mokoxax468         
         Sasvim legitimno pitanje... koliko vrtića i škola se moglo izgraditi? — db-izbjeglica
db-izbjeglica         
         Manje nego koliko bi se vrtića/škola moglo izgraditi za novac potreban za Maksimir — mokoxax468
Dinaminjo         

db-izbjeglica         
         Cetvrto, je li grad Zagreb vlasnik zemljista na Maksu? Ako ne zeli trositi novac, moze se reci da sudjeluje zemljistem — Dinaminjo
Dr Hofmann         

Dinaminjo         

Jaro         
         Prvo grad je mislio da ce Kranjca doci 20m.
Drugo, gradonacelnik zeli jeftine bodove "on je rijesio gradski stadion"
Trece posao su dobrim dijelom trebali dobiti frendovi. — Dinaminjo
mokoxax468         
         Nitko ovdje ne traži da grad u potpunosti financira dinamov stadion — db-izbjeglica
NitkoBitan         

Mali Zeus         
         oprosti prevario sam se, nisam uzeo u obzir da igraju u baletnim šlapicama obloženim spužvom.. moja greška. I btw, nemoj te fore sa izvlačenjem jednog djela što sam napisao. pobrojao sam ti poprilično sadržaja. Zanimljiva je paralela da još jedan teren u hr dopušta igranje američkog nogometa na sebi i proglašen je na samoj zoni jednim od najgorih terena koji je koštao skoro karijere jednog od Dinamovaca... — mali M
Kuka se kako je loša infrastruktura u HNL dok istodobno evo cak i navijači Dinama nebi htjeli imati dobar stadion u Zagrebu, jer sta ce lokomotivi Rudešu ili bilo kojem klubu takav stadion, ma najbolje imati ovakvu Kranjčevićeva teren koji je u katastrofalnom stanju pa nek se neki igrač ozlijedi, pa ćemo kukat zato se dopusti igranje na njemu, očito su i tribine bez krova dobre — Dudu9
db-izbjeglica         
         OK, aj uzmimo tvoj slučaj i recimo da grad sponzorira 30, pa i 40 milijuna eura za Maksimir. Tko plaća ostalih 120+ milijuna eura? Država? Dinamo? — mokoxax468
mali M         
         Ragbijaške kopačke rade veću štetu na terenu od nogometnih? — Mali Zeus
nemapredaje         

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.