• Infinity
    15.2k
    Ja smatram da je do rezova moralo doci. Rekoh vec, to je stvar preventive. Dinamo sigurno ima novca da isplati igracima pune place, al sta ce kasnije? Imaju i privatnici poslovne prostore, radne masine, sve to mogu prodati, dati place radnicima, al sta kasnije? Mozda imaju i zalihe, al to treba kasnije uloziti u sirovine. Nije stvar u tome da se kasa isprazni do kraja, to nije rjesenje nikome, a mnogi misle suprotno.

    S druge strane smatram da je bilo nuzno sjesti s igracima (nazvati ih telefonski) i lijepo im objasniti situaciju. Moglo se sve to srediti u nekom mirnom tonu. Ono prvo priopcenje je bilo tako diktatorski, naredjivacki, kao da teta djeci u vrticu govori. Svaki dan oko sebe slusam obicne radnike koji rade za neku 'normalnu' placu kako su spremni na privremene rezove, a isto tako vidim njihovo odupiranje kada im stigne neko rjesenje, naredjenje. Ljude muci to sto ih se nista ne pita. Ne treba imati ego do neba da ti takav postupak ne zasmeta. U pitanju su dvije mjesecne place bez kojih se sigurno moze, pogotovo kad se rasporedi. Obicni radnik moze bez te dvije mjesecne place, izgurat ce nekako, pogotovo netko tko je trosio na hodanja i provode, a sad su mu ti troskovi skresani.

    Svi zajedno, kompletna radna zajednica, pa tako i nogometasi, svugdje u svijetu ce morati da osjete neke rezove, al to se sve moze rijesiti na ljudski nacin.
  • The Undertaker
    4k
    Iz načina kako je sve izvedeno je jasno da se koristi situacija za neke interne obračune, prije svega sa Bjelicom. Očito je da se to namjerno izvelo tako da igrači i Bjelica ispadnu glavni krivci, kao neosjetljivi na trenutnu situaciju. Ne tvrdim da su svi cvijeće ali sam siguran da se neki dogovor mogao postići da se tako htjelo. Kao što sam siguran da će se i postići kad se ostvari cilj, a to je, očito, tjeranje Bjelice.
  • Ludovic IX
    5.2k
    Sad smo bar sigurni da se neće čekat euro jer je predaleko i da Petko i liva odlaze..treba u ova teška vremena plaćati sluge po Hercegovini
  • Nino Bule
    11.4k
    Objava bbb fb profila :up:
  • Navijač Dinama
    7.3k

    dmqrgfs8lwnxr108.jpg
    Za one koji nisu vidjeli..
  • Bosna86
    11.6k
    Sinoć je netko pisao ovdje kako je ovo trenutak koji će svi navijači prepoznati i tako to
    Dovoljno je uci na komentare da se vidi kako rulja razmišlja, moć koju sportske imaju za kolektivnu svijest glupana je i dalje ogromna
  • Jaro
    5.4k
    Ma #samopozitiva kaj brijete. Nrma mamica, ptezimili smo...
  • Jaro
    5.4k
    ponavaljam od pocetka "samo pozitiva" akcije...
    a ti se sad slobodno nadji uvrijedjen...
  • The Undertaker
    4k
    Da baš. Bolje je kmečati kak je sve isto, mafija itd...I onda gledati Barcelonu ili Juventus.
  • Pop corn
    5k
    Zdravko Mamić je aktivirao svog policajca Kresimira Antolića da pendrekom udara igrače i trenera koji su odbili poslušnost, a igračima su ruke na leđima zavezane lisicama. Pendrek se zove Alen Lesički.
  • Bosna86
    11.6k
    Ova pozitivna priča me podsjeća na ekipu koja je prije 6/7 g propagirala da TREBA ubaciti 50 baklji u teren i izbaciti ih iz Europe i prekinuti im dotok novca. Samo sto ta ekipa ne bi bacala baklje i ne bi trunula po zatvorima, već bi eventualno otišla do shopa, kupila majicu sjever uz odsutne i tipkala po instagramu ideali kuzissss...... Isto tako je i s ekipom zvana treba sve ispočetka.... Pa tko vam brani, osnujte ekipu Plavi 2020, budite alternativa Mamicu i svima koji se bore za ‘’njegov’’ Dinamo... Ali to nećete jer znate da svaki vikend treba platiti suce, zaštitare i svašta još nešto.... Uvijek se piše Treba, ali da to ipak netko drugi uradi, mi ćemo to lajkom podržati

    Zadnji put pišem, slobodno iznesite argumente kako bi se ova borba trebala voditi, dajte 3 konkretne mjere koje bi vi uradili da imate vlast a da imaju glavu i rep... Garantiram da se nitko iz vodstva grupe, moderature Zone i slično neće naljutiti..... Ali jbg kad se ovako postave stvari onda nastane muk do sljedećeg kiksa gdje se opet isti par cipela vrti
  • Crusades1986
    9.6k
    Meni je osobno najviše gnjusno što su sad iz uprave iskoristili ovaj trenutak nezapamćen u nekoj novijoj povijesti da se obračunavaju sa trenerom... Znači ono, pandemija virusa, najjači potres u Zagrebu u zadnjih 140 godina i ti to ideš iskorištavat za svoje osobne obračune i razmirice. Kolko moraš ne imat morala i ljudskosti?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.