• marcio amoroso
    33.4k
    Zona Dinamo je odlučila pokušati pokrenuti jednu akciju.

    Izađimo sutra uvečer u 20:00 na balkone i u dvorišta. Dignimo u zrak naša obilježja, obilježja Dinama ili grupe, dignimo prekrižene glave nemani. Upalimo Dinamove pjesme.
    Snimajmo i slikajmo sve to.
    Mi ćemo preko društvenih mreža i prijatelja koje imamo pokusati prenijeti svima poruku i potaknuti ljude na ovu akciju. Vas molimo da dijelite i prenesete svima poruku.

    Borimo se za slobodu Dinama i vraćanju onima kojima pripada.

    TI NISI DINAMO
    DINAMO SMO MI
  • Navijač Dinama
    7.7k
    2l858hpjsopmevli.jpg
    Jel bio i ovaj ? :chin:
  • Ludovic IX
    5.9k
    Lagano javnost mjenja mišljenje..počinju ljudi kužit da nije Dinamo htio smanjit plaće i dat ih onima koji nemaju već onima koji imaju previše..
    BBB od neki dan kad su spašavali bebe i BBB od jučer kad jebu majku Mamićima su isti i ne možeš zanemariti ono što oni kažu
  • Bosna86
    11.6k
    Jednostavnije rečeno, Dinamo nema nikakva pravna uporišta u jednostranim primjenama odluka o smanjenju plaća.

    - Ovdje se radi o ugovornoj stabilnosti pravnog odnosa, koju nije preporučljivo narušavati jednostranim odlukama, bez opravdanog razloga. O opravdanim razlozima u konačnici uvijek na kraju odlučuju sudske ili arbitražne instance, zaključuje Badovinac.

    Jasno, nitko ne želi trčati grlom u jagode, no ovdje tema ni nije zauzimanje strana, već isključivo pravne posljedice Dinamovih mjera, koje, listajući europske pravne spise, govore da bi svaki igrač kojem klub jednostrano, a ne sporazumno smanji ugovor, mogao putem Suda sportske arbitraže (CAS) dobiti slobodne papire, jer se radi o neposrednim proizvođačima koji u Hrvatskoj, za razliku od 90% ostalih zemalja, spadaju pod ugovor o djelu, a ne o radu.
  • Kwedi
    3.8k
    dinamo bi mogao imati pravna uporišta jer upravo u FIFA-i zbog cijele ove situacije i načina sličnog dinamu di klubovi smanjuju ili otpuštaju igrače raspravljaju i planiraju uskoro donijeti neke izmjene.
  • The Undertaker
    4.4k
    Trenutno nema uporišta. Za tjedan ili dva će ga vjerovatno imati s tim da je i to upitno jer su kod nas igrači obrtnici a ne zaposlenici. Ali, postoji jedna druga caka. Što ako UEFA kaže, a mogla bi, da igrači imaju izbor pristati na smanjenje ili raskinuti ugovor bez odštete? To bi, recimo, bilo fer. Hoće li Dinamo onda pustiti Petkovića, Moru, Livakovića bez odštete itd...?
  • Kwedi
    3.8k
    Na Dinamu je onda to. Da li mu je oportunitetni trošak imati punu plaću Livakovića i računat na zaradu od transfera ili skinut njegovih 600 tisuća u komadu s grbače.
    Odgovor je naravno puna plaća i transfer.

    U slučaju Pinta drugi odgovor.
  • Majki2111
    2.7k
    Krešimir Antolić na RTL sport za par minuta
  • Nino Bule
    11.9k
    Najodvratniji drot u hr
  • bbb medimurje
    3k
    Kaj veli antolic?
  • The Undertaker
    4.4k
    Ovi voditelji se kao bave sportom a ne kuže ništa. Antolića razjebeš sa dva pitanja. Ako su prijedlog odblii Bjelica i igrači, zašto njih nisu otpustili već stožer? Kolika je ušteda na plaćama otpuštenih članova stožera?
  • Kwedi
    3.8k
    Voditelj je bio usran ko grlica, vagao pitanja i u rukavicama
  • Bosna86
    11.6k
    Voditelj je bio usran ko grlica, vagao pitanja i u rukavicamaKwedi

    Kao da bi se pojavio javno da nije tako
  • Nino Bule
    11.9k

    Nema pozadinskih igara, sve je ovo zbog njihovog odbijanja smanjenja place, bjelica je nas trener jos uivjek bla bla
  • Shkera
    19
    Unaprijed dogovoren intervju vrlo vjerojatno...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.