• Imamo Dinamo
    4.2k
    Jbg ne tako davno neko je to znao forsat na svoj način.Samurai

Jebem i “tog nekog” i svakog tko ga podrzava. Super nam je islo to forsiranje klinaca pa uzimanje po pola svakog transfera. Tatice vrati se :cheer:
  • NB86
    17.4k
    bio bi izvrsna zamjena za Mišićamrgud

Ne zeli moro biti zamjena
  • Zagi
    13.7k
    Ali i tada ce loksa imati dobre talente jer je grad jednostavno pre velik i dinamo ne moze sve djecake isfiltrirati kroz svoj kadar.Crni86

Na to i ciljam.Mi između Marka i Luke sa 13 godina izaberemo Marka. Luka ode igrati u Loksu.
    Marko se zaljubi sa 16 i nogomet ode u drugi plan. Luka se razvije , mi kupimo Luku.

Sve je to normalno.
  • SAS1987
    19.3k
    namjerno sam te tagiral jer bumo mi za promjenu anektirali nekaj z Dežele :joke:Jurki

Nakon aneksacije pola piranskog zaljeva idete i po nase sportske svetinje :lol:
  • Jurki
    21k
    sve pet, ali bi trebalo tu zajebanciju prebaciti u Šank.. ili jos bolje za šank uz par mrzlih.
    Nebumo spamali temu s pizdarijama.
  • Maximo
    823
    Teško je vidjeti ristu umjesto rpga, pa čak i sučića ispred roga...
  • skener
    6.8k
    Sutra neki ljecnicki?
  • ivca
    13
    Ako Bologna ne računa na Mora trebali bi ići po njega.U najboljim je godinama i bio bi izvrsna zamjena za Mišića koji je na zalazumrgud
    Jučer se baš vidjelo kako je Mišić na zalazu.
  • Orc123
    14.2k
    Jel dolazi Oliveras danas na lijecnicki? Insajderi, zna li se šta?
  • Maximo
    823

Malo da...na riletu jasno isto...unatoč golu...ademi bi trebo ulazit zadnjih 5 minuta ako...a jakirova taktika još uvijek nepostojeća...
  • keppi
    476
    Negdje je pisalo da je Moro veliki hajdukovac i da mu je san zaigrati dole, a ne više za nas ...
  • Marcinko
    803
    Jel dolazi Oliveras danas na lijecnicki? Insajderi, zna li se šta?Orc123

Ne zna se ništa, nije više doba kad i spremačica zna ko dolazi.
  • Ludovic IX
    10.2k
    on nikad nije krio što je. Ali s drug3 strane, da ti dinamo nije drag, jel bi došao na proslavu protiv rudeša??
  • keppi
    476
    Ne znam to da je bio na proslavi.
    Inače, on je kod nas najbolje igre pružao kao zadnji vezni. Sada je tu (osim Mišića) i Pavić pa je pitanje koliko bi eventualni dolazak Mora zatvorio napredak Pavića.
  • Babangida
    136
    jel to provjereno da je bio na proslavi ? Ili je “rekla kazala” ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.