• xavier
    11.1k


    Kako sam i napisao :rofl:
  • deda
    28k
    Ja sem rekel, dok ne bu ljudev na igrališću, ne bum ni ja gledel nogometa.
  • Eduardo
    17.6k
    Ajd što su napravili izazov, ali kakva su ovo pitanja :lol:

  • Dino
    2.2k
    Jel to uklonjen video :lol:
  • Eduardo
    17.6k
    Jel to uklonjen video :lol:Dino

    Izgleda :sweat: Gojaka je neugodno gledati :cry:

    Evo pitanja za one kojima se ne da gledati, ima sad s Đirom i Kulenom, ista pitanja; koliko možeš nabrojati klubova iz HNLa, koliko možeš nabrojati trenera iz HNLa, koliko možeš nabrojati ženskih imena, koliko možeš nabrojati proizvodjača mobitela, koliko možeš nabrojati suigrača, koliko možeš nabrojati država na slovo M, koliko možeš nabrojati pasmina pasa, koliko možeš nabrojati predmeta iz dinamove svlačionice, koliko možeš nabrojati prijevoznih sredstava

    Kreativno, nema šta :clap:
  • Kwedi
    3.8k
    Jesu ih pitali jel znaju sva slova abecede?
  • Navijač Dinama
    7.4k
    Kako sam skonto, ekipa je odigrala jucer dvije prijateljske i obe pobijedila(Inker 4-1) i Dinamo 2( 5-2)

    Aman da ovdje sto se igre tiče nema prevelikog prilagođavanja na novu taktiku, tak da msl da bi ostatak HNL sezone mogli sve pobijede upisat bez većih problema
  • Majki2111
    2.6k
    I sam Jovičević je reko da nema kaj puno mijenjat, samo nijanse. Ali je reko da se ne libi kdatupit od svoje ideje ako je potrebno. Kuži da nemre glavom o zid ići. Jasno mu je da ekipa ima dobru tranziciju i da je pobijeđivala na tu foru. Jedino je totalno izbacio mehanizm duge lopte na Petkovića gdje on spušta na Oršića. Niti jednom se to nije odigralo još. Ql sve to uzimam s rezervom.

    Opet reko je da je surađivo s Bjelicom, valjda zna kaj je dobro kaj nije.
  • The Undertaker
    4.1k
    Jučer je igrao Dinamo 1 protiv Intera (veći dio) i Dinamo 2 protiv Dinama 3 prijateljsku. Nebitno je što će biti do kraja sezone jer niti Jovičević može nešto bitno pokvariti niti će ova ekipa igrati sljedeću sezonu (možda kvalifikacije za El/LP). Jovičevića će se ocjenjivati po prvom dijelu sljedeće sezone. Po ovome što ja vidim za sada, vraćamo se na postavke prije Bjelice, dominacija u sredini, dovoljno za HNL i propusna obrana, nedovoljno za LP. Osobno nisam optimističan ali neka pokaže što zna.
  • NORTE
    9.3k
    Masovno ispljuvani po komentarima zbog "velikog iznenađenja" za godišnjake. Zahvala pretplatnicima je stvarno fenomenalna i originalna kao i svaki put.
  • bezvangori
    174
    Ajd što su napravili izazov, ali kakva su ovo pitanja :lol:Eduardo

    A kakvi tek odgovori? Prikazuje samo situaciju da je prosječni Dinamov nogometaš relativno priglup odnosno nezainteresiran. Nismo u Engleskoj pa da imaš 20 klubova koje moraš znat, ali igraš protiv njih, živiš od njih (jer kako bi u Europu stigao nego preko HNL-a) i samo dokazuješ koliko te boli kurac za HNL i sramoćenje. Kulenović i Đira su pokazali na sličnim pitanjima nešto malo drukčije jer su ipak "domaći dečki".

    Zahvala pretplatnicima je stvarno fenomenalna i originalna kao i svaki put.NORTE

    Osjećam sarkazam, ali po meni nekako bespotreban. Što su mogli napraviti? Najlakše je reć pustit pretplatnike na stadion, to bi većina htjela, al kako kad imaš gore stožer koji žari i pali ovo proljeće odlukama? Mislim da bi se i općenito trebala uvest neka Dinamova pretplata na utakmice HNL-a, a i tko zna kak će to izgledat s pravima. U ovom slučaju su simbolički, a i stvarno pružili zadovoljstvo gledanja voljenog kluba, a sumnjam da je njima previše kesa ostala lakša...
  • Infinity
    15.2k
    A kakvi tek odgovori? Prikazuje samo situaciju da je prosječni Dinamov nogometaš relativno priglup odnosno nezainteresiran. Nismo u Engleskoj pa da imaš 20 klubova koje moraš znat, ali igraš protiv njih, živiš od njih (jer kako bi u Europu stigao nego preko HNL-a) i samo dokazuješ koliko te boli kurac za HNL i sramoćenje. Kulenović i Đira su pokazali na sličnim pitanjima nešto malo drukčije jer su ipak "domaći dečki".bezvangori

    Prosjecni nogometas u Engleskoj takodjer ne zna nabrojati sve klubove, trenere i slicno. Sve te pizdarije s izazovima rade i njihovi klubovi. Imas nogometase koji ne znaju s kim su igrali jucer, imas nogometase koji do dolaska u Englesku nisu znali da postoje dva Manchestera, pa i onih koji su potpisali za City misleci da idu u United. Ne zelim reci za nekoga da je glup, al nogometase opcenito ne krasi neka pamet. Cast izuzetcima, mozda i vecini, al ovakvi cesce dolaze na naslovnice.
  • Majki2111
    2.6k
    Ne osuđujem ih. To je isto npr. kad nekog pitaš jel može nabrojat sve svoje obaveze uanad godinu dana. Velika je vjerojatnost da ćeš neke zaboravit. Odradiš ih i ne razmišljaš o njima više. Razmišljaš o sebi zanimljivijim stvarima. Tako i oni vjerojatno. Izet odradi Intera i onda odmah u svlačionici krene razmišlat o modi, nakon pol vure zaboravi da postoje... Normalno je to. Pa mozak bi nam pregorio da sve, i ono kaj nas ne zanima, dugoročno pamtimo.
  • Papastrumf
    9.8k
    Je, je, to je bas isto.
    Super si to detektirao.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.