• OsamŠest
    8.4k
    Jel moguće da nakon svih fenomelanih poteza Uprave i sportskog sektora u ovo kratko vrijeme, neki od vas i dalje sumnjaju?
  • NitkoBitan
    39.8k
    Sutra Maric nosi poklone.
  • Fan
    2.9k
    I ja se nadam da se u tišini kuha nekaj. Inace bi bilo skoro pa nemoguće sve ovo u roku 2-3 dana riješit. — Dani Olmić
    Primjera radi, Arsenal je Sterlinga riješio u manje od 12 sati.
  • tp1997
    3.5k
    Siguran sam da će Marić riješiti napadača na vrijeme za prijavu za LP. Ne očekujem šesticu niti lijevog beka.
  • NitkoBitan
    39.8k
    Ne očekujem šesticu niti lijevog beka. — tp1997

Izrazito sam zadovoljan prijelaznim rokom, ali uvijek fali nesto za 10. Ukoliko ne dovedemo sesticu to bi bila ta ocjena manje.

Nismo bezveze bilo zainteresirani za Cerina i Romaa. Misic vec sezonama pati jer nema adekvatnu zamjenu. Sjecam se da se pitanje njegove prave zamjene poteze jos od Chelseaja na Maksimiru, a mozda i prije toga.

Misic ima 30 godina i vidi se da vise nije na apsolutnom vrhuncu. Ademi i Ristovski sa 32 i 33 godine su znacajno kondicijski pali... Jednostavno trebamo mislit na buducnost.
  • tp1997
    3.5k
    Potpuno se slažem, volio bih vidjeti šesticu. Samo mi se nekako čini nerealno da ćemo uspjeti riješiti dva zadovoljavajuća posla u jedva preko 24 sata prijelaznog roka.

Nitko sretniji od mene ako tako ipak bude.
  • NitkoBitan
    39.8k
    Samo mi se nekako čini nerealno da ćemo uspjeti riješiti dva zadovoljavajuća posla u jedva preko 24 sata prijelaznog roka. — tp1997

To se trebalo rjesavat i pregovarat dosta prije (cim se saznao protivnik u PO) i jasno iskomunicirat da od posla bude nesto ukoliko se plasiramo u LP.
  • tp1997
    3.5k
    I to se slažem. Kad je prijelazni rok krenuo, upravo su mi ti propali poslovi oko Čerina a kasnije i Elšnika izazvali žestoku skepsu oko toga da ćemo odraditi dobar ljetni mercato.

Srećom me Marić s vremenom potpuno demantirao.
  • Dani Olmić
    2.4k
    Mozda se sve pripremalo i sad sljedeca dva dana rijesi
  • tp1997
    3.5k
    Je li se na kraju utvrdilo je li rok za prijavu za LP sutra do ponoći ili prekosutra do ponoći?
  • Dani Olmić
    2.4k
    Iskreno rećeno nisam siguran - Nadam se da je do 03.09. 23:59 CET.
  • Marquis Manners
    93
    Opet se zazivaju kante iz Hnl-a, pa do kada više?
    Ovog Menala bi pristao plaćati 200k do 2026 samo da nije u Dinamu.
    Još one dvije rupe od Mohharamija i Perića + Boćkaj.
    Nadam se u dogledno vrijeme i Špikić koji je po TM mrđu našim najskupljim igračima. Tip nema šanse da igra u Bochumu, ali hajde neka ga tu jer ovaj PR smo napravili čuda, na zimu ga se treba riješiti.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Menalo njima selahi nama ,imali tu imali sanse ,sta mislite ljudi. napadac 100 posto dolazi jer u suprotnom bilo bi suludo rijesiti se Brodica ,a to je bilo jos odavno. Samo se cekali koja od opcija nam stize jer predpostavljam da su nam apetiti veci a i privlacniji smo sad kad je liga prvaka zagarantirana
  • Dani Olmić
    2.4k
    Selahi bi bio ok rijesenje za zadnjeg veznog i back-up misicu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.