• barbax
    726
    459982138_10232110145871953_8202231148677252086_n.jpg?stp=dst-jpg_s261x260&_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=bd9a62&_nc_ohc=P733hpatH7wQ7kNvgGL2BAJ&_nc_ht=scontent.fzag1-2.fna&_nc_gid=AqjtllUI9MMWLGkKhiGtZii&oh=00_AYBLPUxirUeOyJQHql8w1Og159h8UGoZVMCnq_VpsKosVg&oe=66F0CFA0

Nestvaran podatak.

Nevistić, naš igrač s najviše dodira s loptom.
  • ibro1986
    422
    Svi pričaju o jučerašnjoj utakmici, o smjeni trenera, a ja ću prikazati moj željeni sastav za dvoboj sa Slavenom u subotu.

LINEUP111726653820928.jpg

Slaven je trenutno zadnja momčad na ljestvici bez ijedne pobjede, i mislim da je to utakmica gdje bi trebali isprobavati druge igrače, a ne samo vrtiti iste.
    -mogao bi Mbuku od prve krenuti i onda Hoxha ući u drugom poluvremenu, a ako ne tako onda obrnuto.
    - RPG i Ogiwara bekovi, da ne bude totalno druga postava, a druga opcija je RPG lijevo Ristovski desno.
    -isto tako bi i Oliveras mogao debitirati, ako ne na beku, onda u veznom redu jer sam pročitao da može igrati i vezu ako se ne varam.
  • Crni86
    25k
    sve me strah, u zadnjim utakmicama ekipe koje su dotakle dno se obicno vade sa tog dna preko nas….
  • Zagi
    19.2k
    Ma biti će motivirani protiv Slavena barem malo isprati ljagu. Kao Rijeka nakon Maribora.
  • Zagi
    19.2k
    Slovenija ima više od jednog kluba? Pa di smjeste oba igrališta?
  • striko
    4k
    Nekakav je napad bio u blizini Zadra, pratili letove. Ako ima netko iz Ljubuškog nek napiše više.
  • SAS1987
    20.9k
    Pa di smjeste oba igrališta? — Zagi

Nema prostora pa ih saljemo u grupe konferencijske lige :lol:
  • ruicosta
    469
    Dobro, di je vise taj bijeli dim?
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Na sportnet forumu je netko spomenuo da se sutra očekuje nekakva presica, ali ne zna još radi čega.
  • ruicosta
    469

Daj Bože da je predstavljanje
  • NKDZ86
    10.1k
    može više info i u inbox
  • NORTE
    27.7k
    Na sportnet forumu je netko spomenuo da se sutra očekuje nekakva presica, ali ne zna još radi čega. — Sibirski plavac

dinamo nije udruga za zbrinjavanje luzera.
    Sve osim otkaza Jakiru je čisti grobarizam.
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Apsolutno.
    Samo se nadam da ne bude pressica u stilu "težak poraz je iza nas,ali moramo naučiti nešto iz ovoga i dignuti se kao što smo se digli krajem prošle sezone. Trener zato ima i dalje naše povjerenje i vjerujemo da se već u subotu protiv slavena vraćamo pobjedničkom nizu" :roll:
  • Endeavour
    740
    Upravo učlanio troje kolega. I dogovorio da idemo u Koprivnicu, naše prvo zajedničko gostovanje nakon punih 10 godina. Iako ne smatram da smo u bilo kakvoj krizi ili lošoj situaciji, upravo suprotno, nije ugodno nakon 9 golova. Treba dati podrušku igračima koji su nam priredili nebrojne sretne trenutke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet