• Infinity
    15.2k
    Ne moraju znati ni jedan klub sto se mene tice. Nisu dovedeni da budu pametni. Dovedeni su da igraju nogomet. Uostalom, pamet cak ne odredjuje ni kakav si covjek. Znam ih mnogo inteligentnih, a ljigavci obicni. S druge strane znam one koji nakon godina baustele ne znaju sazidati ravan zid, a dusu bi ti dali.
  • Dino
    2.2k

    Al cuj i navijanje je neka nasa duznost pa cak i ja, koji ne pratim nogomet zbog nogometa, znam nabrojat bar tih deset klubova iz 1hnl. Ovo mora bit teska bolikurcina da igras cetri puta godisnje protiv nekog kluba i nemres mu se sjetit imena.
  • Majki2111
    2.6k
    Al njima je nogomet obaveza, ne hobi koji zdušno vole. Kao što je nama škola ili faks.

    Da, to se slažem. Njima ne ide u korist kaj je njihova obaveza ponavljajuća. Al dobro, ko će znat o čem oni razmišljaju....
  • Navijač Dinama
    7.4k
    mi koji pratimo Dinamo, barem bi trebali poznavat protivnike u hrvatskoj za prvu, (npr.stariji se sjećaju Međimurja, Zadarkomerca, vremena dok je Istra bila Pula 1861 cini mi se, pa velikan Cibalia ili ekipa iz Velike(Kamen Ingrad) a tek onda ostale (nogomet izvan granica RH) , ali kao sto kažeš MI NAVIJAČI, mi se trebamo možda bavit poznavanjem navijačkih scena kod tih i tih, stil navijanja,oblačenja, i sta ti ja već znam


    Onaj tko se savršeno razumije u to sve i navijače i klubove i prošlost, takve ja jbg smatrama osobama koje u životu imaju slobodnog vremena na izvoz i nikad im nije dosadno :grin:
  • Dino
    2.2k
    nikad im nije dosadnoNavijač Dinama

    Il im je konstantno dosadno :wink:
  • bezvangori
    174
    Prosjecni nogometas u Engleskoj takodjer ne zna nabrojati sve klubove, trenere i slicno.Infinity

    Bubnuo sam Engleze kao primjer liga gdje ima dosta klubova pa je opravdano zaboravit neki Bournemouth, Bristol City il kaj ja znam koga. 9 klubova s kojima igraš 4 puta u sezoni je stvarno kad pogledaš malo.

    Cast izuzetcima, mozda i vecini, al ovakvi cesce dolaze na naslovnice.Infinity
    Baš to, ali recimo da se znaju prepoznati drukčiji nogometaši odnosno oni koji su i znali reći nešto pametno tipa Žuti (pogotovo sad kad je s one strane terena), Kranjčar, Kramarić i sl.

    ali kao sto kažeš MI NAVIJAČI, mi se trebamo možda bavit poznavanjem navijačkih scena kod tih i tih, stil navijanja,oblačenja, i sta ti ja već znamNavijač Dinama

    ...jer stil oblačenja definira pravog navijača. I onda se svedemo na to kaj je gore netko napisao da čovjek nakon Intera razmišlja o modi, a navijač o tome hoće li kupit Thor Steinar ili Alpha Industries... jedina razlika je samo u cijenovnom razredu marki o čemu oni razmišljaj. :snicker:
  • Majki2111
    2.6k
    I onda se svedemo na to kaj je gore netko napisao da čovjek nakon Intera razmišlja o modi, a navijač o tome hoće li kupit Thor Steinar ili Alpha Industries... jedina razlika je samo u cijenovnom razredu marki o čemu oni razmišljaj.bezvangori

    Nisam u tom smislu rekao nego u smislu da mu je o tome vjerojatno interesantnije razmišljat nego o Interu. Kao npr. nekome interesantnije razmišlajt o nekoj curi nakon škole ili o izlasku nakon kolokvija ili o familiji nakon odrađenog posla.
  • Blue 67
    212
    Ma dajte ljudi o čemu pričate...Bave se nogometom i nogomet bi im trebao biti na prvom mjestu. Kakva moda kakve picke materine,ako nisi u stanju nabrojat 9 klubova s kojima igraš 4 puta godišnje o kojima ti stalno neko govori,u koje gradove putuješ,gdje imaš prijatelje,daješ izjave prije posilje utakmica...onda ne znam što si u stanju. Netko je gore napisao tko zna o čemu razmišljaju pa o čemu će razmišljat ako neće o tome. Mene bi bilo sram da igram 2. Županijsku pa da ne znam nabrojat nekome protiv kojih klubova igram,a kamoli profesionalni nogomet. Uvjeren sam da pitate neke od njih da ne bi znali ni kako im se navijači zovu.
  • MM17
    221
    Moj klinac od 7 godina zna nabrojati sa kime i protiv koga igra... Pametnom dosta
  • NORTE
    9.3k
    Barem nekoliko jako poznatih nogometaša i tenisača javno kažu da uopće ne prate sport kojim se bave, npr. Icardi sigurno ne zna nabrojat francuske i talijanske prvoligaše a kamoli ostale.
  • Infinity
    15.2k
    Meni je smijesno sto vam je to toliki problem. Nabrojali su osam prvoligasa, a ne tri. Nisu rekli Dinamo i zaboravili su Osijek. Uostalom, nije bilo 'nabroj sve' nego 'koliko ih znas nabrojati'. Na prvu Gojak rekao osam i nabrojao osam. Cisto sumnjam da se ne bi sjetio i Osijeka nakon 2-3 sekunde promisljanja.
  • Kwedi
    3.8k
    Kaže Droljivari da bi Dinamo vratio Soudanija, Fernandesa i Sigalija
  • xavier
    11.1k
    Kaže Droljivari da bi Dinamo vratio Soudanija, Fernandesa i SigalijaKwedi

    Vjerojatno za po jedno 2 milijuna eura godišnje svakog. Zvuči pošteno, pa mora Tatta imati za džeparac u Međugorju.
  • Infinity
    15.2k
    U Soudaniju bi bilo krvi za jos dvije sezone da nije polomljen. Fernandes je jedva cekao da ode, cesto je setao terenom i ne znam bas. Sigali je bio dobar, al kakav bi bio sad? Ukupno gledano, ne svidja mi se ni malo.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.