• sebenico
    1.2k
    Rad Šokote i Džeme se već vidi.
  • SAS1987
    20.9k
    Vipotnik u Engleskoj ima 800.000 eura — Infinity

Vjerovatno bi u dinamo dosao za manje posto mu je idealni klub. Ne pratim ga toliko u engleskoj al on je baš klasicni gol igrac, nema neku posebnu tehniku i brzinu ali ga voli gol :lol:
  • CastAway1986
    6.7k
    Neki su očito zadovoljni da šesticu igra mlaki Bernauer pa nebi pitbulla i radilicu kao što je Selahi! Uredu onda prebacimo se na drugu francusku opet a to što nas redovno svi jedu u veznom redu nikom ništa
  • Droljo
    32.4k
    Uredu onda prebacimo se na drugu francusku opet — CastAway1986

Zašto misliš da u drugoj francuskoj nema neki zadnji vezni pitbul tamnoputi crnac?
  • NitkoBitan
    39.9k
    Rijeka će, priča se u kuloarima, za Selahija tražiti novac, jednog igrača i otpis svih postotaka od sljedeće prodaje Jankovića i Rukavine. Kako Selahi prema TM-u vrijedi tri milijuna eura, Rijeka bi ga pola godine prije kraja ugovora bila spremna pustiti za oko trećinu tog iznosa. — Ivdzo11

Ljudi moji tom igracu istice ugovor krajem ove sezone. Stvarno moramo bit ludi da damo sve ove ustupke.

Kad se sve ovo zbroji onda je to mozda i oko 3-4 milijuna euri. Pa za te novce imamo dva igraca, a ne veznjaka koji je u zadnjih 6 mjeseci ugovora te nestandardan u Rijeci.
  • Jay
    3.2k

Bio je i Uremović naš veliki navijač, Brekalo je friška situacija.
    Kao što je netko napisao, kad je u pitanju karijera drugačije se gleda na takve transfere.

Bolno mi je i zamisliti situaciju da recimo Oršića ne želimo mi, ima neke bezvezne ponude iz Turske i Rusije, jave se tovari i što bi trebao napraviti. Na stranu to što ne bi htio ići i vjerojatno bi čekao zadnji tren za pristojnu opciju, ali to je nogomet i događa se.

Po meni je Erlić nerealan iz drugih razloga. Ima ogroman ugovor, mislim do 2028. i nema šanse da ga Bologna pusti ispod 5-7 milijuna koliko god sjedio na klupi. Posudba nema smisla, a i za to bi trebali pokriti njegovu plaću koja je u rangu s Petkom.
  • Infinity
    21.6k
    Mislim da se mi precjenjujemo s pricom da bi kod nas netko dosao igrati za manje novaca. Vjerojatno netko i bi, ali mi doslovno svakom igracu nadjemo neki razlog zasto bi kod nas igrao za manje love.
  • NitkoBitan
    39.9k
    Selahi moze cekat kraj ugovora u Rijeci i doc besplatno kod nas na ljeto, nikakav problem. Sad i sluzbeno mozemo direktno pregovarat sa igracem. Milja eura i nosi se Misko dok smo dobre volje.
  • FelceAzzurro
    1.8k
    Tko kod zaziva Oršića u NKDZ i slične poteze, taj klubu ne misli dobro. Hvala na svemu, idemo dalje. Dinamo mora biti iznad svih, i nas i igraca. U protivnom nam se ne piše dobro. Nama trebaju igrači koji su GLADNI! Igrači s talentom,voljom, radom,karakterom i spremni na žrtvu. Takvi igrači se lako mogu uklopiti u tim. Moraju biti tim/klap/ekipa/raja kako već, i na terenu i van terena. Ali ako imas igrače koji su tu došli uzeti kesu(Mmaee) i na rehabilitaciju, to ne možeš imati. Ne mislim kako je lako doći do takvih igrača ali treba tome težiti. Ako se napravi dobra okosnica i dobra energija lako se privuku kasnije takvi igrači.
  • Dinamosaur
    3.6k
    Ako se ne varam, taj Selahi je bio odstranjen iz momcadi zbog nediscipline.
    Ne treba nam novi igrac slucaj ko Mmae
  • Jaro
    12.9k
    odstranjen iz momcadi zbog nediscipline. — Dinamosaur

Zbog neproduzenja ugovora kolko ja znam...
    Igracki, dokazano da moze drzati defenzivu umjesto dvojice-trojice.

Predsjednik je s njim razgovarao. Ako Selahi bude u sastavu, znači da su se dogovorili i obrnuto – tvrdi Sopić.

Trener Rijeke Željko Sopić je potjerao Lindona Selahija, vrlo važnog člana prvoligaša s Rujevice, na tribinu jer se nije s klubom uspio dogovoriti oko produljenja ugovora.
  • ElDorado
    15.6k
    Odstranjen je jer nije htio potpisati novi ugovor. Što mu se može opet desiti na proljece jer mu ugovor istice u ljeto. Ja mislim da lik jedva ceka zdimit.
  • Crni86
    25k
    Upravo zato jer znaju da nam gori jer je zimski prijelazni rok svi ce nam dizat cijenu, nece rijeka biti jedina. Zato je tesko i radit transfere na zimu. I igrac iz druga francuske vise nece biti 2 milijuna nego ce se probat nategnut na 3,5 milijuna eura jer znaju da nam gori.

Pod jednog igraca dat im menala kojem ionako istice ugovor i na kojeg se ne racuna. Uz to ponudit milijun eura. Sto se tice postotaka za jankovica i rukavinu treba dobro procijeniti, rukavina ne igra bog zna sta i tko zna kakav bu taj postotak. Jankovic ima bljeskova al kao i kod rukavine nisam basi siguran da ce se prodat za neki veliki novac. To sa postocima je sada lutrija.
  • sebenico
    1.2k

Za Selahija kojem ističe ugovor za pola godine i koji onda može doći besplatno bi ti dao milijun eura, odrekao se postotaka Jankovića i Rukavine i još im dao igrača. Pa to je i za Pašalića previše, a kamoli za Selahija koji može pregovarati sa bilo kojim klubom za dvadesetak dana. I jedan cent za transfer Selahija je pljačka.
  • Jaro
    12.9k
    na stranu Selahi ili netko treci. Cijena je pitanje trenutka, nece Misko dat igraca jeftino, pa na krwju, Rijeka je u igri za naslov. On ce reci "daj pare ili trazi dalje". Jbg, sa Selahijem znas kaj dobijas, a ako se krene traziti sad, do ljeta se nece to realizirati - zakljicujem dosadasnjim iskustvima - pregovori s klubom, pregovori s igracem, lijecnicki - to u Dinamu traje i traje...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.