorado
    15.3k
    Treba bit realan. Mi sad trebamo 1. napadača
  • Jurki
    27.9k
    Ako ce nam pickovi biti Selahi i Jurisic ajd to je jos kak tak ok.. al Galesic i Barisic..
    pitam se kaj ce nam onda sportski direktor?
    Bolje da nam u tom slucaju transfer politiku vode navijaci nego covjek kojeg moramo platiti sigurno nemali iznos.
  • BBB Mataa998
    2.9k

Inace Mmae je odstranjen od prvog tima i logicno je da nikada nece biti pozvan.
  • Crni86
    25k
    Ne kuzim isto zasto ta saga s njim nije zavrsena. Dogovorite raskid ugovora i ajde bok. Sumnjam da ce itko htjet platit za njega bilo kakvu odstetu na zimu.
  • emreli21
    457
    nadaju se u klubu da će ga bilo tko htjet na zimu, onda bi išao tamo besplatno. ako se ide na raskid ugovora, treba mu platit penale. točnije, dat mu barem milju, milju i pol eura. potpisao je na tri godine, zarađuje oko 850 tisuća godišnje.
  • mali M
    10.8k
    Tko je to tvrdio zadnji dan prijelaznog roka? — NitkoBitan

Ako kažem da se tu sad svi otprilike slažemo zašto spominješ zadnji dan prijelaznog roka. Pa bar si do sada čital s razumijevanjem.

Formirate misljenja na temelju kratkorocnih rezultatskih kriza i mijenjate ih vrlo lako za 180. — NitkoBitan

Kao prvo generaliziraš. Ja sam prvi zazivao da prođe vrijeme da vidimo koga smo uopće dopeljali, sada kada je prošlo određeno vrijeme vidimo da se radi u najboljem slučaju o prinovama. Budi pametan i ne koristi množinu kad mi odgovaraš jer ako je itko davao vrijeme i opravdanje SD-u to sam bio ja...
  • emilperska
    18.8k
    "Sjećate li se Dinama Nenada Bjelice iz 2018.? Koliko smo imali Japanaca? Imali smo 24 igrača s ovog govornog područja, to je putokaz kojim želimo ići!"

Dakle, zašto je to toliko važna izjava? Jer, ona zapravo pokazuje da će Nenad Bjelica imati glavnu riječ u zimskom prijelaznom roku, da će, u najmanju ruku, biti ravnopravan sa sportskim direktorom Markom Marićem. Ako ne i 'važniji' od njega. Naime, dovođenje igrača s ovog govornog prodručja, kako ih naziva Bjelica, to je baš njegova vizija, njegova želja, Bjelica je poznat po tome da voli, kao trener hrvatskih klubova, imati što više 'Balkanaca' u svlačionici. Očito, nakon što je zadnja dva prijelazna roka Dinamo uglavnom dovodio strance, a Marić stalno ponavljao da se Dinamo na pozicijama, koje nema u svojoj Školi ili HNL-u, nadopunjavati igračima iz inozemstva (uglavnom s frankfonskog područja), sad će se odustati od te prakse. Bjelica će slagati novi Dinamo po svom ukusu, a to što je rekao nakon Celtica jasno pokazuje da je dobio i dopuštenje kluba da Dinamo okrene na taj kurs.

Lijepe vijesti.. Nenad se zna zaigrati u transfer roku, ali SD i Uprava imaju zmiju džepu. Zaustavit će ga na vrijeme. Bio sam skeptičan oko svega radi cijene, ali bolja opcija su Galešići i Jurišići od Ogiwara i MMAe.
    Dok klub ne uspostavi jaku skatusku službu i snažan sportski sektor. Dat Mariću da nam u ovoj situaciji iz Francuske dovodi razne Fahd Moufije, Brahime Dialla, Tongo Doumbie i MMAe bi bila smrt za naše ambicije.
  • Simpatizer
    641
    Bit će ovo vrlo zanimljiv prijelazni rok već vidim
  • Crni86
    25k
    Sjetimo se svih izjava tadasnje generacije da niko ne zeli ic iz dinama. Bili su prava klapa na terenu i van njega. Samo takvim zajednistvom mi mozemo parirati najvecima. Na terenu pobjeduje tim, a ne pojedinci.
  • Georg Koch
    8.3k
    Trazimo lijevog beka ko da trazimo nacin za otici na mjesec.
    Meni je to apsurdno pogotovo u situaciji gdje i mislimo, a i receno nam je da imamo para.
    Nadam se da ce napokon struka koja je zaduzena za to naci adekvatno rjesenje i za to, i za napadaca i ostale pozije koje su nam hitne.
    I pustite mi price zimski je prijelazni rok, nije lako dovesti adekvatnog igraca zbog okolnosti na trzistu.
    Lako je, plati, analiziraj i dovest ces.
    Opravdanja vise nema i ne smije biti pogotovo u ovoj situaciji.
    Hvala
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Iskreno tog lijevog beka mi je puna kapa , i da ga dovedemo igrao bi desno . Krpamo se već 10 godina tako,krpate cemo se još 10 . Samo da me dovedu Čovića ili ne daj bože Barišića . Radije bi da se dovede pravi napadač pa neka sve gori. Ostati na kulenu , a radne navike petka opće su poznate ,pa tako i oporavak može biti dug . Dovedite nam killera , a beka ako se ne može naći odgovarajući,uvijek postoji opcija produžiti Ogijevu posudbu još 6 mjeseci
  • mrgud
    961
    Radije bi da se dovede pravi napadač — Kujtim Shalla

Vjerojatno Bakrar samo ako je to pravi napadač onda sam i ja.Nadam se da to nije istina inače sve po starom kaj se tiče prijelaznog roka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.